Menu

Futbal

Talianska Seria A

Atalanta Bergamo – Sampdoria Janov

1:0

koniec (0:0)

22.01.2017, 18:00 • 21. kolo • Michal Janoštík cz

Tipsport: 1.7 3.85 5.25

Máme za sebou utkání, které po zásluze vyhrála domácí Atalanta. První poločas nám moc fotbalových okamžiků nenabídl, ale tne druhý již byl o něco lepší. O něco aktivní byli právě domácí fotbalisté, kteří byli odměněni pokutovým kopem. Ten s přehledem proměnil Gómez, když skóroval ranou doprostřed branky. Sampdorii se nedařilo dostat soupeře pod tlak, který díky výbornému napadání často vyrážel do protiútoků. Nebyli jsme však svědky nějakých vážnějších akcí, které by zvedaly diváky ze sedadel. (19:57:18)
Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 6:3.
Střely mimo: 4:6.
Rohy: 5:5.
Ofsajdy: 5:0.
Fauly: 13:20.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Do útoku šel i hostující brankář, ale ani to nepomohlo. Atalanta se ubránila a pokud se nestane nic nečekaného, tak už si dokráčí pro vítězství.

90+3

Hosté vybojovali rohový kop.

90+3

ta se však na začátku třetí minuty dopustila útočného faulu a Sampdoria bude moci rozjet jednu z posledních šancí.

90+2

Následuje faul na mladíka Bastoniho, který byl ve vzdušném souboji trefen protihráčem. Další cenné vteřinky pro Atalantu.

90+2

Zatím to ale vypadá daleko lépe pro domácí, kterým se daří kouskovat hru a nyní dokonce vybojovali autové vhazování na polovině hřiště.

90+1

Nepovedený centr Sampdorie doletěl až do náručí Berishy. To už se nám odpočítávají poslední čtyři minuty nastaveného času.

90

Domácí po rozehrání volného kopu získali rohový kop, který rozehráli na krátko, ušetřili pár vteřin, ale už znova spěchají na vlastní polovinu.

89

Škriniar si připisuje žlutou kartu poté, co sáhl protihráči rukou do obličeje.

88

Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Alejandro Gómez, přichází Rafael Tolói.

87

Ani další centr do pokutového území Bergama nebyl úspěšný. Začíná to vypadat, že Sampdorii v dnešním utkání není přáno skórovat.

86

Napadání Atalanty je momentálně velmi účinné. Soupeř se nemůže dostat do souvislejšího tlaku.

85

Hosté táhli útok po pravé straně, který ale vinou zasekávačky poněkud zbrzdili a musí se opět vracet až na vlastní polovinu.

84

Místo tlaku Sampdorie to byli opět domácí, kdo se hnal do zakončení. Z velké dálky však neuspěli a míč skončil vysoko nad bránou.

83

Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Bruno Fernandes, přichází Ante Budimir.

82

U míče jsou po odmlce hosté. Podaří se jim vstřelit gól a odnést si tak ze zápasu alespoň bod? Proti pevné obraně soupeře to budou mít velmi těžké.

81

Đuričić obdržel žlutou kartu za taktický faul zezadu.

Atalanta Bergamo – Sampdoria Janov

1:0

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 55. A. Gómez (pen.)

Karty:   74. Kurtić (ABC) – 28. Pereira (SMD), 81. Đuričić (SMD), 89. Škriniar (SMD)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 4:6. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 13:20.

Atalanta Bergamo: Berisha – Bastoni, Caldara, A. Masiello – Spinazzola, Freuler, Melegoni (46. Grassi), Conti (61. E. Zukanović) – A. Gómez (88. Tolói), Kurtić – Petagna.
Náhradníci: Gollini – Tolói, E. Zukanović, D'Alessandro, Migliaccio, Pešić, Suagher, Paloschi, Mazzini, Raimondi, Grassi.

Sampdoria Janov: Puggioni – Pereira, Silvestre, Škriniar, Pavlovic – Linetty (58. Muriel), Torreira, Praet (51. Đuričić) – Fernandes (83. Budimir) – Schick, Quagliarella.
Náhradníci: Krapikas, Tozzo – É. Barreto, Muriel, Palombo, Regini, Cigarini, Đuričić, Bereszyński, Budimir.

Rozhodca: Rizzoli – Fiore, Peorroni