Menu

Hokej

Play-off NHL

New York Islanders – Boston Bruins

4:1

koniec (0:0, 1:1, 3:0) Stav série: 2:2

06.06.2021, 01:15 • Nassau Coliseum, New York • Štvrťfinále • Lukáš Mihal (@mihal_lukas) cz

Tipsport: 3.0 3.94 2.11

To už je ode mě pro tuto chvíli vše. Tímto Vám děkuji za pozornost a někdy zase na počtenou. (04:14:11)
Československá stopa v utkání

David Krejčí (BOS) – 1+0, 0 účast, 3 střely na bránu, TM 2, čas na ledě 17:25
David Pastrňák (BOS) 0+1, -2 účast, 4 střely na bránu, TM 0, čas na ledě 19:57
Tři hvězdy utkání

Mathew Barzal (NYI) 1+1
Kyle Palmieri (NYI) 1+0
Semjon Varlamov (NYI) 28 zákroků
Kdo se postavil do brankoviště?

Semjon Varlamov (NYI) 28 zákroků, 1 OG, úspěšnost 96,6%, odchytal 60:00
Tuukka Rask (BOS) 30 zákroků, 2 OG, úspěšnost 93,8%, odchytal 58:54
Statistiky
Střely na branku: 34 – 29
Zblokované střely: 13 – 20
Tresné minuty: 16 – 14
Využití: 0/2 – 1/3
Úspěšnost vhazování: 50% – 50%
Hity: 30 – 27
V této čtvrtfinálové sérii mámě opět srovnáno! Druhé klání na ledě Islanders zvládli lépe domácí hokejisté, kteří zvítězili hlavně díky povedené třetí části, kde byli mnohem aktivnější, z čehož nakonec vytěžil vítězný gól Mathew Barzal. Bostonu následně jakoby došly síly, protože se mu směrem dopředu vůbec nedařilo, což potvrdily i dva inkasované góly do prázdné branky. Tato série tedy bude ještě hodně zajímavá, protože je opravdu extrémně vyrovnaná, o čemž svědčí i její stav!

Konec zápasu.

59:58

59:58 Jean-Gabriel PAGEAU - 4:1

59:58

Islanders právě vstřelili branku!
Boston hrál pořád bez brankáře, ale opět na to doplatil, protože Leo Komarov vystihl přihrávku, kotouč poslal na rozjetého JEANA-GABRIELA PAGEAUA, který se skórováním neměl sebemenší problém. Asistence: Leo Komarov.

59:23

Boston se ještě snaží alespoň o snížení, ale dva góly už nejspíš nestihne vstřelit. Nyní aspoň díky zakázanému uvolnění protivníka získal buly před Semjonem Varlamovem.

58:57

58:57 Casey CIZIKAS - 3:1

58:57

Islanders právě vstřelili branku!
Tuukka Rask se nakonec na střídačku vydal, ale domácí to okamžitě potrestali a o dnešním vítězi je tedy rozhodnuto! Brad Marchand šel zcela zbytečně do souboje jeden proti dvěma, kotouč tak získal Cal Clutterbuck, který ho ještě předal CASEYMU CIZIKASOVI, jenž z modré čáry bekhendem zakončil přesně do prázdné klece. Asistence: Cal Clutterbuck.

58:18

Tuukka Rask určitě není rád, že musí chytat další nahození soupeře. Jeho spoluhráči se navíc ani nemohou dostat dopředu, takže brankář hostů nemůže ani na střídačku.

57:53

Casey Cizikas dokonale zvládl souboj u mantinelu a před brankou pak našel Brocka Nelsona, který ale našel jen lapačku Tuukky Raska, jenž raději přerušuje hru.

57:18

Do konce základní hrací doby zbývají už jen necelé tři minuty a New York pořád velmi dobře střeží jednobrankové vedení. Soupeří v poslední době navíc vůbec nic nedovolil.

