Menu

Ďalšie

UFC

Roman Dolidze - John Allan

Dolidze

koniec udalosti

06.12.2020, 04:39 • David Suchý cz

Vítěz: R. Dolidze (na body) (04:57:41)
Také druhý duel hlavní karty je u svého konce, tentokráte jsme sledovali poměrně vyrovnanou podívanou, ve které na body vítězí favorizovaný Roman Dolidze. Ten především dominoval v prvním kole, kde se mu málem povedlo ukonči zápas na submisi. Dolidze v tomto duelu hrozil především na zemi, nicméně ani v postoji nepředvedl vůbec špatný výkon. Allanovi tento zápas zrovna nesedl, za svým soupeřem totiž zaostával nejenom v postoji, ale také na zemi.

Konec zápasu.

04:33

Vypadá to, že tento duel neskončí před limitem. V lepší pozici na zemi je sice Roman Dolidze, jeho soupeř ale nehrozí žádné nebezpečí.

03:48

Tak přeci jenom jsme se dostali na zem. Na zádech byl sice Roman Dolidze, avšak znovu se pokoušel utáhnout nohu, což se mu nepovedlo.

03:15

Před malým momentem Roman Dolidze sáhl po single legu, který mu nevyšel. Naopak sám inkasoval kolenem a sám začíná čelit tlaku soupeře.

02:46

Naskočený superman v podání Dolidzeho, jehož následný pravý hák ale nebyl natolik důrazný. Allan začíná pořádně přidávat na síle svých úderů.

02:16

Dolidze se znovu pokoušel pracovat pravou přední, která soupeře hodně překvapila. Allan se snaží tlačit na pilu, jenomže to je takřka vše.

01:36

Stále aktivněji působí Roman Dolidze, který se snaží neudělat žádnou chybu. Allan sice máchá rukama, avška celkem dost nepřesně.

00:48

Poté John Allan čelil poměrně povedenému calf kicku, který rozhodně musel pocítit. Oba borci se stále nachází v postoji ve středu oktagonu.

00:25

Roman Dolidze vstoupil aktivně i do posledního třetího kola. Jeho pokus o kop na břicho moc nevyšel, jehož soupeř s tím totiž dopředu počítal.

Začalo třetí kolo.

Skončilo druhé kolo.

04:35

Allan se znovu pokusil vstát, jenomže Roman Dolidze je hodně obezřetný a soupeře povalil zpět na záda. Čekáme ale na něco nebezpečnějšího.

03:41

Už to vypadalo, by se John Allan mohl postavit, jenomže Roman Dolidze se dostal do své klasické pozice, ve které stále operuje.

03:13

Roman Dolidze se ovšem pokouší o celkem dobrý ground and pound, při kterém John Allan několikrát přesně inkasoval. Stále se nacházíme na zemi.

02:26

Stále pouze poloviční guard pro Dolidzeho, který se snaží působit aktivně. Allan sice inkasuje několik úderů na bok, jenomže to nemusí zas tolik vadit.

01:50

Roman Dolidze si hledal lepší pozici pro případné ukončení, nicméně nic nebezpečného zatím nepřináší. John Allan je v tomto ohledu hodně obezřetný.

01:33

Kop na hlavu, se kterým si John Allan dokázal poradit. Roman Dolidze vzal duel zpět na zem, kde hrozí případná submise.

Roman Dolidze - John Allan

Dolidze

koniec udalosti