Menu

Ďalšie

UFC

Brian Ortega - Čang Sung Jung

Vítěz: Ortega

koniec udalosti

18.10.2020, 03:10 • Fight Island, Abú Zabí • Patrik Czepiec cz

Je až neskutečné, jaký kus cesty prošel Brian Ortega se svým novým trenérským štábem v rámci postojářských technik. Jeho údery byly naprosto kontrolované a přesvědčivé, několikrát chybělo pár centimetrů k tomu, aby svého soupeře brutálně knockoutoval. Kontroloval si bezpečnou vzdálenost, pracoval tvrdými jaby, prakticky v každém kole vystřihl povedený spinning elbow a to ho také dovedlo k jednoznačnému vítězství 5:0 na body v tomto utkání. Po dvouleté přestávce se tak znovu zařazuje mezi nejatraktivnější zápasníky pérové váhy UFC. Naopak pro Sung Junga to dnes nebyl šťastný den a do příštího klání se bude muset výrazně zlepšit.

Vítěz: Brian Ortega (na body – jednomyslné rozhodnutí)

02:20

Zápas se pro cut na tváří Zombieho dokonce na chvíli přerušil, doktor ale nechává duel pokračovat.

01:45

Parádní akce Ortegy, který konečně sáhl pro single leg, natlačil soupeře na pletivo a trefil parádní loket, který otevřel Sung Junga.

04:10

Neskutečný tlak Ortegy, který se prezentoval luxusním loktem z otočky. Sung Jung na chvíli úplně vypnul, pak si chvíli zatancoval ve středu oktagonu, ale podařilo se mu v krizovém módu přežít až do konce kola.

03:47

Ortega se prezentoval slušnou kombinací, pak trefil pravý hák i tvrdou levačku, která poslala Korean Zombie k zemi. Ten se ale záhy postavil.

Brian Ortega - Čang Sung Jung

Vítěz: Ortega

koniec udalosti


Rozhodca: Lukasz Bosacki