Menu

Futbal

Ligue 1 Uber Eats

AS Saint-Étienne – Stade Rennes

0:3

koniec (0:1)

26.09.2020, 17:00 • Stade Geoffroy-Guichard, Saint-Étienne • 5. kolo • David Suchý cz

Tipsport: 3.1 3.3 2.51

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Rennes, které svého soupeře dokázalo porazit poměrem 3:0. Druhý poločas tak trochu navázal na ten první, i tentokráte jsme sledovali poměrně vyrovnanou podívanou. Saint-Étienne se sice v úvodu povedlo vyrovnat, avšak tato branka nakonec kvůli ofsajdu neplatila. Hostující celek navíc přidal druhou branku, přičemž v samotném závěru přidal ještě jednu trefu. Toto vypjaté utkání tak znamená zisk tří bodů právě pro Rennes. (18:51:54)
Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 2:1. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 9:12.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Žlutou kartu dostává Yvan Neyou (AS Saint-Étienne).

90+3

Salin předvedl jeden z posledních odkopů od své branky, domácí se přesto snaží alespoň o kontaktní branku.

90+2

Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Eduardo Camavinga, přichází Georginio Rutter.

90+1

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

90

90. Adrien HUNOU - 0:3

90

Rennes právě vstřelilo branku!
O vítězi tohoto zápasu je definitivně rozhodnuto! ADRIEN HUNOU se vydal za kolmicí mezi domácí obránce, přičemž proti němu ještě vyběhl brankář Moulin. Ze strany domácího brankáře se jednalo naprosto zbytečnost, Hunou totiž dokázal pohotovým lobem poslat míč do branky.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi se zdá být rozhodnuto. Ještě ale nepředbíhejme, určitě se dočkáme nastaveného času.

88

Hamouma pro změnu hledal Krassa, který uvnitř pokutového území nakonec našel prostor pro zakončení. Střelecký pokus ovšem směřoval doprostřed.

87

Kolem středového kruhu se domácím povedlo velice přesně kombinovat, načež domácí Fofana zkoušel vysunout Hamoumu, který tento úmysl vůbec nepochopil.

86

Do konce tohoto zápasu zbývá posledních pět minut. Rennes se v posledních minutách drží daleko od vlastní branky, domácím se pořádně zkrátil čas.

84

Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Benjamin Bourigeaud, přichází Jonas Martin.
Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Sehrou Guirassy, přichází Adrien Hunou.

82

Na opačné straně jsme sledovali rychlý protiútok, který nebyl vůbec špatný. Traoré se po přihrávce dostal do zakončení levačkou, které putovalo vysoko nad.

81

Rivera zahrával volný kop zhruba ze čtyřiceti metrů od branky soupeře. Z jeho kopačky vyletěl celkem dobrý centr, avšak doputoval pouze na hlavu Soppyho.

80

Krasso si gestem ruky řekl o pas mezi hostující obranu, což rozehrávající Kolodziejczak sice pochopil, avšak jeho dlouhý pas se stal snadnou kořistí obránce Traorého.

79

Mimo zraky sudích dostal v osobním souboji naloženo Guirassy, který nakonec standardní situaci nevykřesla. Saint-Étienne pokračuje kombinací u vápna.

78

Míč se přesto po jednom z odrazů dostal ven z hrací plochy, následovalo autové vhazování pro hráče Rennes. Soppy celkem dlouho váhal, načež vybral Aguerda.

AS Saint-Étienne – Stade Rennes

0:3

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 33. Aguerd (Bourigeaud), 54. Guirassy (Del Castillo), 90. Hunou (Raphinha)

Karty:   90+4. Neyou (SET) – 68. N'Zonzi (REN)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 2:1. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 9:12.

AS Saint-Étienne: Moulin (C) – Moueffek (46. Fofana), Moukoudi, Kolodziejczak, Maçon – M. Camara, Hamouma, Youssouf (46. Neyou) – Bouanga, Nordin (73. Rivera), Aouchiche (61. Krasso).
Náhradníci: Bajič – Douath, Fofana, Monnet-Paquet, Krasso, Neyou, Rivera, Sissoko, Tormin.

Stade Rennes: Salin – H. Traoré, Da Silva (C), Aguerd, Soppy – N'Zonzi – Del Castillo (70. Raphinha), Camavinga (90+2. Rutter), Bourigeaud (84. Martin), Terrier (70. Tait) – Guirassy (84. Hunou).
Náhradníci: Bonet – Boey, Brassier, Raphinha, Gelin, Hunou, Martin, Rutter, Tait.