Menu

Futbal

Talianska Seria A

FC Turín – Lazio Rím

2:2

koniec (1:0)

23.10.2016, 15:00 • Stadio Olimpico Grande Torino, Turín • 9. kolo • Vít Schück (@VitSchuck) cz

Tipsport: 2.1 3.5 3.5

Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek dne. (16:57:45)
Statistiky dnešního zápasu

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 4:6.
Střely mimo: 7:7.
Rohy: 4:5.
Ofsajdy: 1:2.
Fauly: 12:14.
Oba týmy předvedly v dnešním zápase pohlednou podívanou. V prvním poločase otevřel skóre Iago Falqué, který umístil hlavičku k tyči. Ve druhém poločasu domácí polevili a byli za to potrestáni hned dvěma brankami. Nejdříve vyrovnal Ciro Immobile, aby pět minut před koncem mohl poslat Lazio do vedení střídající Murgia. V závěru Turín opět přidal a vybojoval si v nastaveném čase pokutový kop, který proměnil Adem Ljalić a udal tak konečný výsledek.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Ještě jedna šance v úplném závěru zápasu pro hosty. Z volného přímého kopu poslal míč do ohně Cataldi, ale před Hartem už se nic významného nestalo.

90+3

Rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.

90+2

90+2. Adem LJAJIĆ - 2:2

90+2

FC Turín právě vstřelil branku!
Domácí vyrovnávají. Na penaltový bod si postavil míč ADEM LJALIĆ a střelou do protipohybu hostujícího brankáře vyrovnává zápas ve druhé minutě nastavení.

90+2

Cataldi navíc dostává ještě i žlutou kartu od rozhodčího.

90+1

Pokutový kop pro domácí po zásahu rukou na hranici vápna!

90

Turín se ještě dostal v poslední minutě i k zakončení ve vápna, ale Adem Ljalić nebyl přesný ve střelbě. Federico Marchetti byl připravený a míč schoval v náručí.

89

Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Felipe Anderson, přichází Franjo Prce.

89

Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Mirko Valdifiori, přichází Lucas Boyé.

88

Hráči Lazia kontrolovali hru na polovině soupeře a ještě navíc vybojoval rohový kop Immobile. Z rohového kopu si však míč stáhl ze vzduchu jen Hart.

86

Domácí hráči již maximálně zjednodušují hru a posílají centry do vápna. Pro jeden takový se rozhodl jít také Marchetti a zboural Ljaliće, který zůstal ležet na trávníku.

85

85. Alessandro MURGIA - 1:2

85

Lazio právě vstřelilo branku!
Lazio Otáčí průběh zápasu na svou stranu. Nejdříve se pokusil o střelu Immobile, ale Hart ještě vytáhl fantastický zákrok, ale z následujícího rohu se již hosté prosazují. Střídající ALESSANDRO MURGIA nedal brankáři šanci a poslal svůj tým do vedení.

84

U středové lajny přišel o míč právě Parolo, který tak daroval rychlý protiútok soupeřům. Ljalić se však zamotal do míče a nedokázal zakončit.

83

I na druhé straně se začíná střílet z velké dálky. Parolo nic nevymýšlel a vypálil z třiceti metrů. Joe Hart jen kontroloval míč, který šel mimo branku.

FC Turín – Lazio Rím

2:2

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 21. Falqué (Zappacosta), 90+2. Ljajić (pen.) – 72. Immobile (Anderson), 85. Murgia (Anderson)

Karty:   30. A. Barreca (TUI), 62. Belotti (TUI) – 60. Parolo (LAZ), 90+2. Cataldi (LAZ)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 7:7. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:14.

FC Turín: Hart – Zappacosta, Rossettini, Castán, A. Barreca – Benassi (C) (81. Maxi López), Valdifiori (89. Boyé), Baselli (74. Obi) – Falqué, Belotti, Ljajić.
Náhradníci: D. Padelli, Cucchietti – Bovo, Acquah, Maxi López, Josef Martínez, Vives, Obi, Moretti, De Silvestri, Boyé, Ar. Ajeti.

Lazio Rím: Marchetti – Basta (57. Đorđević), Wallace, Hoedt, Patric – Cataldi, Parolo, Lulić – Anderson (89. Prce), Immobile, Beldé (80. Murgia).
Náhradníci: Strakosha, Vargić – Đorđević, Alberto, Leitner, C. Lombardi, Freitas, Prce, Murgia.