56:39

Charlie McAvoy nahazuje do útočného pásma, ale žádný ze spoluhráčů nebyl u kotouče první, takže o chvíli později se Bruins musí zase bránit.

56:09

Hostům se nyní vůbec nedaří, protože se nemohou dostat ani přes střední třetinu. Čas jim navíc nemilosrdně běží.

55:25

Tuukka Rask se přece jen ještě musí činit, protože jeho spoluhráči před ním nezvládli vhazování, takže finský gólman musel hned vzápětí tasit svou lapačku.

55:08

Ostrované už začínají vynakládat veškeré úsilí do obrany, což se jim vyplácí, protože zatím odvrací každý útok Bostonu.

54:30

Andy Greene vyhrál souboj za vlastní klecí, předal ho tedy před bránu na spoluhráče, který ho vyvezl přes modrou čáru a získal pár cenných sekund.

53:49

Domácí se rozhodně nezatahují do obranné ulity, naopak pořád hrají poměrně často v útoku, i když šance se nyní tvoří mnohem složitěji.

53:03

53:03 Mathew BARZAL - 2:1

53:03

Islanders právě vstřelili branku!
Rychlého hokeje jako první využili Islanders, kteří dokonávají obrat! Znovuzrozený MATHEW BARZAL, který se po dlouhém mlčení prosazuje ve druhém zápase po sobě, přihrál puk na modrou čáru na Scotta Mayfielda. Ten k němu poslal žabičku, kterou domácí forvard nádherně trefil a dokonale tak překvapil Tuukku Raska. Asistence: Scott Mayfield, Noah Dobson.

52:38

Jake DeBrusk nedovolil protihráči zpracování a následně tak vyvezl kotouč do útočného pásma, kde ho ale následně zbytečně ztratil v rohu.

51:29

Nyní se hraje v hodné vysokém tempu, oba týmy každou chvíli podnikají nějakou rychlou akci. Nyní byl na řadě Boston, konkrétně pálil David Pastrňák, který ale na Semjona Varlamova nevyzrál.

50:49

Josh Bailey jen tak tak udržel kotouč v útočném pásmu, ale vzápětí se hosté stejně osvobodili. Po chvíli navíc mohou útočit díky špatnému vyhození Scotta Mayfielda.

50:12

Mathew Barzal dostal přihrávku do jízdy, takže se s ním mohl procpat až před bránu, kde mu ale utekl z hole, takže ani nezakončil.

49:19

Aktivita se opět totálně vyměnila, protože zničehonic pořádně tlačí Boston, který i několikrát nebezpečně prověřil newyorského brankáře.

48:37

Charlie McAvoy vymyslel velmi slušnou střelu, jen škoda pro něj, že Semjon Varlamov vše dobře viděl, takže dokázal včas zareagovat.

47:55

Hosté mířili do přečíslení tři na dva, které Brad Marchand řešil složitou křižnou přihrávkou, která ale byla moc prudká, takže jí Matt Grzelcyk nedokázal zpracovat.

47:09

Sean Kuraly se cpal před branku, ale to mu protihráč nedovolil, vzápětí ho navíc poslal k ledu, ale rozhodčí zůstávají klidní a vylučovat se nebude.

46:34

Ostrované jsou pořád mnohem aktivnější, od modré čáry tak přišlo další nahození, které se ale tentokrát mezi tyče nevešlo.

46:14

Domácí pronikli do pásma přes levou stranu, následně přišel přesný pas mezi kruhy, kde číhal Ryan Pulock, který okamžitě vypustil střelu do levé části brány, ale Tuukka Rask byl připraven!

45:23

Tuukka Rask pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou, jeden z obránců ale dost nepřesně nahodil, protože našel jen jednoho z domácích beků.

44:19

Islanders začínají být trochu aktivnější, ale v útoku pálí hlavně od modré čáry, což příliš nebezpečné není.

43:30

Noah Dobson nahazoval na branku prakticky z ničeho a příliš nebezpečně to nevypadalo, jenže těsně před gólmanem změnil projektil směr a tak byl Tuukka Rask rád, že jen tak tak zasáhl betonem.

