Menu

Ďalšie

UFC

Ketlen Vieiraová - Sijara Eubanksová

Vítěz: Vieiraová

koniec udalosti

27.09.2020, 04:55 • Fight Island, Abú Zabí • Patrik Czepiec cz

On-line přenos je u konce, děkujeme za pozornost. Sledujte i další utkání z dnešního galavečera. (05:19:31)

Ani druhé utkání na hlavní kartě nepřineslo světobornou podívanou. Brazilská zápasnice využívala své výškové výhody, nejatraktivnější bylo úvodní kolo, kde se obě bojovnice několikrát ponořily do nekontrolovaných kombinací. Vieiraová s blížícím se koncem utkání začala bránit vedení, vybojované v prvních dvou kolech. Na počátku třetí části ale měla na mále, když Eubanksová trefila parádní hák a málem svou soupeřku dokázala ukončit. Vierová ovšem klíčový moment utkání zvládla a odnáší si zaslouženou výhru.

Vítězka: Ketlen Vieiraová (na body – jednomyslné rozhodnutí)

05:00

Konec zápasu

05:00

Obě zápasnice zvedají ruce, jenže si musí počkat na rozhodnutí bodových.

04:33

Eubanksová spatřila svou naději v takedownu, který nakonec dotáhla, na finiš to nevypadá.

04:10

Vieiraová konečně začíná se svým účinným boxem. Ze solidní vzdálenosti kontroluje soupeřku.

03:18

Eubanksová tentokrát netrefila a po svém potopení byla ráda, že ji Vieiraová neztrestala přesnějším úderem. Toto kolo jednoznačně patří hůře postavené bojovnici, na výhru 10:8 to ale nebude.

02:31

Vieiraová jakoby chtěla vydržet do konce zápasu bez úderu a pouze v obranné ulitě. To by se jí nemuselo vyplatit, Eubanksová sází vše na jednu kartu.

01:42

Eubanksová v sobě probudila zvíře a předním hákem šokovala soupeřku. Ta zavrávorala, zatím se ale drží na nohou a vypadá to, že krizový moment zvládne.

01:12

Eubanksová vidí, že Ketlen si dává ruce hodně nahoru. Zkouší tak alespoň značkovat tělo soupeřky.

00:40

Vieiraová mohla před svým pokusem o takedown naznačit úder, takhle neměla moc šancí na úspěch a podle toho také dopadla.

00:05

Zápasnice si projevují velký respekt na středu oktagonu. Sijara dostala informaci, že zřejmě prohrává 2:0 na kola, a tak se snaží o ukončení.

00:01

Začátek 3. kola

05:00

Konec 2. kola

04:29

Brazilka zapomněla na kombinace, které předváděla v úvodní rundě. Vieiraová se omezila na jednotlivé údery, které může Eubanksová dobře číst.

03:48

Druhé kolo je nadmíru vzdálené tomu prvnímu, ovšem Vieiraová rozdává alespoň dlouhé zadní údery. Výšková převaha ji v tuto chvíli velmi pomáhá.

02:52

Eubanksová pochopitelně musí zkracovat vzdálenost, třebaže dle oficiálních údajů mají obě zápasnice totožný dosah. Naskočený úder nedolétl až na hlavu Brazilky, ta se vrátila s včasným kontrem.

02:24

Rozhodčí Herzog už nedokázal tuhle tahanici sledovat a zápas vrací do postoje.

Ketlen Vieiraová - Sijara Eubanksová

Vítěz: Vieiraová

koniec udalosti


Rozhodca: Jason Herzog