Menu

Futbal

Česká FORTUNA:LIGA

SK Slavia Praha – FC Zlín

2:1

koniec (1:1)

21.04.2021, 19:30 • Eden Aréna, Praha-Vršovice • 28. kolo • Adam Kolář cz

Tipsport: 1.2 6.91 16.2

88

Oscar v další tutovce! Tentokrát byl na hraně ofsajdu, když si pohybem řekl o přihrávku, kterou také dostal přesně tam, kam potřeboval. Následně se domácí středopolař pokusil přelobovat Dostála, což se mu nepovedlo. Gólman moravského týmu zvládl balon nadvakrát zkrotit.

87

Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Marek Hlinka, přichází Dominik Janošek.
Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Tomáš Poznar, přichází Martins Toutou Mpondo.

86

Mohlo být hotovo! Oscar stříleným centrem z pravého křídla našel na hraně malého vápna Van Burena, jenže byl tísněn, a tak ze zajímavé pozice pálil nad Dostálovu svatyni.

81

Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Jan Kuchta, přichází Oscar.

79

Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Lukáš Vraštil, přichází Róbert Matejov.
Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Roman Potočný, přichází Jakub Janetzký.

74

Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Taras Kačaraba, přichází Mick Van Buren.
Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Nicolae Stanciu, přichází Jakub Hromada.

70

Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Youba Dramé, přichází Lamin Jawo.

66

V Edenu mohlo být srovnáno! Na centrovaný balon naskočil Poznar, který svou střelou hlavou trefil levou Kolářovu tyč! Míč se následně odrazil příhodně právě pro Poznara, který se ocitl sám na malém vápně proti poloprázdné bráně, jenže zakončení, které Poznar předvedl, bylo zoufalé. V obří tutovce poslal zlínský forvard balon hodně vysoko na tribunu.

65

Další žlutou kartu vidí Kačaraba, který si počínal až příliš agresivně v defenzivní činnosti.

64

Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Ibrahim Benjamin Traoré, přichází Tomáš Holeš.

63

Vraštil šel po centrovaném balonu do souboje s Kolářem, kterého poslal k zemi a dostává žlutou kartu.

51

Slavia právě vstřelila branku!
Slavia vede 2:1 a šlo o hodně bizarní gól, jakých jsme svědky spíše ve videohrách. Kuchta se ocitl nejprve v tutovce, kdy míč píchl kolem vyběhnutého Dostála do tyče. Následně podklouzl jeden z obránců Zlína, a tak se k dorážce dostal Stanciu. Jeho rána byla zablokována, jenže pohroma pro Zlín pokračovala, míč se snad třikrát odrazil, aby vyplaval zcela příhodně před JANA KUCHTU, jenž další šancí nepohrdl a míč nekompromisně napálil do sítě. Hodně šťastný gól pro Slavii, naopak obří smůla pro Zlín.

46

Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Stanislav Tecl, přichází Petr Ševčík.

44

V závěru první půle je to opravdu velká divočina. Hlavní sudí po zhlédnutí opakovaného záběru i druhou nařízenou penaltu pro Slavii zrušil. Důvodem je nejspíše fakt, že Vraštil trefil vlastní ruku ve snaze míč odkopnout.

43

Píská se další penalta pro Slavii, tentokrát hlavní sudí viděl ruku jednoho z obránců, ovšem i tentokrát jde ještě do akce video.

41

Slávisté se prokombinovali prakticky až do prázdné brány, kdy zakončovatelem celé akce měl být Tecl. Ten se snažil míč trefit ve skluzu, jenže byl přidržen Cedidlou a byla odpískána penalta. Zlínský stoper navíc dostal od hlavního rozhodčího červenou kartu.

Jenže záhy bylo všechno jinak. Hlavní rozhodčí celou situaci prokonzultoval ještě s kolegou u videa, který odhalil ofsajd Masopusta, který celé situaci předcházel. Je proto zrušena jak penalta Slavie, tak červená karta pro Cedidlu.

33

Slávisté nechali hodně prostoru Cedidlovi ve středu hřiště. Ten si dokázal skákavý balon připravit na střelu ze střední vzdálenosti, Kolář se následně natahoval seč mohl, povedená střela zlínského stopera skončila nakonec kousek nad.

29

Slavia právě vstřelila branku!
Slavia zaslouženě srovnává stav utkání! Tecl se ocitl s balonem před vápnem soupeře, naznačil střelu, aby následně přesným pasem pod sebe našel rozeběhnutého NICA STANCIUA, jenž z levého křídla z ostrého úhlu dokázal ranou na bližší tyč překonat gólmana Dostála. Povedená akce Pražanů a z jejich pohledu také velice důležitý vyrovnávací gól!

7

Zlín právě vstřelil branku!
Zlín jde v Edenu překvapivě do brzkého vedení! ROMAN POTOČNÝ zacílil do levého spodního rohu, Kolář skočil na levou stranu, a tak ševci vedou 1:0!

5

Penalta pro Zlín! První Poznarovu střelu zvládl lapit Kolář, k dorážce už se zlínský forvard nedostal, neboť byl nepovoleně poslán k zemi Bořilem.

4

První vážnější situaci jsme viděli u branky hostů. Masopust vypálil po odraženém centru, gólman Dostál míč dokázal vykopnout k Teclovi a následně si poradil právě i s ne úplně tvrdou dorážkou zmíněného útočníka Slavie.

SK Slavia Praha – FC Zlín

2:1

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 29. Stanciu (Tecl), 51. Kuchta – 7. Potočný (pen.)

Karty:   65. Kačaraba (SLA) – 63. Vraštil (ZLN)

Držení míče: 72 % : 28 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 4:5. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 19:15.

SK Slavia Praha: O. Kolář – Kúdela, Kačaraba (74. Van Buren), Zima – Traoré (64. Holeš) – Masopust, Stanciu (74. Hromada), Provod, Bořil (C) – Tecl (46. Ševčík), Kuchta (81. Oscar).
Náhradníci: Kovář – Beran, Holeš, Hromada, Oscar, Ševčík, Van Buren.

FC Zlín: S. Dostál – Cedidla, Simerský, Procházka – Fantiš, Hlinka (87. Janošek), Vraštil (79. Matejov), Čanturišvili – Y. Dramé (70. Jawo), Poznar (C) (87. Toutou Mpondo), Potočný (79. Janetzký).
Náhradníci: Rakovan – Janetzký, Janošek, Jawo, Toutou Mpondo, Matejov, J. Kolář.

Rozhodca: Ginzel – Dresler, Antoníček (Matějček)