42:56

Adam Pelech musí za vlastní bránou dávat velký pozor, protože na něj najeli dva protihráči. Domácí bek to zvládl zkušeně, protože je obhodil po mantinelu.

42:20

Kotouč se při souboji odrazil k Tuukku Raskovi, který raději přerušil hru, protože nechce nic zbytečně riskovat.

41:49

Brad Marchand sice obešel jednoho protihráče, ale druhý mu už vystavil stopku, ale kotouč pouze srazil do pásma soupeře.

40:48

Islanders se horko těžko dostávají do útoku, tuto přesilovku tedy nevyužijí a hosté tak mohou opět pomýšlet na útok.

40:16

Boston sice dohrává oslabení, ale vůbec mu to nevadí, protože ihned po vhazování způsobil před Semjonem Varlamovem pořádný závar, který domácí gólman musel řešit nadvakrát.

40:01

Začala třetí třetina.
Ve druhém dějství už jsme se přece jen dočkali prvních gólů, ale do šaten stejně odcházíme za vyrovnaného stavu. Nejprve se prosadil David Krejčí, který dokonale využil zmatku před brankou, ale bleskovou odpověď našel Kyle Palmieri, jenž bleskovou střelou zaskočil Tuukku Raska. Hra se následně celkem zpomalovala, v závěru jsme neviděli jedinou větší příležitost. Uvidíme, jestli se dočkáme rozhodnutí ve třetí části.
Další třetina začne přibližně ve 3:25.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:32

Anthony Beauvillier zkusil individuální akci, k zakončení se procpal přes levou stranu, odkud ale nastřelil jen boční síť.

39:16

Vyloučení v týmu Boston Bruins (Charlie McAvoy – 2 min., vysoká hůl).

37:20

Nick Ritchie ve středním pásmu vystihl přihrávku domácího beka, následný protiútok tak mohl zakončit Connor Clifton, ale pro Semjona Varlamova to byl snadný zákrok.

36:52

V závěru druhé části už se přece jen hraje trochu v klidu, protože nikdo nechce zbytečně riskovat.

36:13

Sean Kuraly dostal přihrávku do slibné pozice mezi kruhy, kde ale zpracovával puk, což se mu nevyplatilo, protože kvůli tomu o něj přišel.

35:23

Anthony Beauvillier byl ve střelecké pozice, ale soupeře chtěl zaskočit ještě přenesením hry, které se mu ale vůbec nepovedlo.

34:43

Anthony Beauvillier byl první u nahozeného puku, ale protihráče ho bleskově odtlačil tělem a Boston tak hledá cestu dopředu.

34:06

Matt Martin mohl vézt přečíslení dva na jednoho, docela zbytečně ale vracel kotouč za sebe, kde se zrovna vracel jeden z hostů, který tedy kotouč získal pro svůj tým.

33:32

Adam Pelech míří přímo do náruče gólmana Bostonu, který nechce nic riskovat a raději tak přerušuje hru.

32:49

Anthony Beauvillier už nechtěl dál kombinovat, takže to z dálky prostě napálil, ale to se nevyplatilo, protože trefil jednoho z obránců, který ještě navíc vyhodil kotouč z pásma.

32:27

Tuukka Rask si dobře pokryl prostor u levé tyče, zakončení z úhlu ho tak nemohlo zaskočit. Útok Islanders ale i nadále trvá.

31:35

Patrice Bergeron se na začátku oslabení prezentoval obětavým blokem, navíc kotouč ještě poslal přes všechny čáry až za domácí branku.

31:16

Vyloučení v týmu Boston Bruins (David Krejčí – 2 min., sekání).

30:32

Craig Smith se díky dobrému napadání pokusil zaskočit Semjona Varlamova překvapivou střelou z úhlu, brankář byl ale připraven.

