Menu

Futbal

Talianska Seria A

FC Crotone – Sampdoria Janov

0:1

koniec (0:0)

21.04.2021, 20:45 • Stadio Ezio Scida, Crotone • 32. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin) cz

Tipsport: 3.12 3.69 2.31

89

Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Fabio Quagliarella, přichází Keita Baldé.
Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Jakub Jankto, přichází Mikkel Damsgaard.

88

88. Simy (COE)

88

To je neuvěřitelné, co domácí útočník zahodil – tohle snad dávají i mladší žáci v okrese! Za obranu si naběhl Simy, jenž měl na kopačce vyrovnání, ovšem jeho pokus z malého vápna zamířil nad břevno!

86

Serse Cosmi (Crotone) nebyl spokojený s neodpískaným zákrokem na svého svěřence. Tak dlouho a hlasitě protestovat, až vyfasoval žluté napomenutí!

78

78. Niccolò Zanellato (COE)

78

Centr z pravé strany vrátil z pokutového území ven Arkadiusz Reca. Do balonu se pak opřel Niccolò Zanellato, jehož dělovka zamířila těsně nad břevno! Crotone si připravilo první velkou příležitost ve druhém poločase, ale k vyrovnání to chtělo lépe vystřelit!

71

Na levou stranu šestnáctky se dostal ze středu Fabio Quagliarella, jenž levačkou zakončil do míst, kde se nacházel Alex Cordaz, který výborně vyběhl a nebezpečný pokus zastavil!

64

Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Luca Cigarini, přichází Salvatore Molina.
Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Pedro Pereira, přichází Samuel Di Carmine.
Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Sebastiano Luperto, přichází Vladimir Golemić.

56

Za hostující obranu se tentokrát vydal Junior Messias, který nejprve ustál souboj se soupeřem a následně si dal míč daleko od nohy. Z brány vystartoval Emil Audero, který míč zastavil a stal se hrdinou okamžiku.

53

53. Fabio QUAGLIARELLA - 0:1

53

Sampdoria právě vstřelila branku!
Na pravé straně vystihl přihrávku zpátky Manolo Gabbiadini, který následně odcentroval na zadní tyčku, kde se po míči natáhl FABIO QUAGLIARELLA, jenž otevírá skóre zápasu! Janovští konečně potvrzují roli favorita a mohou hrát trochu více v klidu! Asistence: Manolo Gabbiadini.

45+2

Rozhodčí se ještě vrací před zákrok v pokutovém území a Alex Ferrari (Sampdoria) uviděl žlutou kartu, když zatáhl soupeře za dres.

45

V pokutovém území upadl Arkadiusz Reca, který si chtěl stáhnout míč na střed pokutového území. Ovšem Omar Colley mu cestu zaterasil! Situaci ještě řeší VAR!

37

První potrestaným hráčem je Luca Cigarini (Crotone), který v souboji nestíhal, a tak zatáhl za ruku Manoloa Gabbiadiniho. Hlavní rozhodčí neměl jinou možnost a vytáhl žlutou kartu.

20

20. Simy (COE)

20

V pokutovém území upadl jeden z hostujících obránců, a tak se zadarmo k míči dostal Arkadiusz Reca, jenž přihrál do druhé vlny. Na penaltovém puntíku se nacházel Simy, který zakončil jen doprostřed branky, Emil Audero znovu zasáhl.

17

Na levé straně se uvolnil Jakub Jankto, který okamžitě vstřelil. Pokus českého záložníka mířil vedle branky, a ačkoliv rozvlnil síť, vstřelená branka z toho nebyla.

9

První velkou šanci registrujeme také na druhé straně hrací plochy. Po přízemní přihrávce se ke střele dostal Junior Messias, jeho zakončení ale mířilo do míst, kde se nacházel Alex Cordaz!

8

8. Fabio Quagliarella (SMD)

8

Fabio Quagliarella si na levé straně narazil míč a okamžitě mířil za obranu. Jeho zakončení ze strany šestnáctky mířilo do spodního dolního rohu branky, jenomže Emil Audero míč vyrazil vedle tyče!

FC Crotone – Sampdoria Janov

0:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 53. Quagliarella (Gabbiadini)

Karty:   37. Cigarini (COE), 86. Cosmi (trenér) (COE) – 45+2. A. Ferrari (SMD)

Držení míče: 41 % : 59 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:4. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 13:7.

FC Crotone: Cordaz (C) – Djidji, Magallán, Luperto (64. Golemić) – P. Pereira (64. Di Carmine), Henrique, Cigarini (64. S. Molina), Zanellato, Reca – Messias – Simy.
Náhradníci: Crespi, Festa – Cuomo, Di Carmine, Dragus, Golemić, S. Molina, Petriccione, Rispoli, Rivière, Rojas, Vulić.

Sampdoria Janov: Audero – A. Ferrari, Tonelli, Colley, Augello – Candreva, Thorsby, Adrien Silva, Jankto (89. Damsgaard) – Quagliarella (C) (89. K. Baldé), Gabbiadini.
Náhradníci: N. Ravaglia, Letica – Rocha, Verre, K. Baldé, G. Ramírez, Askildsen, Regini, La Gumina, Léris, Damsgaard.

Rozhodca: Paterna – Peretti, Avalos