Menu

Futbal

Nemecká Bundesliga

Borussia Mönchengladbach – Bayer Leverkusen

1:3

koniec (0:1)

23.05.2020, 15:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • 27. kolo • Miroslav Revaj

Tipsport: 2.57 3.82 2.68

81

Bayer Leverkusen dal gól!
Zrejme je už definitívne o osude tohto zápasu rozhodnuté! Hostia získali výhodu priameho voľného kopu, ktorého sa ujal Demirbay a vyslal center do pokutového územia. Výborný nábeh na center predviedol SVEN BENDER, ktorý dopravil loptu do siete – 1:3!

58

Bayer Leverkusen dal gól!
Loptu si na biely bod postavil autor prvého gólu tohto stretnutia KAI HAVERTZ a dopravil ju napokon do siete – 1:2! Sommer síce smer streli uhádol správne a veľa nechýbalo, aby si na loptu aj siahol.

53

Mönchengladbach dal gól!
Veľký tlak domácich sa končí gólom! Domácim futbalistom vyšiel tento rýchly útočný výpad, loptu na svoju kopačku získal MARCUS THURAM a z vnútra pokutového územia dopravil loptu bezpečne do siete súpera – 1:1!

7

Bayer Leverkusen dal gól!
Tak na úvodný presný zásah sme napokon nemuseli dlho čakať! Tento rýchly útočný výpad hostí už bol úspešný, keď si KAI HAVERTZ výborne nabehol za obranu súpera, vyhol sa ofsajdovej pasci a svoje sólo na brankára Sommera zakončil gólom – 0:1!

Borussia Mönchengladbach – Bayer Leverkusen

1:3

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 53. Thuram – 7. Havertz, 58. Havertz (pen.), 81. S. Bender

Karty:   71. Binsibajní (MNC) – 62. Diaby (LEV)

Borussia Mönchengladbach: Sommer (C) – Lainer, Ginter, Elvedi, Binsibajní – Neuhaus, Strobl (76. Bénes) – J. Hofmann, Embolo (12. Stindl), Thuram (78. Wendt) – Pléa.
Náhradníci: Grün – Kramer, Herrmann, Raffael, Stindl, Traoré, Wendt, Bénes, Jantschke.

Bayer Leverkusen: Hrádecký – Weiser, Tapsoba, Dragović (81. Baumgartlinger), Sinkgraven – Aránguiz, S. Bender – Bellarabi (67. Bailey), Demirbay, Diaby – Havertz (C).
Náhradníci: R. Özcan – Paulinho, Bailey, Amiri, Alario, Baumgartlinger, Wendell, Wirtz.

Rozhodca: Sören Storks – Thorben Siewer, Frederick Assmuth