30:04

Brock Nelson velmi šikovně prostrčil kotouč mezi nohami Connora Cliftona, před bránou tak uvolnil Joshe Baileyho, který ale na velmi pozorného Tuukku Raska nevyzrál!

29:44

Boston sice zastavil další útok soupeře, ale opět nedokázal úspěšně rozehrávat, takže se vzápětí bude muset znovu bránit.

28:49

Connor Clifton riskantní přihrávkou našel jen protihráče, rozehrávka se ale nepovedla ani domácím, kteří nakonec nezvládli souboj u mantinelu v útočném pásmu.

28:17

Matt Grzelcyk hodně aktivně pomohl v útoku, přičemž nakonec ke střele vybídl Patricea Bergerona, který ale od modré čáry mířil mimo.

27:40

Bostonu se aktuální stav tolik nelíbí, takže s tím okamžitě zkouší něco dělat. Jérémy Lauzon se však od modré čáry nemohl prosadit.

26:38

26:38 Kyle PALMIERI - 1:1

26:38

Islanders právě vstřelili branku!
Velmi rychle máme vyrovnáno, takže opět začínáme od nuly! Domácí se okamžitě po konci oslabení usídlili v útočném pásmu, kde u mantinelu dlouho kroužil Mathew Barzal. Ten se nakonec dostal za bránu, odkud našel v mezikruží čepel KYLEA PALMIERIHO, který bleskovou střelou překonal Tuukku Raska mezi ruku a tělo. Asistence: Mathew Barzal, Jordan Eberle.

26:04

Jordan Eberle už je zpátky na ledě a rovnou mířil do brejku, kde to zkusil bekhendem z otočky, jenže kotouč poslal jenom do rohu hrací plochy.

25:24

Hosté už se přece jen usazují vepředu, což se povedlo až druhé přesilovkové formaci. Ta ale také určitě může ohrozit domácí klec.

24:35

New York se nyní nutně potřebuje ubránit, jinak by se mu to hodně špatně otáčelo. To zatím zvládá, protože drží kus gumy mimo své pásmo.

23:57

Vyloučení v týmu New York Islanders (2 min. pro hráčskou lavici – zdržování hry / neúspěšná trenérská výzva). Trest odpyká Jordan Eberle.

23:57

Islanders s gólem nesouhlasí a využívají trenérské výzvy, protože Brad Marchand operoval v brankovišti a možná brankáři zavazel v zákroku. Branka je ale nakonec uznána a Boston jde tedy do vedení!

23:57

23:57 David KREJČÍ - 0:1

23:57

Bruins právě vstřelili branku!
Druhou přesilovku už Boston využívá, čímž potvrzuje svou výbornou bilanci! David Pastrňák z levé strany nahodil na bránu, kde po několika odrazech zamířil kotouč na hůl DAVIDA KREJČÍHO, jenž propálil Semjona Varlamova k pravé tyči. Asistence: Brad Marchand, David Pastrňák.

23:25

V přesilovce se zatím předvedla zejména česká dvojice, protože David Pastrňák nachystal střeleckou pozici pro Davida Krejčího, jehož rána po několika odrazech doletěla k bráně, ale v síti neskončila.

22:46

Vyloučení v týmu New York Islanders (Matt Martin – 2 min., držení).

22:35

Pokud brankář Bostonu vidí, všechny střely bez problémů pokryje. To se potvrdilo i tentokrát, ale uvidíme, jak dlouho to ještě bude platit.

22:06

Medvědi si nerozuměli při rozehrávce, kotouč tak poslali až na zakázané uvolnění a opět se bude vhazovat před Tuukkou Raskem.

21:38

David Krejčí si v útoku nepomohl přihrávkou, což se mu nevyplatilo, protože samozřejmě přišel o puk a rychle se tak musí vracet.

20:53

Brock Nelson si vyměnil kotoučem s Joshem Baileyem, prvně jmenovaný tak také vypálil, ale Tuukka Rask v naprostém klidu zasáhl.

