Menu

Futbal

Európska liga

AS Rím – CSKA Sofia

0:0

koniec (0:0)

29.10.2020, 21:00 • Olympijský stadion, Řím • Skupina A • Tomáš Kalas (@tomascipy) cz

89

Střídání v týmu CSKA Sofia: ze hřiště odchází Thibaut Vion, přichází Ivan Turicov.
Střídání v týmu CSKA Sofia: ze hřiště odchází Younousse Sankharé, přichází Ahmed Ahmedov.

87

87. Džeko v tutové šanci selhal

87

Ze standardky se neurodilo, Edin Džeko měl ale o pár sekund později tutovku! Pedro mu poslal do vápna parádní nízký centr a pro Džeka stačilo jenom doklepnout do branky. Jenže právě tady celá akce selhala, Džeko sice míč trefil, ale nedokázal s ním cokoliv udělat!

86

Za průtahy při rozehrávce je napomínán i brankář Busatto.

85

Zanev nabral Karsdorpa velmi tvrdě poblíž šestnáctky a i on to má za žlutou kartu.

83

Hostující hráči se zlobí, Villar stáhl zezadu v brejku k zemi Beltrameho, jenže míč za něj vzal Sankharé a bylo to 3 na 2. Rozhodčí Kulbakov ale brejk nenechal rozněhnout, přerušil hru a Villarovi dává žlutou.

83

Kapitán CSKA, Petar Zanev, dost možná uchránil hosty inkasování! Pedro to na pravé straně udělal skvěle, udělal si prostor a dával míč před odkrytou branku. Jako první se před Pellegriniho ale dostal Zanev a odkopl míč mimo nebezpečí!

80

Střídání v týmu CSKA Sofia: ze hřiště odchází Amos Youga, přichází Stefano Beltrame.
Střídání v týmu CSKA Sofia: ze hřiště odchází Geferson, přichází Tiago Rodrigues.

80

Z rohového kopu vyšel ale paradoxně rodící se brejk Sofie, který Karsdorp nekompromisně zastavil sražením Mazikoua z boku. Přichází tak oprávněná žlutá karta.

79

Lorenzo Pellegrini se na hranici šestnáctky promotal do zakončení a pálil, Busatto musel na zem a tvrdou střelu dokázal vyrazit! Hosté pak opět odkopávají až k brance Lopéze.

75

Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Carles Pérez, přichází Lorenzo Pellegrini.

72

Pau López zabránil Sowemu, aby se mohl jít radovat! Sowe dostal přihrávku za obránce a ve sprintu se téměř osamostatnil od svého strážce. Jeho zakončení z hranice šestnáctky ale Lopéz skvěle vyrazil!

70

Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Borja Mayoral, přichází Edin Džeko.

64

Střídání v týmu CSKA Sofia: ze hřiště odchází Jerome Sinclair, přichází Henrique.

57

Omluvte prosím technické potíže, kvůli nimž se přesouváme až do 57. minuty zápasu. Právě v této minutě se odehrálo střídání, obránce Smallinga nahrazuje Juan Jesus.

50

50. Sofia měla velkou šanci na vedoucí gól

50

Hosté měli doposud největší šanci zápasu! Přetažený centr na zadní tyč vzal Younga a okamžitě jej vracel před branku na Sankharého, který se ve vzduchu dostal nejvýše, Pau Lopéz jeho hlavičku ale fantasticky vyrazil. Z dorážky pak mohl poslat hosty do vedení Antov, z první ale míč poslal kamsi do nebes!

46

Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Henrich Mchitarjan, přichází Pedro.
Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Leonardo Spinazzola, přichází Rick Karsdorp.

41

Bruno Peres (ASR) si pomohl taháním za ruku, za což nakonec dostává první žlutou kartu v tomto zápase vůbec.

32

32. Mchitarjan technickým zakončením trefil jenom břevno

32

Henrich Mchitarjan uvolnil v prostoru Spinazzolu, který nabídnutého prostoru nevyužil. O chvilku později si však role oba proměnili, Spinazzola nahrával Villarovi, který lobem za obranu našel nabíhajícího Mchitarjana. Technické zakončení obloučkem od arménského reprezentanta však končí jenom na břevně!

21

21. Zanev nedokázal zblízka dostat míč do branky

21

A roh to byl zajímavý, jeden hráč z hostující strany prodlužoval za sebe na Zaneva, který z prakticky tutové pozice poslal balon nad branku. Ale i kdyby se Zanev trefil, zásah by kvůli jeho ofsajdu nebyl uznán.

20

Prudký centr od jednoho z fotbalistů CSKA sebral jako první hlavou Smalling a dostal jej mimo nebezpečí. Během chvilky však měli domácí nebezpečí ve vápně znova, Peres lehkovážně přišel o míč a Mazikou šel zleva sám na branku. Jeho pokus ale srazil právě Smalling alespoň na rohový kop!

16

16. Busatto vysoký centr vyrážel na rohový kop

16

Rychlá rozehrávka trestňáku po faulu na pronikajícího Mayorala a Leonardo Spinazzola zkusil překvapit Busatta centrem na zadní tyč, Busatto musel jít do vzduchu a vyšťouchnout míč alespoň na rohový kop!

4

4. Neuznaný gól AS kvůli ofsajdu Mchitarjana

4

Při dohrávce rohového kopu dokonce AS dosáhlo gólu skrze Smallinga, ale nabíhající Mchitarjan zpoza obrany byl v ofsajdovém postavení, tudíž gól z následné situace nemůže být uznán!

2

2. Střelu Villara vyrazil gólman Busatto na roh

2

Henrich Mchitarjan vyvedl míč více na osu a přenesl těžíště hry k pravé straně. První centr do vápna sice zblokoval obránce Zanev, jenže přímo na Villara, který za to vzal a přímo proti noze nekompromisně střílel. Gustavo Busatto předvedl ale skvělý zákrok a vyboxoval na roh!

AS Rím – CSKA Sofia

0:0

koniec (0:0)

Späť na online

Karty:   41. Peres (ASR), 80. Karsdorp (ASR), 83. Villar (ASR) – 85. Zanev (SOF), 86. Busatto (SOF)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 8:5. Rohy: 12:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 14:15.

AS Rím: Pau López – Kumbulla, Fazio, Smalling (57. Juan Jesus) – Peres, Villar, Cristante (C), Spinazzola (46. Karsdorp) – Mchitarjan (46. Pedro) – C. Pérez (75. Lorenzo Pellegrini), B. Mayoral (70. Džeko).
Náhradníci: Boer, Mirante – Karsdorp, Ibañez, Juan Jesus, Lorenzo Pellegrini, Džeko, Pedro, Veretout, Zalewski, Milanese.

CSKA Sofia: Busatto – Vion (89. Turicov), Antov, Zanev (C), Mazikou – Youga (80. Beltrame), Geferson (80. Rodrigues) – Sankharé (89. Ahmedov) – Sinclair (64. Henrique), Sowe, Jomov.
Náhradníci: Jevtimov – Henrique, Carey, Beltrame, Keita, Peñaranda, Turicov, Rodrigues, Ahmedov, Galabov.

Rozhodca: Kulbakov – Žuk, Masljanko (všichni BLR)