Menu

Futbal

Primeira Liga

GD Chaves – Portimonense SC

2:1

koniec (0:0)

22.04.2018, 17:00 • Estadio Municipal de Chaves, Chaves • 31. kolo • Vít Schück (@VitSchuck) cz

Tipsport: 2.28 3.38 3.04

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 9:7. Střely mimo: 4:6. Rohy: 11:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:13. (18:57:07)
Čtyři nastavené minuty uplynuly a zápas jednatřicátého kola mezi Chavesem a Portimonense končí 2:1 pro domácí celek.

Úvodní polovina zápasu příliš fotbalové krásy nenabídla. V druhé půli se již tempo zápasu začínalo zvyšovat. O úvodní branku se postaral těsně po odehrané hodině Pedro Tiba. Stejný hráč rozvlnil síť i o dalších sedm minut později, když zužitkoval výborného přenechání míče od Williama. O zdramatizování se postaral kontaktní brankou Fabrício, ale na víc se již Portimonense nezmohlo a tak odjíždí z trávníku Chavesu bez bodu.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Rafa Soares zbytečně fauloval u postranní lajny střídajícího Jeffersona a vidí od rozhodčí ještě žlutou kartu.

90+3

Závěrečný nápor Portimonense se zatím nekoná. Naopak domácí nebyli daleko od třetí branky, ale než se Platiny stačil s míčem otočit na hranici vápna, tak mu pod nohy skočil Lucas.

90+2

Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.

90+1

Střídání v týmu GD Chaves: ze hřiště odchází Davidson, přichází Perdigao.

90

Pedro Tiba ještě rozehrával rohový kop. Pasem na přední tyč ale našel jen Leonarda, který balon snadno udržel v rukavicích.

89

Hosté myslí více na útok než na obranu a toho mohl nyní využít Davidson, který měl volný prostor na pravém kraji, ale až do vápna míč nepřivezl.

88

Portimonense se snaží o vyrovnání stavu. Soares měl před sebou dálnici do vápna, ještě následně posílal míč před Filipeho, ale tam nebyl nikdo z jeho spoluhráčů.

87

Domácí celek stále drží balon v dostatečné vzdálenosti od Antónia Filipeho. Jefefrson si vyměňoval přihrávky s Tibou, ale právě domácí kapitán chyboval a hosté šli do protiútoku.

86

Střídání v týmu GD Chaves: ze hřiště odchází William, přichází Platiny.

85

Chaves šetří čas. Postupná rozehrávce trvá domácím déle času, následně přišla průniková přihrávka na Williama, ale těsně před ním se dostal k míči také Leonardo.

83

Fabrício pálil jen do připraveného Filipeho, následně se mohli domácí vydat do protiútoku, ale Tiba nepřesně přihrával na Williama a Chaves tak je znovu bez míče.

82

Posledních zhruba deset minut i s nastavením pro oba týmy. Chaves se bude snažit udržet vedení, naopak hostující Portimonense se bude pokoušet o vyrovnání stavu.

81

Hostující tým se snažil o průnik do šestnáctky, ale přihrávku Marcela lehce tečoval nešikovně postavený hlavní rozhodčí a bylo po akci.

79

Chaves chce uklidnit hru a drží míč pod kontrolou daleko od vlastní branky. Dokonce až do vápna se prokličkoval Davidson, ale tam už proti přesile neuspěl.

78

78. FABRÍCIO - 2:1

78

Portimonense právě vstřelilo branku!
Portimonense snižuje! Po tvrdém souboji v pokutovém území se prospal k míči FABRÍCIO, který balon jen lehce tečoval, ale i to stačilo, aby překonal Filipeho v domácí brance. O třech bodech ještě není rozhodnuto.

GD Chaves – Portimonense SC

2:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 62. Tiba, 69. Tiba – 78. Fabrício

Karty:   76. Tiba (CVS) – 90+4. Rafa Soares (POO)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 9:7. Střely mimo: 4:6. Rohy: 11:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:13.

GD Chaves: Filipe – Queirós, D. Duarte, Maras, Djavan – Bressan (75. Jefferson), Eustáquio, Tiba – Matheus Pereira, William (86. Platiny), Davidson (90+1. Perdigao).
Náhradníci: Ricardo – Jefferson, Patrao, Perdigao, Coelho, Jorginho, Platiny.

Portimonense SC: Leonardo – Hackman, Lucas, Rú. Fernandes, Rafa Soares – Marcel – Fede Varela, Dener (63. Pires), Tabata (46. Wenderson), Nakadžima – Fabrício.
Náhradníci: C. Henriques – Pessoa, Rjuki, Pires, Macedo, Wenderson, Wellington.

Rozhodca: Esteves – Campos, Cidade