20:17

Islanders začíná i druhou třetinu vyhraným vhazováním, následně se dostali i do útočného pásma, kde však přišlo jen slabé nahození na bránu.

20:01

Začala druhá třetina.
Tento zápas má zatím všechno kromě gólů, od kterých jsme také však nebyli daleko. Oba celky si totiž vytvořily několik velkých příležitostí, jednoznačně největší měl David Pastrňák, který měl před sebou úplně prázdnou klec. I mistr tesař se někdy utne, protože český forvard kotouč napálil jen do tyčky. Pokud si ale utkání bude i nadále držet takové tempo, časem o góly určitě nebude nouze.
Další třetina začne přibližně ve 2:23.

20:00

První třetina skončila.

19:37

David Pastrňák už se pokoušel napravit své zaváhání rychlým průnikem, který zakončil tvrdou bombou, ale ta skončila jen nad horní tyčkou.

19:09

Travis Zajac je velmi aktivní i v poslední minutě první části, napadá tak až za brankou soupeře, ale kus gumy stejně nezískal.

18:39

Jérémy Lauzon z dálky míří příliš vysoko, domácí tak ještě hledají cestu dopředu, ale po nahození musí o kotouč bojovat.

17:56

Další gól měl na hokejce Chris Wagner, který neočekávaně vyjel zpoza branky před domácího gólmana, před kterým byl úplně sám, ale stejně ho napálil jen do výstroje!

17:44

Téměř po každém přerušení hry následuje nějaké potyčka, hra se přece jen už trochu zklidňuje, protože se tentokrát vylučovat nebude.

17:19

Islanders měli ještě chvíli problémy po vhazování, kotouč ale nakonec získali a opět tak mohou zamířit dopředu.

16:58

Tak David Pastrňák spálil ještě větší tutovku než Anthony Beauvillier! Bruins to naprosto nádherně vykombinovali, Patrice Bergeron si tak pořádně vytáhl z branky Semjona Varlamova a na druhé straně kluziště uvolnil českou hvězdu, která před sebou měla úplně prázdnou bránu, avšak zakončila jen do brankové konstrukce!

16:28

Patrice Bergeron po přechodu modré čáry nahazoval před bránu, kde to ale mají domácí velmi dobře pokryté, takže tam Bradu Marchandovi vůbec nic nedovolili.

15:49

New York pořádně zatlačil na soupeře, ale také toho nakonec nevyužívá. Vytvořil si alespoň několik nebezpečných šancí.

14:55

Tak to je neuvěřitelné, co teď Anthony Beauvillier neproměnil! Díky dobrému napadání číhal sám před brankářem, po přihrávce si Tuukku Raska roztahoval, ale stejně puk napálil jen do jeho betonu!

14:20

Chris Wagner po bloku okamžitě míří dopředu, rychlou protiakci sám zakončil, avšak kus gumy poslal jen do rukavice Semjona Varlamova.

13:50

Brad Marchand výborně přebral přihrávku pod tlakem, ale v útočném pásmu neměl podporu spoluhráčů, takže proti dvěma soupeřům nakonec neudržel puk.

13:24

Brad Marchand byl první u nahozeného puku a okamžitě ho tak posílal před branku, kde ale potvrdil svou pozornost domácí brankář, který přerušil hru,

12:58

Hosté mají v posledních chvílích poměrně navrch, ale stále jim to nepomáhá k žádné velké příležitosti.

12:20

Boston se sice umí držet v útočném pásmu, ale tam se vůbec nedostává do zakončení. Nyní se navíc Islanders osvobodili, protože Charlie McAvoy neudržel kotouč.

11:08

David Pastrňák ještě v závěru výhody zkusil lehké nahození od modré čáry, to však bylo zablokované, takže Semjon Varlamov v tomto oslabení nemusel ani jednou zasahovat.

10:27

Bruins sice početní převahy velmi dobře zvládají, ale teď se k tlaku nemohli dlouho dostat. Vepředu se usadili až po minutě přesilovky.

