Menu

Futbal

Primeira Liga

Vitoria Guimarães – FC Paços Ferreira

5:3

koniec (2:1)

26.08.2016, 21:30 • Estádio Dom Afonso Henriques, Guimarães (kapacita: 30.165 diváků) • 3. kolo • Tomáš Kubečka cz

Tipsport: 2.0 3.17 4.0

Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (23:27:59)
Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 5:9. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 10:20.
Je dobojováno! Vitória SC Guimarães poráží Pacos Ferreira 5:3 a získává další důležité body do tabulky! Do zápasu přitom lépe vstoupili hosté, kteří se zásluhou Andrézinha už v první minutě ujali vedení! Domácí ale do poločasu dvěma brankami otočili vývoj utkání. Po přestávce přidal domácí celek další tři branky a v tu dobu bylo o vítězi prakticky rozhodnuto. Ferreira se ještě trošku zvedla, jenže Pedrinho dvěma slepenými góly pouze upravil konečné skóre na 5:3!

90+3

Konec zápasu.

90+2

Střídání v týmu Vitória SC Guimarães: ze hřiště odchází Marega, přichází Moreno.

90+2

Žlutou kartu dostává Soares (Vitória SC Guimarães).

90+1

Nastavují se 3 minuty!

90

Domácí stoper Josue dobře načasovaným skluzem zastavil kolmici na nabíhajícího Welthona. Domácí už v závěru utkání nechtějí dopustit žádné komplikace.

89

Ferreira zahrávala rohový kop. K zakončení se na zadní tyči prodral stoper Baixinho, jež trefil míč špičkou kopačky, od níž se balón odrazil mimo tři tyče.

88

Hosté se nastěhovali před pokutové území domácího celku. Nikdo ve žlutém ale nedokázal přes pozornou obranu odcentrovat do pokutového území. Domácí si závěr zápasu hlídají.

87

Marega zaútočil na hattrick! Autor dvou branek se na hranici pokutového území obratně otočil a vyslal nepříjemnou střelu! Defendi jeho pokus lapil!

86

Závěr zápasu už se jen dohrává. Domácí se nastěhovali na polovinu Ferreiry a nikam nespěchají. Hosté se ne a ne prodrat k míči.

85

Welthon se domáhal odpískání pokutového kopu po pádu na hranici pokutového území. Hlavní rozhodčí dal jasným gestem najevo, že penaltu pískat nebude!

84

Po centru do pokutového území se nejvýše ze všech vyšplhal útočník Soares. Autor páté branky domácího celku hlavičkoval v těžké pozici a jeho rána minula zařízení.

83

Hosté se hnali do rychlého protiútoku, ale hlavní rozhodčí jejich atak zastavil. Sudí si totiž všiml nedovoleného zákroku a píská přímý kop ve prospěch domácího celku.

82

Domácí mohli přidat šestý zásah! Marega z levé strany načechral centr na malé vápno, ale Soares ve skluzu na prudký míč nedosáhl!

81

Do pokutového území Ferreiry přilétl centr z levé strany. Příliš dlouhý míč minul klubko hráčů v bílém a našel si cestičku do rukavic brankáře Defendiho.

80

Ofsajd i na druhé straně! Za obranou domácího celku se v době přihrávky pohyboval střídající Minhoca. Domácí budou rozehrávat z vlastní poloviny hřiště.

79

Domácí se rychlou kombinací dostali až za záda hostujících obránců, ale Marega se v době přihrávky pohyboval za hranicí ofsajdu, a proto nemohl zaútočit na hattrick.

Vitoria Guimarães – FC Paços Ferreira

5:3

koniec (2:1)

Späť na online

Góly: 6. Marega, 15. Mateus (vla.), 49. Marega, 53. Hurtado, 64. Soares (pen.) – 1. Andrézinho, 71. Pedrinho, 74. Pedrinho

Karty:   73. Josue (GUM), 90+2. Soares (GUM) – 32. Mateus (FER), 63. Defendi (FER)

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 5:9. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 10:20.

Vitoria Guimarães: Douglas – Aurélio, Josue, Pedrao, Ferreira – Miranda, Pedro – Marega (90+2. Moreno), Hurtado (70. Bernard), Rafinha (76. Silva) – Soares
Náhradníci: Silva, Moreno, Tozé, Bernard, Xande, Areias, Gaspar

FC Paços Ferreira: Defendi – Goís, Ricardo, Baixinho, Ferreira – Mateus, Silva (60. Rodrigues) – Pedrinho, Andrézinho (60. Christian), Osei (74. Minhoca) – Welthon
Náhradníci: Felgueiras, Santos, Christian, Cicero, Minhoca, Vieira, Rodrigues