Menu

Futbal

Ligue 1 Uber Eats

Paríž Saint-Germain – Olympique Marseille

0:0

koniec (0:0)

23.10.2016, 20:45 • Parc des Princes, Paříž • 10. kolo • Vojtěch Balon (@VojtaBalon) cz

Tipsport: 1.3 5.75 10.3

To je z mé strany vše, příště na počtenou! (22:44:14)
Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 4:0. Střely mimo: 12:0. Rohy: 8:0. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 4:10.

Statistiky hovoří jasně ve prospěch PSG, fotbal se ale hraje na góly a síť soupeře nedokázali domácí rozvlnit ani jednou. PSG tak po desátém kole zůstane třetí, zatímco Olympique se posune na jedenácté místo.
Z něj ale žádné nebezpečí pro Pelého nepramenilo, je dobojováno! Pařížané nepřidali šestou domácí výhru v řadě proti rivalovi z Marseille, s bodem za bezbrankovou remízu tak mohou být spokojeni především hosté, kteří pod taktovkou nového trenéra Rudiho Garcíi podali velmi koncentrovaný výkon. Největší šanci PSG si deset minut před koncem vytvořil Edinson Cavani, který ale ze skvělé pozice selhal. Čtyřzápasová vítězná šňůra svěřenců Unaie Emeryho v Parku princů je tak u konce!

90+3

Konec zápasu.

90+2

Rabiotův zdánlivě nepovedený centr propadl k úplně volnému Matuidimu, jehož ale na poslední chvíli připravil o balon Karim Rekik. Ještě jeden roh pro PSG!

90+1

Druhý poločas bude o dvě minuty delší, přesně tolik totiž nastavil sudí Clément Turpin!

90

Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Henri Bedimo, přichází Karim Rekik.

90

Ani tentokrát to Lucasovi Mourovi nevyšlo, jeho střílený centr z levé strany skončil bezpečně ukryt v Pelého náruči. Domácím už příliš času nezbývá.

89

Exekuce nařízeného kopu se ujal Lucas Moura, jeho centr se však stal kořistí Hirokiho Sakaje, který odkopl míč do autu.

88

Lassana Diarra zatáhl za záchrannou brzdu a podrazil nohy unikajícímu Ben Arfovi – jasná žlutá karta pro marseillského středopolaře.

87

Svěřenci Unaie Emeryho kombinují na polovině hřiště a tribuny nyní hromadně ztichly, napětí s přibývajícími minutami přibývá.

86

Další Maxwellův centr z levé strany se neujal, Rolando odvrátil míč do zámezí a hostující kapitán Bafétimbi Gomis byl poté navíc faulován Jesém.

85

Ben Arfův dloubáček v pokutovém území nikoho v tmavěmodrém dresu nenašel, v akci domácího týmu ale ještě může pokračovat Adrien Rabiot.

84

Vyběhnuvší Yohann Pelé ukryl balon ve své náruči před dotírajícím Jesém, hosté to zvládli i tentokrát a od cenné remízy je dělí už jen pár minut.

83

Po dvou šancích Pařížanů se hra opět uklidnila, Bafétimbi Gomis nyní zavezl balon až za půlící čáru, kde ho ovšem jen odevzdal zadákům PSG.

82

82. Cavani spálil obrovskou šanci!

82

Tak to byla šance jako hrom! Po Jesého povedené kolmici Blaise Matuidi nacentroval míč do předbrankového prostoru, odkud Edinson Cavani trestuhodně minul marseillskou svatyni!

Paríž Saint-Germain – Olympique Marseille

0:0

koniec (0:0)

Späť na online

Karty:   69. Pelé (OMA), 88. Diarra (OMA)

Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 4:0. Střely mimo: 12:0. Rohy: 8:0. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 4:10.

Paríž Saint-Germain: Aréola – Aurier, Marquinhos, Silva, Maxwell – Verratti (59. Matuidi), Motta (80. Ben Arfa), Rabiot – Lucas Moura, Cavani, Di María (75. Jesé).
Náhradníci: Trapp – Krychowiak, Meunier, Matuidi, Kurzawa, Ben Arfa, Jesé.

Olympique Marseille: Pelé – Fanni, Rolando, M. Dória – Sakaj, Zambo Anguissa, Diarra, Bedimo (90. Rekik) – N'Jie (46. Machach), Thauvin, B. Gomis.
Náhradníci: Samba – Rekik, Hubočan, B. Sarr, Machach, Leya Iseka, Maxime López.

Rozhodca: Turpin – Gringore, Danos