Menu

Futbal

Talianska Seria A

FC Crotone – Cagliari Calcio

0:2

koniec (0:0)

28.02.2021, 15:00 • Venue Stadio Ezio Scida (Crotone) • 24. kolo • Denisa Józsová cz

Tipsport: 3.57 3.66 2.12

Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (16:58:33)
Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 4:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 17:14.
Je konec! Cagliari nakonec vstřelilo dvě branky v druhém poločase a vítězí v dnešním duelu 2:0, takže získává tři body do tabulky. Jako první se trefil Leonardo Pavoletti, jenž se hlavičkou trefil přesně k tyči. O čtyři minuty stejný hráč zařídil penaltu, kterou poměnil kapitán hostí – João Pedro. Babis Lykogiannis se nechal patnáct minut před koncem vyloučit, avšak domácí už utkání zdramatizovat nedokázali.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Do šestnáctky hostujícího celku létá jeden centr za druhým, avšak hostující celek se brání bez větších problémů. Nyní se hraje jen o čisté konto gólmana.

90+1

Nastavovat se budou tři minuty!

90

90. Messiasova parádní rána z přímého kopu

90

Nakonec z toho ještě mohlo být drama, ale není! Junior Messias si vzal na starosti přímý kop a kopl ho skvěle. Ještě lepší zákrok ale předvedl Alessio Cragno, jenž míč vyrazil!

89

Ne, Crotone poslední místo Serie A neopustí. Sice se v posledních momentech sympaticky snaží, ale nemůže se dostat k brankové příležitosti.

88

Alessio Cragno dobře odhadl dlouhou přihrávku za obranu, takže byl u míče znovu jako první. Míč chytil do rukavic, načež ho odpálil na polovinu hřiště.

87

Z něj už mohlo být něco zajímavějšího. Míč totiž propadl na zadní tyč, jenže Simeon Nwankwo to nečekal, a tak se balón od něj jenom odrazil.

86

Po zemi to nejde, tak to domácí zkusili centrem na zadní tyč. Tam si svou práci dobře odvedl Daniele Rugani, jenž odvrátil balón na rohový kop.

85

Diego Godín může být rád, že za dlouhé zdržování rozehrávky neviděl žlutou kartu. Simeon Nwankwo už se na něj naštval a chtěl mu míč posunout.

84

Arkadiusz Reca chtěl rozjet akci svého týmu přihrávkou do středu, ovšem to byla očekávaná varianta. To se také ukázalo a hosté balón soupeřům vypíchli.

83

A s zdramatizováním zápasu to nevypadá nijak ideálně. Crotone se nemůže usadit v útočném pásmu a domácí hráči se brání bez větších potíží.

82

Navíc je dokonce donutili k chybě. Přišla špatná přihrávka a míč skončil u středního obránce hostí. Tomu se navíc povedlo ušetřit několik cenných sekund.

81

Crotone se konečně dostali do kombinace na útočné polovině... Hráči Calcia se snaží aktivně napadat a znepříjemňují domácím hráčům rozehrávku.

80

A od tříbodového zisku děli Cagliari už jen deset minut, něco málo se bude nastavovat Paradoxně však může být nastavení kratší než v prvním poločase.

79

Domácí hráči by potřebovali hráč s balónem u své nohy, jenže to se jim zatím úplně nedaří. Naopak hostující fotbalisté zatím pevně kontrolují utkání.

FC Crotone – Cagliari Calcio

0:2

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 56. Pavoletti (Lykogiannis), 60. João Pedro (pen.)

Karty:   38. Di Carmine (COE), 59. Magallán (COE) – 4. Ceppitelli (CAG), 10. Lykogiannis (CAG), 46. Rugani (CAG)   75. Lykogiannis (CAG)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 4:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 17:14.

FC Crotone: Cordaz – Luperto, Golemić, Magallán – P. Pereira, Vulić (20. Zanellato), S. Molina (39. Henrique), Rispoli (64. Reca) – Messias, Ounas – Di Carmine (64. Nwankwo).
Náhradníci: Festa, Crespi – Reca, Rojas, Rivière, Nwankwo, Zanellato, Marrone, Petriccione, D'Aprile, Henrique, Cuomo.

Cagliari Calcio: Cragno – Ceppitelli, Godín, Rugani – Duncan (65. Deiola), Nández, Marin, Lykogiannis – Nainggolan – Pavoletti (65. Simeone), João Pedro (C) (77. Asamoah).
Náhradníci: Aresti, Vicario – Klavan, Asamoah, Zappa, Cerri, Simeone, Walukiewicz, Deiola, Calabresi, Pereiro, Tripaldelli.

Rozhodca: Fabbri – Tegoni, Fiorito