09:45

Utkání je zpočátku opravdu hodně vyhrocené, protože v první desetiminutovce jsme viděli už dvě bitky. Nyní Boston také získal svou první přesilovou hru po faulu Mathewa Barzala.

09:23

Vyloučení v týmu Boston Bruins (Jarred Tinordi – 5 min., bitka).
Vyloučení v týmu New York Islanders (Matt Martin – 5 min., bitka).
Vyloučení v týmu New York Islanders (Mathew Barzal – 2 min., vysoká hůl).

08:49

První formace Islanders už soupeře přehrála a vytvořila si tedy několik střel, Tuukka Rask však všechny moc dobře viděl a jistě zasahoval.

08:09

Třetí domácí pětice potřebovala nutně vystřídat, což ale dlouho nešlo, protože byla pod tlakem. Nakonec však přece jen dostal kotouč z pásma Jean-Gabriel Pageau.

Dnešní utkání sleduje 12000 diváků.

07:28

Současné vyloučení:
Vyloučení v týmu Boston Bruins (Taylor Hall – 5 min., bitka).
Vyloučení v týmu New York Islanders (Scott Mayfield – 5 min., bitka).

07:08

Scott Mayfield byl na modré čáře pod tlakem, což řešil dost těžkým nahozením, které brankáře Bostonu nemohlo ohrozit.

06:27

Tuukka Rask musí hrát po nahození soupeře, protože byl sražen. Zvládl to dobře, protože zahájil rychlý protiútok svého týmu, který musel likvidovat až Semjon Varlamov.

05:50

Ryan Pulock už zase pálil od modré čáry, přičemž o teč se pokoušel Jean-Gabriel Pageau, ale ten nesrazil kotouč mezi tyče.

05:14

Nahození Curtise Lazara proletělo kolem dvou spoluhráčů bez povšimnutí, ti se to tak aspoň pokouší zachránit napadáním.

04:44

Ostrované naopak dopředu v klidu proklouzli a Tuukka Rask tak měl první vážnější problémy, díky dobrému přesunu však jistě zasáhl nadvakrát.

04:25

Hostům se příliš nepovedl přechod do útoku, zkoušeli tak aktivně napadat, ale to také nebylo úspěšné.

03:26

David Pastrňák se už rozjížděl po levé straně, kde mu ale vystavil stopku jeden z protihráčů, který si od něj nenechal nasadit jesličky.

02:54

Ryan Pulock svým pokusem z dálky také trefuje pouze brankáře, tlak New Yorku však i nadále trvá a stále se stupňuje.

02:26

Chris Wagner vedl útočnou snahu čtvrtého útoku hostů, jeho nahození je však sražena vysoko do ochranné sítě.

02:00

Charlie Coyle v rohu kluziště udržel kotouč proti dvěma protihráčům a vybídl tak ke střele Matta Grzelcyka, ale jeho pokus Semjon Varlamov jistě pokryl.

01:15

Boston pokazil přechod vlastní modré čáry, protože přihrávku vystihl Anthony Beauvillier, který okamžitě mířil dopředu, ale v klíčovém okamžiku podklouzl a nakonec ani nezakončil.

00:19

Islanders vyhráli úvodní buly a hned získali vhazování v útočném pásmu, kde už ale tak úspěšní nebyli.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

New York Islanders: Varlamov (I. Sorokin) – Pelech, Pulock, Leddy, Mayfield, A. Greene, Dobson – Komarov, Barzal, Eberle – Beauvillier, B. Nelson (A), Josh Bailey (A) – Palmieri, Pageau, Zajac – M. Martin, Cizikas, Clutterbuck (A).

Boston Bruins: T. Rask (Swayman) – Grzelcyk, McAvoy, Reilly, Tinordi, Lauzon, Clifton – Marchand (A), Bergeron (C), Pastrňák – Hall, Krejčí (A), C. Smith – N. Ritchie, Coyle, DeBrusk – Kuraly, Lazar, Wagner.

