Menu

Futbal

Primeira Liga

CF OS Belenenses – Benfica Lisabon

0:2

koniec (0:1)

23.10.2016, 21:15 • Estádio do Restelo, Lisabon (kapacita: 25.000 diváků) • 8. kolo • Tomáš Kubečka cz

Tipsport: 8.4 4.95 1.35

Z mé strany je to pro dnešek vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Dobrou noc! (23:14:02)
Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 3:10. Střely mimo: 5:7. Rohy: 5:8. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 16:18.
Je konec! Benfica Lisabon potvrdila roli favorita poráží Belenenses 2:0! Benfica se ujala vedení už po deseti minutách, kdy se prosadil Kostas Mitroglou! Hosté byli i nadále aktivnější a vypracovali si další šance! Belenenses ale dlouho odolávalo a drželo se na dostřel! Až pětadvacet minut před koncem si na přihrávku do šestnáctky naběhl Alex Grimaldo a druhou brankou dal hostům klid! Domácím se už nepovedlo snížit a Benfica si tak upevnila pozici na čele tabulky!

90+5

Konec zápasu.

90+4

Žlutou kartu dostává Pizzi (Benfica Lisabon).

90+2

Hlavní rozhodčí teď domácímu brouskovi Palhinhovi sečetl všechny fauly a odměnil jej žlutou kartou!

90+1

Střídání v týmu Benfica Lisabon: ze hřiště odchází Cervi, přichází Danilo.

90

Diogo operoval s míčem u rohového praporku. Ke krajnímu obránci domácího celku přistoupil včas střídající Almeida, jež nenechal Dioga odcentrovat.

89

Salvio pospíchal za nepřesnou přihrávkou na pravou stranu. Záložník Benficy se snažil udržet míč na hřišti i ve skluzu, ale balón se po kluzkém trávníku svezl do zámezí.

88

Guedes postupoval do otevřené obrany domácího celku, avšak namísto individuálního průniku zvolil centr vnějším nártem, na který nedosáhl nikdo v červeném.

87

Gerso zastavil taktickým faulem rodící se útok Benficy a za přerušení slibně se rozvíjející akce vidí žlutou kartu!

86

Duarte nakopl míč do pokutového území Benficy. Almeida však stačil zasáhnout a prodloužil míč na rohový kop. Do vápna už míří všichni hlavičkáři.

85

Sturgeon centroval z levé strany do pokutového území. Centr z kopačky střídajícího fotbalisty však přelétl všechny hlavičkáře a opustil pokutové území.

84

Domácí se stále nemohou usadit na polovině Benficy. Caeiro se pustil do vzdušného souboje s hostujícím stoperem, ale pomohl si rukama a dopustil se nedovoleného zákroku.

83

Střídání v týmu Benfica Lisabon: ze hřiště odchází Grimaldo, přichází Almeida.

82

Sturgeon si nabíhal do pokutového území na přihrávku z kopačky Gersa, ale brankář Moraes jeho nenápadnou teč stačil vyrazit mimo tři tyče hostující svatyně.

81

Stoper Benficy už je ale zpátky na nohou a vypadá to, že Lindelof dnešní utkání dohraje. Do konce utkání zbývá deset minut a hraje se převážně v blízkosti půlící čáry.

80

Hra je přerušena! Stoper Benficy Lindelof zůstává ležet v pokutovém území a drží se za pravou nohu! Uvidíme, zda bude muset střídat.

79

Belenenses vybojovalo rohový kop. Centr od rohového praporku se snesl jen na hranici pokutového území, odkud jej do autu dopravil Brandao.

CF OS Belenenses – Benfica Lisabon

0:2

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 11. Mitroglou, 65. Grimaldo

Karty:   37. Sousa (BLN), 87. Gerso (BLN), 90+2. Palhinha (BLN) – 37. Moraes (BNF), 90+4. Pizzi (BNF)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 3:10. Střely mimo: 5:7. Rohy: 5:8. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 16:18.

CF OS Belenenses: Pereira – Diogo, Duarte, Brandao, Hanin – Palhinha, Rosell (74. Rosa) – Sousa, Yebda (49. Sturgeon), Gerso – Camará (74. Caeiro)
Náhradníci: Ventura, Goncalo Silva, Pinto, Luís Silva, Rosa, Sturgeon, Caeiro

Benfica Lisabon: Moraes – Semedo, Luisao, Lindelof, Grimaldo (83. Almeida) – Salvio, Pizzi, Fejsa, Cervi (90+1. Danilo) – Guedes, Mitroglou (75. Jimenéz)
Náhradníci: César, López, Živković, Almeida, Carrillo, Danilo, Jimenéz