Menu

Ďalšie

ME U18 v ragby - konferencia 2

Bosna a Hercegovina - Slovensko

5:0 (5:0)

koniec udalosti

30.03.2016, 15:40

S konštatovaním, že Slovensko podľahlo Bosne a Hercegovine 0:5, sa s vami lúčim. Ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. (16:30:16)
Slovensko tak prehráva aj vo svojom druhom vystúpení na ME do 18 rokov v Andorre. Naši chlapci nestačili na Bosnu a Hercegovinu, podľahli 0:5. Bosniaci triumfovali vďaka úspešnej "päťke" z prvého dejstva. Slováci boli v druhom dejstve lepší, na zisk bodov im to ale napokon nestačilo.

44

Zápas sa skončil.

44

Už sa zrejme nič nestane, Bosna odkopla loptu a mužstvá si podávajú ruky. Je koniec, Bosna porazila Slovensko 5:0!

43

Šišku získali v mlyne Bosniaci a okamžite ju poslali dopredu.

43

Hrá sa predposledná minúta zápasu. Čas plynie, tímy sa chystajú na rozohrávku v strede ihriska. Naše bodové nádeje blednú, avšak stále ešte žijú.

42

Slováci sa naozaj mocne snažia minimálne vyrovnať, momentálne sa im ale nedarí prepracovať cez obranný val Bosny. Znovu tu bola akcia po ľavej strane, žiaľ, bez úspechu.

41

Už sa hrá, šišku držia vo svojej moci Slováci. Snažia sa opäť ísť dopredu cez krídla, kade im to dnes pomerne často vychádza. Vstupujeme do záverečnej časti stretnutia.

40

40

Hra však prerušená, jeden z hráčov Bosny otrasený na trávniku. Po rozohrávke by malo hrať Slovensko, čas plynúci do konca zápasu však neúprosne ubieha.

39

Mlyn na našej obrannej polovici, získali sme šišku a ideme dopredu! Pôjde už možno o záverečný nápor našich chlapcov, ktorí v druhom polčase hrajú lepšie a rozhodne môžu pomýšľať na bodový zisk.

38

Bosna už môže hrať aj takticky a snaží sa najmä nestratiť šišku zo svojej moci. Do konca ostáva šesť minút, prehrávame a momentálne sa žiaľ bránime.

37

Neinkasovali sme, hra sa však presunula nepríjemne blízko k nášmu obrannému územiu. Do konca ostáva sedem minút a Slováci majú pred sebou celé ihrisko.

36

Bohužiaľ, teraz sme stratili šišku a dopredu ide Bosna. Naši súperi to skúsili dlhým nákopom a obrancovia mali čo robiť, aby zabránili skórovaniu päťky v podaní Bosny.

35

Pokračujeme rozohrávkou v strede poľa, Slovensko okamžite získalo šišku. Vyrovnanie by sme si určite zaslúžili, sme aktívnejší a útočíme!

34

34

Takmer bolo vyrovnané! Jeden z našich hráčov parádne prešiel po pravej strane a len milimetre ho delili od položenia päťky. Naši už sa tešili, napokon z toho ale body pre Slovákov nie sú.

33

Naši chlapci sú blízko k hranici skórovania. Sme stále bližšie a bližšie, prípadná päťka by bola skvelá. Treba však ešte prejsť cez obranný val Bosny.

32

Slováci sú v týchto fázach aktívnejší a častejšie útočia. Dostávajú sa na polovicu súpera a snažia sa roztiahnuť hru prihrávkami na krídla.

Bosna a Hercegovina - Slovensko

5:0 (5:0)

koniec udalosti

Späť na online