Menu

Futbal

Prípravný zápas

FK Jablonec – FC Tatran Prešov

3:0

koniec (1:0)

28.06.2016, 17:45 • Neratovice • Lukáš Jasoněk cz

: 1.35 6.54 13.37

FK Jablonec podal v utkání s 1. FC Tatran Prešov kvalitnější výkon a zaslouženě zvítězil 3:0. Pro severočeský celek to znamená třetí výhru ze tří přípravných utkání. (19:24:34)

90

Konec zápasu.

88

88. Matěj HYBŠ - 3:0

88

Jablonec právě vstřelil branku!
Brankář Prešova neudržel střelu Martina Doležala a míč vyrazil pouze před sebe, kde za jeho záda dorazil kulatý nesmysl MATĚJ HYBŠ a gólem v závěru zápasu tak zpečetil výhru svého celku.

85

Domácí se snažili využít skrumáže před bránou, avšak defenziva Tatranu urputně bránila. Míč se pak dostal na hranici šestnáctky, odkud byl napálen vysoko nad horní konstrukci Taliánovy svatyně.

82

Valeš musel zasahovat proti hlavičce po centru zleva, svou úlohu však brankář Jablonce zvládl na výbornou, a stále tak drží čisté konto.

81

Hráči slovenského týmu se na útočné polovině snažili vybojovat míč tak vehementně, až jim byl odpískán nedovolený zákrok.

79

Čas se fotbalistům prešovského Tatranu neúprosně krátí a s přibývajícími minutami se stává jejich druhým soupeřem. Naopak favorizovaný jablonecký celek směřuje za svým třetím přípravným vítězstvím.

76

FK Jablonec vybojoval rohový kop. Míč rovnou z něj zamířil přímo do houfu hráčů a chvíli poskakoval před hranicí malého vápna. Hracího předmětu se nakonec zmocnila obrana Prešova a razantním způsobem ho odkopla do bezpečí.

74

Jablonečtí vybojovali míč a dostali se do zakončení po centru z levé strany, ovšem hlavičkový pokus, který měl zapadnout k zadní tyči, byl zhruba o dva metry nepřesný.

72

Už několik minut se hraje převážně ve středu hřiště nebo po hranice obou pokutových území.

70

Momentálně jsou v držení balonu fotbalisté jablonského klubu, kteří si vyměňují přihrávky na vlastní polovině hrací plochy.

66

Do pokutového území Prešova přilétl centr z levé strany, autor následné střely hlavou ale trefit cílené zařízení nedokázal.

64

Severočeši pronikli na území svých soupeřů, kde si dokázali vytvořit střeleckou pozici. Jenže ráně vyprodukované ze střední vzdálenosti se postavil do cesty obránce a zblokoval ji.

61

Ze své další útočné akce Prešov vytěžil rohový kop, ale nenaložil s ním vůbec podle představ. Po odrazu od hráče stojícího u přední tyče se totiž bude pouze odkopávat od brány.

60

Tatran podnikl ofenzivní výpad podél pravé lajny a některý z jeho hráčů byl kousek od rohového praporku faulován. Centrovaný balon Valeš vyrazil na hranici šestnáctky, kde došlo k nepřesnému střeleckému pokusu, po němž míč prolétl vysoko nad břevnem.

58

Fotbalisté Prešova se s nepříznivým stavem snaží něco udělat, vstřelit kontaktní branku se jim ale nedaří.

FK Jablonec – FC Tatran Prešov

3:0

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 11. Mehanovič, 54. Wágner, 88. Hybš

FK Jablonec: Valeš – Rys, Pernica, Lischka, Hanousek – Kubista M. – Díl, Mehanovič, Trávník, Končal – Doležal. II. poločas: Valeš – Rys, Kouřil, Lischka, Hanousek – Nový, Hübschman, Kubista M., Hybš – Wágner, Doležal.