Rozhodčí: Hebert, Lee – Pancich, Smith.
Série mezi Bostonem a New York Islanders má dnes na programu své čtvrté pokračování! Boston vstoupil do série lépe a v prvním utkání doma zvítězil 5:2. Hattrickem se v tomto blýskl David Pastrňák. Další dva zápasy už přinesly mnohem vyrovnanější duely. Ve druhém duelu Boston sice dotáhl dvoubrankovou ztrátu, ale následně brankou Cizikase v 75. minutě prohrál v prodloužení. Ve třetím duelu se znovu prodlužovalo, ale Marchand získal druhé vítězství pro Boston.
Průběh série

1. zápas

Boston – New York Islanders 5:2
Branky a nahrávky: 20. Pastrňák (Krejčí, Bergeron), 32. Pastrňák (Bergeron, Marchand), 47. McAvoy (Krejčí), 56. Pastrňák, 59. Hall (Krejčí, Reilly) – 12. Beauvillier (Dobson, Eberle), 33. Pelech (Eberle, Komarov).

2. zápas

Boston - New York Islanders 3:4 v prodloužení
Branky a nahrávky: 3. Coyle (N. Ritchie, Kuhlman), 51. Bergeron (Marchand, Pastrňák), 56. Marchand (McAvoy) – 27. Josh Bailey (Palmieri, B. Nelson), 31. Palmieri (Leddy, Pageau), 38. Pageau (Beauvillier, Barzal), 75. Cizikas.

3. zápas

New York Islanders – Boston 1:2 v prodloužení
Branky a nahrávky: 55. Barzal (Palmieri, Pulock) – 6. C. Smith (Hall, Grzelcyk), 64. Marchand (McAvoy, Bergeron).
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům NHL! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání play-off NHL mezi New York Islanders a Boston Bruins.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:15.

New York Islanders – Boston Bruins

4:1

koniec (0:0, 1:1, 3:0) Stav série: 2:2

Späť na online

Góly a asistencie: 27. Palmieri (Barzal, Eberle), 54. Barzal (Mayfield, Dobson), 59. Cizikas (Clutterbuck), 60. Pageau (Komarov) – 24. Krejčí (Marchand, Pastrňák)

New York Islanders: Varlamov (Sorokin) – Pelech, Pulock, Leddy, Mayfield, A. Greene, Dobson – Komarov, Barzal, Eberle – Beauvillier, B. Nelson (A), Josh Bailey (A) – Palmieri, Pageau, Zajac – M. Martin, Cizikas, Clutterbuck (A).

Boston Bruins: T. Rask (Swayman) – Grzelcyk, McAvoy, Reilly, Tinordi, Lauzon, Clifton – Marchand (A), Bergeron (C), Pastrňák – Hall, Krejčí (A), C. Smith – N. Ritchie, Coyle, DeBrusk – Kuraly, Lazar, Wagner.

Rozhodca: Hebert, Lee – Pancich, Smith

Diváci: 12000

Priebeh zápasu
1. tretina
07:28 BOS 5 Hall, údery
NYI 5 Mayfield, údery
09:23 BOS 5 Tinordi, údery
NYI 5 M. Martin, údery
NYI 2 Barzal, nebezpečná hra vysokou hokejkou
Po 1. tretine
2. tretina
22:46 NYI 2 M. Martin, držanie
23:57 BOS 0:1 Krejčí (Marchand, Pastrňák)
23:57 NYI 2 HL odpyká Eberle
26:38 NYI 1:1 Palmieri (Barzal, Eberle)
31:16 BOS 2 Krejčí, sekanie
39:16 BOS 2 McAvoy, nebezpečná hra vysokou hokejkou
Po 2.tretine
3. tretina
53:03 NYI 2:1 Barzal (Mayfield, Dobson)
58:57 NYI 3:1 Cizikas (Clutterbuck)
59:58 NYI 4:1 Pageau (Komarov)
Koniec