Menu

Futbal

Česká FORTUNA:LIGA

FK Příbram – Bohemians 1905

1:4

koniec (0:0)

21.04.2021, 15:00 • Na Litavce, Příbram • 28. kolo • Tomáš Reiner (@ReinyTom) cz

Tipsport: 4.09 3.39 2.0

79

Příbram právě vstřelila branku!
Stanislav Vávra se dostal uprostřed šestnáctky ke střele, která byla zablokována, k dorážce se ale dostal EDRISA LUBEGA a po zemi z blízkosti zamířil ke vzdálenější levé tyči! Čestná branka.

77

Bohemians právě vstřelili branku!
IBRAHIM KEITA se podruhé v zápase prosazuje proti svému bývalému týmu, když si na přední tyči naběhl na krásný centr Romana Květa z levé strany a hlavou zamířil do brány! Další krásná akce hostí a čtvrtý gól. Asistence: Roman Květ.

76

Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Emmanuel Antwi, přichází Stanislav Gabriel.

75

Bohemians právě vstřelili branku!
ROMAN KVĚT nyní zamířil z pokutového kopu neomylně do pravého horního rohu brány a během oslavy gólu poté označil hráče domácí 1.FK Příbrami za, slušně řečeno, homosexuály!

74

Hlavní rozhodčí jde zkoumat video, protože Jaroslav Tregler zřejmě zahrál v pokutovém území rukou! Potvrzeno. Kope se penalta!

70

Bohemians právě vstřelili branku!
Fotbalisté Příbrami předvedli hodně špatný odkop a JAN VONDRA je za to teď potrestal nádhernou přízemní střelou, která z hranice šestnáctky zamířila ke vzdálenější levé tyči!

66

Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Karel Soldát, přichází Josef Obdržal.

66

Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Filip Zorvan, přichází Stanislav Vávra.

62

Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Vojtěch Novák, přichází Daniel Kosek.

58

Bohemians právě vstřelili branku!
IBRAHIM KEITA si naběhl uprostřed šestnáctky na výbornou přihrávku Davida Puškáče z levé strany a přízemní střelou bez přípravy zamířil k pravé tyči! Je to 0:1! Asistence: David Puškáč.

57

Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Antonín Vaníček, přichází Till Schumacher.

54

Emmanuel Antwi namazal míč hlavou na kopačku Antonína Vaníčka, který podél pravé postranní čáry vyrazil do rychlého protiútoku a byl ostře faulován Jiřím Mezerou, který mu postavil do cesty koleno. Žlutá.

51

A znovu David Puškáč, který tentokrát po nádherném centru Antonína Vaníčka z pravé strany hlavičkoval do břevna! Další příležitost!

50

Střídající David Puškáč se ocitl na pravé straně šestnáctky úplně sám, přízemní střelou ovšem vybíhajícího Jakuba Šimana překonat nedokázal!

46

Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Pavel Osmančík, přichází Ibrahim Keita.

46

Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Tomáš Necid, přichází David Puškáč.

40

Edrisa Lubega si teď na přední pravé tyči skvěle naskočil na centr Tomáše Pilíka z rohového kopu a jeho následný pokus hlavou minul vzdálenější levý horní roh brány! Stále je to bez branek.

35

A rychle na opačnou stranu, kde na ose hřiště pěkně vypálil z dálky Roman Květ a jeho prudká přízemní střela těsně minula levou tyč brány!

35

Fotbalisté Příbrami rozehráli na levé straně hřiště rohový kop a na přední tyči se dostal k hlavičce Edrisa Lubega, míč ale těsně minul vzdálenější pravou tyč! Další šance nevyužita.

33

Emmanuel Antwi vybojoval na opačně straně hřiště standardní situaci a rána Martina Nového z volného přímého kopu minula vzdálenější pravý horní roh brány pražských Bohemians!

31

Antonín Vaníček nyní předvedl na levém křídle nádhernou individuální akci, když pláchl dvěma protihráčům a mezi čtyřmi hráči Příbrami napřáhl v blízkosti šestnáctky k diagonální přízemní střele, která poté minula vzdálenější pravou tyč!

26

Pavel Osmančík vyrážel na ose hřiště do rychlého protiútoku a u středového kruhu ho fauloval Karel Soldát. Domácí fotbalista byl potrestán žlutou kartou.

16

Edrisa Lubega spěchal za kolmou přihrávkou a u pravé postranní čáry byl sestřelen Romanem Květem. Karta.

8

Vladislav Ljovin se znovu dostal do zakončení, když se v blízkosti šestnáctky pěkně uvolnil a jeho následná rána minula bližší pravý horní roh brány! Jakub Šiman se jen ohlédl a oddechl si.

FK Příbram – Bohemians 1905

1:4

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 79. Lubega – 58. Keita (Puškáč), 70. Vondra, 75. Květ (pen.), 77. Keita (Květ)

Karty:   26. Soldát (PRI), 54. Mezera (PRI) – 16. Květ (BOH)

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 4:8. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 9:9.

FK Příbram: Šiman – Nový, Mezera, O. Kingue, S. Kingue – T. Pilík, Zorvan (66. Vávra), Tregler (C), Soldát (66. Obdržal), Antwi (76. Gabriel) – Lubega.
Náhradníci: Kočí – Obdržal, Vávra, Dočekal, Januška, Kvída, Gabriel.

Bohemians 1905: P. Le Giang – Köstl, Krch (C), Vondra – M. Dostál, Vaníček (57. Schumacher), Ljovin, Květ, V. Novák (62. Kosek) – Necid (46. Puškáč), Osmančík (46. Keita).
Náhradníci: Kouba – Schumacher, Hronek, Keita, Puškáč, Bederka, Kosek.

Rozhodca: Petr Hocek. Asistenti: Petr Kotalík, Jiří Pečenka. Čtvrtý rozhodčí: Tomáš Ulrich. VAR: Karel Hrubeš. AVAR: Olga Zadinová