Menu

Futbal

Anglická Premier League

Manchester City – Southampton FC

1:1

koniec (0:1)

23.10.2016, 14:30 • Etihad Stadium, Manchester • 9. kolo • Róbert Gašpárek

: 1.67 4.75 8.6

Zápas možno označiť ako priemerný. Videli sme zopár šancí na oboch stranách, ale očakávnia boli troška vyššie. Domáci sa snažili počas celého zápasu kontrolovať priebeh hry a naopak hostia sa dnes spoliehali na pevnú defenzívu a smrteľné protiútoky. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok víkendu. Zápasom vás sprevádzal Róbert Gašpárek. (16:27:10)
Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 3:2.
Střely mimo: 7:3.
Rohy: 10:3.
Ofsajdy: 1:4.
Fauly: 11:10.

90+6

Koniec zápasu.

90+5

Kelechi Iheanacho vystrelil na bránku. Veľa šancí ale jeho pokus nemal. Lopta sa nedostala ani k brankárovi, keďže ju obrana zablokovala.

90+4

Skvelo teraz zapracoval Virgil v zadných radoch, keď doslova prinútil svojho protihráča zahrať loptu mimo hru. Nasleduje odkop od bránky hostí a to je super príležitosť, ako nazbierať cené sekundy vo svoj prospech.

90+3

Ale center po rohovom kope bol pretiahnutý. Loptu bez problémov zachytil brániaci hráč, ktorý ju poslal, čo najďalej od vlastného vápna.

90+2

Žltú kartu dostáva Fraser Forster (Southampton FC).

90+2

Po skvelom obrannom zákroku Fonteho budú domáci zahrávať rohový kop.

90+1

Štvrtý rozhodca nadstavuje v prvom polčase ešte päť minút navyše.

90

Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza Leroy Sané, prichádza Nolito.

89

Domáci teraz zatlačili pomaly celý hosťujúci tím do vlastného vápna, kde panovalo hotové šialenstvo. Sledovali sme niekoľko zblokovaných pokusov domáceho celku, ale ani jedna strela si nenašla priestor až do siete.

88

Navas si zbehol ku odrazenej lopte na hranicu šestnástky súpera a ihneď sa ju snažil prihrať spoluhráčovi stojacemu pred ním. Jeho prihrávka bola zachytená brániacim hráčom. Možno mal radšej voliť možnosť zakončenia.

87

Sané posielal loptu spoluhráčovi do tandemu, ale ten už loptu nestihol. Ako prvý bol pri lopte McQueen, ktorý sa o loptu postaral.

86

Center po rohovom kope nebol kopnutý ideálne a tak to bola hračka pre brániaceho hráča, ktorý loptu pohodlne upratal do bezpečnej vzdialenosti.

85

Kolarov dokázal zachytiť center hráča hostí, ale radšej hral na istotu a loptu poslal mimo hry. Hostia majú možnosť ohroziť svojho súpera po rohovom kope.

84

Sergio Agüero si dokázal poradiť hneď s dvojicou brániacich hráčov a dokonca aj zakončiť. Jeho strelecký pokus smeroval len tesne vedľa pravej tyčky.

83

Striedanie v tíme Southampton FC: z ihriska odchádza Charlie Austin, prichádza James Ward-Prowse.

83

Hostia majú výhodu outového vhadzovania na polovici súpera.

Manchester City – Southampton FC

1:1

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 55. Iheanacho – 27. Redmond

Karty:   50. Kolarov (MAC), 57. Kompany (MAC), 59. Agüero (MAC) – 44. Clasie (SOT), 90+2. Forster (SOT)

Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 7:3. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 11:10.

Manchester City: Bravo – Kompany (78. Navas), Stones, Kolarov – Sané (90. Nolito), Fernandinho, Gündoğan, Silva – De Bruyne (46. Iheanacho), Agüero, Sterling.
Náhradníci: Caballero – Fernando, Nolito, Navas, Otamendi, Clichy, Iheanacho.

Southampton FC: Forster – Martina, Fonte, van Dijk, McQueen – Clasie (67. Højbjerg), Romeu, S. Davis – Redmond, Tadić (70. Boufal), Austin (83. Ward-Prowse).
Náhradníci: A. McCarthy – Jošida, Jay Rodriguez, Ward-Prowse, Boufal, Højbjerg, Stephens.

Rozhodca: Mark Clattenburg