Menu

Futbal

Anglická Premier League

Crystal Palace FC – Arsenal FC

1:3

koniec (0:1)

19.05.2021, 20:00 • Selhurst Park, Londýn • 37. kolo • Filip Kosnáč

Tipsport: 6.04 4.04 1.63

Crystal Palace môže mrzieť konečný výsledok, pretože domáci mali minimálne na remízu, ale Arsenal ukázal svoj charakter a rozhodol zápas v závere dvomi gólmi Martinelliho a Pepého. Domáci si však zaslúžia potlesk od svojich fanúšikov, pretože odohrali dobrý zápas, ktorý si však nechali utiecť trochu zbytočne pomedzi prsty. Na druhej strane Arsenal slávi veľké víťazstvo, pretože nádej pred posledným zápasom proti Brightonu je ešte väčšia a Arteta dostane poslednú šancu ako zachrániť sezónu. Napriek tomu však bude potrebovať aj pomoc ostatných tímov, pretože Everton, Tottenham a West Ham sú o čosi v lepšej pozícii. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem ešte príjemný zvyšok stredy! (22:03:24)

90+5

Koniec zápasu.

90+5

Arsenal FC dal gól! Definitívu pre Arsenal prináša druhý gól NICOLASA PEPÉHO po individuálnom prieniku do pokutového územia, ktorý zakončil presnou strelou k ľavej tyči! Hostia sú dnes odmenení za svoju trpezlivosť a v závere dokázali tento ťažký zápas rozhodnúť dvomi gólmi, takže posledné kolo bude o to zaujímavejšie v boji o pohárové priečky. Bez asistencie

Nicolas Pépé (ARS) - 1:3

90+4

Beží nám už posledná nadstavená minúta a lopta je v držaní hostí, ktorí sú blízko k zdramatizovaniu boja o poháre.

90+3

Crystal Palace už asi nemá dostatok síl na strelenie vyrovnávajúceho gólu, pretože Arsenal už je koncentrovaný na záver zápasu.

90+2

Gól hostí musel potvrdiť VAR, pretože nebolo jasné či Martinelli nezahral rukou, ale gól platí.

90+1

Arsenal FC dal gól! Tak to je fantastické pre hostí, ktorí dokázali využiť svoju druhú šancu v zápase na vedúci gól, o ktorý sa postaral GABRIEL MARTINELLI! O fantastický center sa postaral Odegaard, takže tento gól obstarali fantastické striedania v podaní Artetu. Brazílčan si výborne načasoval nábeh za obranu, pretože sa vyhol ofsajdu a následne už loptu doslova dotlačil do domácej brány. Hostia už potrebujú udržať tento náskok. Asistencia: Odegaard

Gabriel Martinelli (ARS) - 1:2

90

Veľmi dobrý brejk predviedol Zaha, ktorý si chcel obhodiť Gabriela pričom spadol, ale penalta sa nebude pískať.

89

Odegaardova prihrávka bola čitateľná, takže Cahill nemal žiaden problém ju poslať do bezpečia.

88

Elneny sa rozhodol poslať finálnu loptu do pokutového územia, ale tam nebol žiaden z jeho spoluhráčov.

87

Pepého center do šestnástky bol zablokovaný, takže domáci odolávajú tlaku Arsenalu zo všetkých síl a čakajú na prípadný brejk.

86

Hostia sa pripravujú na posledné šance, ale naozaj to nevyzerá ružovo, pretože Crystal Palace hrá dnes veľmi sebavedomo.

85

Hostia sa ubránili rohu a vytláčajú hru čo najvyššie, pretože potrebujú aby sa hralo pred domácou bránou.

83

Rozhodnúť sa mohlo na oboch stranách, keďže najprv Ayew neprekonal Lena z blízkosti hlavičkou a z brejku sa dostal do šance Aubameyang, ale ani nezakončil presne na bránu domácich.

82

Striedanie v tíme Crystal Palace FC: z ihriska odchádza James McCarthy, prichádza Jaïro Riedewald.

81

Ofsajd sa píska domácim, ktorí majú možno väčšiu chuť po víťazstve ako Arsenal.

80

Už len niečo vyše desať minút pre Arsenal, ktorý sa nedokáže chytiť po inkasovanom góle a momentálne má ďaleko od víťazstva.

Crystal Palace FC – Arsenal FC

1:3

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 62. Ch. Benteke – 35. Pépé, 90+1. Martinelli, 90+5. Pépé

Karty:   4. Schlupp (CRP), 37. Ch. Benteke (CRP) – 36. Alnaní (ARS)

Držení míče: 31 % : 69 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 4:1. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 7:7.

Crystal Palace FC: Guaita – J. Ward, Tomkins, Cahill (C), T. Mitchell – Kouyaté, James McCarthy (82. Riedewald), Schlupp – A. Townsend, Ch. Benteke (78. J. Ayew), Zaha.
Náhradníci: Butland – Riedewald, Rak-Sakyi, Mateta, Batshuayi, J. Ayew, Clyne, Kelly, van Aanholt.

Arsenal FC: Leno – Chambers, Holding, Gabriel, Tierney (77. Xhaka) – Alnaní, Partey (78. Martinelli) – Pépé, Smith-Rowe, Saka (64. Ödegaard) – Aubameyang (C).
Náhradníci: Ryan – A. Lacazette, Ödegaard, Soares, D. Ceballos, Martinelli, Willian, Xhaka, Marí.