Menu

Futbal

Európska liga

Molde FK – Rapid Viedeň

1:0

koniec (0:0)

29.10.2020, 21:00 • Aker Stadion • Skupina B • David Suchý cz

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Molde, které svého soupeře porazilo výsledkem 1:0. I ve druhém dějství měl norský celek výrazně více ze hry, jenomže se mu nedařilo proměňovat vyložené šance. Jednu z nich přesto Omoijuanfo dokázal využít a stal se tak jediným střelcem tohoto zápasu. Rapid se v závěru utkání snažil s nepříznivým výsledkem něco udělat, jenomže dnes mu to zkrátka nešlo. Molde získává tři body, navíc velice zasloužené! (22:52:47)
Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 7:3. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 8:15.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Rapid se nemůže dostat k náporu, naopak se u míče drží domácí celek, který kombinuje na útočné polovině...

90+2

Linde tak nasbíral cenné vteřinky při následném odkopu od své branky. Navíc si na druhé straně pomohl nedovoleně Greiml, což domácím pochopitelně vyhovuje.

90+1

Stojković dokázal pravačkou odcentrovat do pokutového území, kde číhala pozorná obrana. Následně se ovšem do míče opřel Ritzmaier, který pálil nad branku.

90

Druhý poločas bude nastaven o pět minut.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Molde stále drží jednobrankové vedení. Zcela určitě se ještě dočkáme nastaveného času.

87

V pokutovém území si dělal prostor Knasmüllner, který ovšem zpracoval míč pouze k protihráči. Molde posléze zkoušelo založit protiakci, která přinesla zisk autu.

85

Žlutou kartu dostává Fredrik Aursnes (Molde FK).

84

Střídání v týmu Molde FK: ze hřiště odchází Magnus Wolff Eikrem, přichází Leke James.

83

Zdravotní problémy má jiný z domácích hráčů, navíc to vypadá na další vynucené střídání. Znovu se tedy nehraje, což jednoznačně nevyhovuje spíše Rapidu.

82

Knasmüllner se prodral do pokutového území, kde po kontaktu s protihráčem skončil na trávníku. Rapid se dožadoval penalty, sudí ale nechává pokračovat.

81

Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka, ještě to bude hodně zajímavé. Molde se však daří kouskovat hru, soupeř se tak k ničemu nedostává.

80

Před malým momentem skončil na zemi domácí Omoijuanfo, který si určitě nějaký ten čas poleží. Jeho celek totiž nemusí nikam spěchat, stále vede o jednu branku.

79

Žlutou kartu dostává Leo Greiml (SK Rapid Vídeň).

79

Björnbak se prudkým pasem pokoušel na levé straně nastartovat Brynhildsena, který ovšem neměl šanci na balón dosáhnout. Vhazovat tak bude soupeř.

78

Další práce pro domácího brankáře Lindeho, který znovu odkopával od branky. I tentokráte se pokoušel najít Omoijuanfa, kterého ale předskočil Ibrahimoglu.

Molde FK – Rapid Viedeň

1:0

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 66. Omoijuanfo (Haugen)

Karty:   39. Wingo (MLD), 73. Haugen (MLD), 85. Aursnes (MLD) – 76. Stojković (RVI), 79. Greiml (RVI)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 7:3. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 8:15.

Molde FK: Linde – Wingo, Björnbak, Gregersen, Haugen – Aursnes, Eikrem (C) (84. James), Ellingsen – E. Hestad (68. Bolly), Omoijuanfo, Brynhildsen (77. Hussain).
Náhradníci: Craninx, Ranmark – Bolly, Hussain, Christensen, James, Moström, Risa, Holmgren Pedersen, Sinyan, Andersen.

Rapid Viedeň: Gartler – Stojković, Greiml, Barać, Ullmann – Ljubičić (C), Grahovać (77. Ibrahimoglu) – Schick (46. Arase), Kitagawa (59. Knasmüllner), Ritzmaier – Kara.
Náhradníci: Strebinger, Unger – Alar, Arase, M. Hofmann, Ibrahimoglu, Knasmüllner, Petrovič, Sonnleitner, Sulzbacher.

Rozhodca: Ardeleanu – Nádvorník, Caletka (všichni Česko)