Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Valencia CF – SD Huesca

1:1

koniec (1:0)

26.09.2020, 16:00 • Estadio de Mestalla, Valencia • 3. kolo • Michal Sadlek

To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok soboty. (18:00:12)
Držanie lopty: 48 % : 52 %.
Strely na bránu: 2:4.
Strely mimo: 2:9.
Rohy: 4:4.
Ofsajdy: 2:3.
Fauly: 14:20.
Huesca predviedla v druhom polčase výborný výkon a zaslúžene si odváža z Valencie aspoň bod. Podobne ako v prvom dejstve, i v druhom mali hostia územnú prevahu, postupne si ale začali vytvárať množstvo gólových príležitosti a ich tlak napokon korunoval vyrovnávajúcim gólom Siovas. Hostia potom mohli skóre i otočiť, Okazaki ale krásnym volejom trafil len brvno domácej brány. Hra sa následne vyrovnala a s blížiacim sa záverom zápasu postupne získavala prevahu Valencia, na rozdiel od hostí si ale vytvorila minimum zaujímavých gólových možností. Valencia teda prvýkrát v sezóne remizovala a po troch kolách má na svojom konte 4 body. Huesca na svoju prvú výhru stále čaká a v tabuľke má 2 body.

90+6

Koniec zápasu.

90+5

Posledné okamihy zápasu sa odohrávajú na polovici Huescy. Po centri Lee Kang-ina z rohu spadla v šestnástke dvojica hráčov, hlavný rozhodca ale vyhodnotil tento súboj ako čistý.

90+4

Striedanie v tíme Valencia CF: z ihriska odchádza Uroš Račić, prichádza Vicente Esquerdo.

90+3

Račić zostáva ležať na trávniku po súboji o loptu a Kondogbia mu pomáha od kŕča. Hra je prerušená.

90+2

Gayá je v posledných minútach veľmi aktívny, čo sa týka centrov z krídla. Jeho ďalšie dva nákopy do šestnástky za sebou odhlavičkovali obrancovia hosťujúceho celku.

90+1

Domáci získali rohový kop. Center Lee Kang-ina odhlavičkoval hneď prvý brániaci hráč Huescy, lopta sa ale odrazila naspäť k hráčom Valencie.

90

Nadstavený čas je päť minút.

90

Striedanie v tíme SD Huesca: z ihriska odchádza David Ferreiro, prichádza Joaquín Muñoz.

90

Striedanie v tíme SD Huesca: z ihriska odchádza Rafael Mir, prichádza Dani Escriche.

89

Mir sa snažil o individuálny prienik stredom ihriska, Kondogbia ho ale tvrdo zrazil na trávnik. Za tento zákrok domáci záložník kartu nedostáva...

88

Gayova prihrávka z ľavej strany prešla pomedzi dvoch hráčov Huescy ku Gameirovi, ktorý z ľavej strany šestnástky vystrelil. Jeho pokus sa zakrútil tesne mimo ľavej spojnice brány Andrésa Fernándeza.

87

Mosquera obral o loptu posledného obrancu Valencie Guillamóna a hneď z hranice šestnástky vystrelil. Jeho pokus ale letel len do stredu brány na pripraveného Doménecha.

85

Striedanie v tíme Valencia CF: z ihriska odchádza Gonçalo Guedes, prichádza Lee Kang-in.

84

Račić pripravil prihrávkou na pravé krídlo pozíciu na center z prvej Guedesovi, ktorého prudkú prihrávku však na opačnej strane vo vzduchu Gayá už len tečoval. Lopta končí mimo ihriska.

83

O založenie svojho postupného útoku sa snažila i Valencia, ani prihrávkami po zemi a ani nákopmi na krídlo sa však zatiaľ nedokázala udržať na útočnej polovici ihriska.

82

Tentokrát už sa hosťom podarilo preniknúť na útočnú polovicu. Galán potom nacentroval z ľavej strany na zadnú tyč na striedajúceho Ontiverosa, ktorý zo záklonu hlavičkoval vysoko nad domácu bránu.

Valencia CF – SD Huesca

1:1

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 38. Wass – 63. Siovas

Karty:   64. Galán (HSC)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 2:9. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 14:20.

Valencia CF: Doménech – Wass, Guillamón, Diakhaby, Gayá (C) – Jason (64. Musah), Račić (90+4. Esquerdo), Kondogbia, Guedes (85. Lee Kang-in) – M. Vallejo (64. Gameiro), M. Gómez.
Náhradníci: Rivero – Esquerdo, Koindredi, Molina, Gameiro, Sobrino, Lato, Lee Kang-in, A. Blanco, Centelles, Musah, T. Correia.

SD Huesca: Andrés Fernández – Pedro López (80. Luisinho), Pulido (C), Siovas, Galán – Carlos (62. B. García), Mosquera, Seoane – Mir (90. Escriche), Okazaki (80. Ontiveros), Ferreiro (90. Muñoz).
Náhradníci: Álvaro Fernández – Ontiveros, Muñoz, Valderrama Doménech, Insua, Luisinho, S. Gómez, Escriche, B. García.

Rozhodca: Montero – Villanueva, Vázquez