Menu

Ďalšie

Oktagon Underground

Marek Bartl - Kamil Cibinski

Vítěz: K. Cibinski (na body)

koniec udalosti

24.05.2020, 00:29 • David Suchý cz

Vítěz: K. Cibinski (na body) (00:41:39)
I druhé vydání OKTAGON Underground je u konce. Hlavní zápas nakonec vyzněl ve prospěch Kamila Cibinskiho, který tak postupuje do nadcházejících bojů. Cibinski byl v tomto duelu mnohem aktivnější, navíc volil natolik dobré kombinace, které stačily k vítězství. Marek Bartl naopak celkem dlouhou dobu hledal na svého soupeře recept, ten ale ovšem nedokázal najít.

Konec zápasu.

2:25

Na zádech se ocitl také Cabinski, jenomže tento úspěšný takedown zřejmě nebude nic znamenat. Tento duel by totiž měl vyznít ve prospěch Cibinskiho.

1:48

Cibinski nasadil škrcení na zemi, jenomže to podle sudího nemělo šanci na úspěch. Rychle jsme se tak dostali zpět do postoje, údery však nejsou vůbec tvrdé.

1:19

Kamil Cibinski má problém s fyzičkou, navíc schytal kop na hlavu. Bartl se navíc pokusil o takedown u pletiva, ten zatím není úspěšný.

0:48

Marek Bartl se snaží ve třetím kole dominovat, jenomže sám skončil na zádech. Úspěšný takedown z toho ale nebyl, sudí oba borce postavil zpět na nohy.

0:15

Pokus o kop z otočky v podání Marka Bartla, jeho soupeř s tímto záměrem ale počítal. Kamil Cibinski to pro změnu zkoušel kopem na hlavu.

Začalo třetí kolo.

Skončilo druhé kolo.

2:45

Dva slibné low kicky v krátkém časovém sledu, které jdou na konto Marka Bartla.

2:14

Další naskočení koleno, po kterém Bartl raději zalehl k zemi. Kamil Cibinski má koncovku druhého kola celkem jasně pod kontrolou.

1:40

Cibinski zatím sází na pestrost úderů, tentokráte přidal celkem povedený high kick. Bartl je při svých kombinací zatím hodně pomalý, rozhodně musí něco změnit.

1:15

Dostali jsme se zpět do středu oktagonu, kde Kamil Cibinski vyprodukoval tvrdou levou zadní. Bartl se snažil odpovědět low kickem, který byl ale slabý.

0:36

Jenomže poté se oba borci podívali na zem, což zřejmě neznamenalo úspěšný takedown pro Cibinskiho. Posléze byla k vidění velice zajímavá přestřelka.

0:14

Kamil Cibinski otevřel druhé kolo další tvrdou pravačkou, což není špatný recept. Poté se předvedl také Marek Bartl, který soupeře přitlačil k pletivu.

Začalo druhé kolo.

Skončilo první kolo.

2:14

Naskočené koleno, po kterém musel být Marek Bartl počítán. V boji se rozhodně bude pokračovat, avšak Kamil Cibinski předvedl naprosto nečekaný úder.

Marek Bartl - Kamil Cibinski

Vítěz: K. Cibinski (na body)

koniec udalosti

Späť na online