Menu

Futbal

Francúzsky pohár

AS Monaco – Paríž Saint-Germain

0:2

koniec (0:1)

19.05.2021, 21:15 • Stade de France, Saint-Denis • Finále • Tomáš Reiner (@ReinyTom) cz

Tipsport: 4.13 3.82 1.79

Kylian Mbappé se výraznou měrou podepsal na vítězství Paris Saint-Germain a zisku trofeje, když v prvním poločase nejprve fantastickým napadáním a přihrávkou připravil gól pro Maura Icardiho a devět minut před koncem poté sám přidal pojistku. Konečný výsledek finále. AS Monako 0 Paris Saint-Germain 2. (23:10:36)

90+3

Konec zápasu.

90

Nad rámec dnešního finále byly nastaveny 3 minuty.

90

Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Ángel Di María, přichází Pablo Sarabia.

89

Do konce dnešního finále zbývají odehrát necelé dvě minuty a Paris Saint-Germain je hodně blízko titulu, obzvlášť, když teď hlavičkoval mimo Stefan Jovetić.

88

Paris Saint-Germain už se snaží především klidně kombinovat a držet míč na svých kopačkách. Jakmile se ale otevře prostor, vyráží rychle směrem vpřed.

86

Rohový kop PSG žádné nebezpečí nepřinesl a Marquinhos sáhl v blízkosti středového kruhu k taktickému faulu, za který byl potrestán žlutou kartou.

85

Benoît Badiashile se musel rychle vrátit, aby míč před jedním z fotbalistů PSG odvrátil na rohový kop, což se mu podařilo, a poté zamířil do šestnáctky. Přijde gól?

84

Monako bylo po celý zápas herně aktivnějším týmem, jenže se nedokázalo dostat do slibných šancí a PSG ho za to potrestalo. Paříž vede v závěru střetnutí 2:0.

81

81. Kylian MBAPPÉ - 0:2

81

Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
Ángel Di María parádně prostrčil míč na KYLIANA MBAPPÉHO, který tentokrát loboval u levé tyče, a jeho přízemní oblouček se snesl z ostrého úhlu ke vzdálenější pravé tyči! Je zřejmě rozhodnuto!

80

Kylian Mbappé se pokusil přehodit brankáře Monaka lobem ze střední vzdálenosti a jeho fantastický pokus se vzápětí snesl na břevno!

79

Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Leandro Paredes, přichází Ander Herrera.

79

Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Mauro Icardi, přichází Moise Kean.

79

Aurélien Tchouaméni si naběhl na odvrácený míč a zpoza šestnáctky práskl pohotově do míče, jeho rána ovšem zamířila vysoko nad bránu Paris Saint-Germain.

77

Kylian Mbappé bez problému předběhl u levé postranní čáry dvojici protihráčů a poté si to namířil přímo do šestnáctky, třetí fotbalista Monaka už ho ale zastavil.

75

Na hrací plochu přišel další hráč, který má bohaté zkušenosti s anglickou Barclays Premier League. Posílit ofenzivu Monaka přišel velezkušený Cesc Fàbregas.

74

Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Kevin Volland, přichází Cesc Fàbregas.

73

Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Axel Disasi, přichází Benoît Badiashile.

AS Monaco – Paríž Saint-Germain

0:2

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 19. Icardi, 81. Mbappé

Karty:   86. Marquinhos (PSG)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 6:2. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 15:10.

AS Monaco: Majecki – Sidibé, Disasi (73. Badiashile), Maripán, Caio Henrique – Aguilar (46. Diatta), Tchouaméni, Fofana (60. G. Martins), Golovin – Volland (74. Fàbregas), Ben Yedder (C) (60. Jovetić).
Náhradníci: Mannone – Ballo-Touré, Fàbregas, Matazo, Jovetić, Matsima, Diatta, Badiashile, G. Martins.

Paríž Saint-Germain: Navas – Florenzi (67. Dagba), Marquinhos (C), Kehrer, A. Diallo – Paredes (79. A. Herrera), Danilo Pereira, I. Gueye – Di María (90. Sarabia), Icardi (79. Kean), Mbappé.
Náhradníci: S. Rico – Bakker, Dagba, Pembele, Rafinha Alcântara, A. Herrera, Draxler, Kean, Sarabia.

Rozhodca: François Letexier. Asistenti: Cyril Mugnier, Mehdi Rahmouni. Čtvrtý rozhodčí: Jeremy Stinat