Menu

Ďalšie

Oktagon MMA

František Fodor - Matěj Kuzník

Vítěz: M. Kuzník (TKO)

koniec udalosti

17.10.2020, 19:19 • David Suchý cz

Vítěz: M. Kuzník (TKO) (19:29:25)
Máme za sebou první duel hlavní karty, který přinesl naprosto jednoznačnou podívanou. Matěj Kuzník se totiž držel svého plánu a svého soupeře vzal po několika vteřinách na zem, kde se mu dařilo pracovat. Guba sice první kolo přečkal, avšak v úvodu druhého kola raději sám odklepal konec zápasu. Matěj Kuzník tak naplnil roli favorita a připisuje své čtrnácté vítězství.

Konec zápasu.

02:04

Je konec! Matěj Kuzník se znovu celkem jednoduše dostal do plného mountu, což mu dalo šanci na ground and pound. Guba tento atak nakonec nevydržel a sám si mávl o předčasný konec zápasu!

01:33

Oba borci se nasunuli směrem k pletivu, kde Matěj Kuzník přidává celou řadu velice tvrdých úderů, které ve většině případů skutečně nacházejí svůj cíl.

00:44

Štěpán Guba se však na zemi snaží působit aktivně, jenomže by se potřeboval dostat zpět do postoje. Tohle Kuzníkovi chutná, tohle je jeho game plan.

00:10

To se dalo čekat. Kuzník hned v prvních vteřinách druhého kola skončil po soupeři, který se nedokázal takedownu ubránit. Jsme tedy znovu na zemi.

Začalo druhé kolo.

Skončilo první kolo.

04:22

Kuzníkovi se povedlo zaháknout ruku soupeři, který se tak nemohl bránit. Guba tak několikrát inkasoval přímo na obličej, navíc jsme sledovali také lokty.

03:33

Kuzník rozjel tvrdý ground and pound, jenomže Guba drží jako skála. Matěj Kuzník tak zkusil jinou pozici na zemi, uvidíme, jaké zlepšení to přinese.

03:05

Kuzníkovi se navíc povedlo přejít do plného mountu, což je pro jeho soupeře hodně nepříjemné. Tady klidně může hrozit konec zápasu.

02:30

Několik čistě trefených úderů v podání Kuzníka, který má tento duel jasně pod kontrolou. Guba by se potřeboval dostat zpět do postoje, což se ale nedaří.

01:48

Oba borci se i nadále nachází na zemi, což se nějako tu dobu měnit nebude. Guba se snaží eliminovat případné údery, mezitím jich pár schytal.

01:14

Kuzníkovi se zatím daří držet plánu, naopak s Gubou to nevypadá nikterak optimisticky. Uběhla totiž necelá minuta a schytal celou řadu nepříjemných úderů.

00:36

Kuzník se snaží být na zemi aktivní, přičemž svého soupeře zásobuje několika údery. Postupně střídá kombinaci žebra – hlava.

00:10

Hned v úvodu se Kuzníkovi povedlo svého soupeře dostat na zem, což se před zápasem očekávalo. Guba se tak rychle dostává do problémů.

Začalo první kolo.
Guba je na scéně, pomalu a jistě přichází také Kuzník.

František Fodor - Matěj Kuzník

Vítěz: M. Kuzník (TKO)

koniec udalosti