Menu

Tenis

French Open - ženy (antuka)

Maria Sakkariová (17) – Iga Šwiateková (8)

2:0 6:4, 6:4

koniec

09.06.2021, 13:26 • Kurt Philippa Chatriera, Paříž (FRA) • Štvrťfinále • Milan Huppert cz

Tipsport: 4.01 1.28

Maria Sakkariová si nadále vylepšuje své kariérní maximum na grandslamech. Ve čtvrtfinále French Open ji nezastavila ani Polka Iga Šwiateková, Řekyně vyřadila obhájkyni titulu po setech 6:4 a 6:4.

Do utkání vstoupila lépe Iga Šwiateková, která bleskově získala výhodu brejku, následně jej ale nedokázala potvrdit. Klíčovým gemem v prvním setu byl tedy až ten devátý, v němž Maria Sakkariová sebrala sokyni servis podruhé a následně sama na podání nezaváhala, proměnila druhý setbol.

Druhý set odstartovala bleskovým brejkem pětadvacetileté rodačky z Atén, kterou ve spanilé jízdě nevyrušil ani medical time out sokyně po druhém gemu druhé sady. Maria Sakkariová udržela výhodu jediného brejku až do úplného závěru, v poslední hře proměnila třetí mečbol.

V semifinále se Maria Sakkariová utká s českou tenistkou Barborou Krejčíkovou. (15:13:09)

Konec zápasu

2:0; 6:4 - Maria Sakkariová

6:4

Je konec! Třetí mečbol již Maria Sakkariová přetavila ve vítězství, forhendový return Šwiatekové doplachtil do koridoru pro debl.

40-30

Řekyni zbývá poslední možnost! K forhendovému křižnému returnu tentokráte doběhla, ale odpověděla úderem pod pásku.

40-15

Dvacetiletá rodačka z Varšavy bojuje, nevzdává se. Proti druhému servisu vypálila nechytatelný forhendový return kros.

40-0

A už jen jeden! Šwiateková si poradila s podáním ven z dvorce, jenže za následným forhendem do stejného prostoru se vrátit nestihla!

30-0

Eso na kříž. Ještě dva fiftýny!

15-0

Šwiateková se dostala do výměny, ale fiftýn získala Maria Sakkariová! Sledovali jsme parádní výměnu z obou stran, na jejímž konci vyrazila Řekyně dopředu za zkrácením hry, načež vymyslela nechytatelný kontrakraťas.

5:4

Konec přestávky, podávat bude Maria Sakkariová.

5:4

Následuje přestávka a výměna stran.

5:4

1:0; 5:4 - Iga Šwiateková

5:4

Ale to se nepodařilo! Iga Šwiateková v útoku naběhla k síti, kde při forhendovém voleji nezaváhala. Na servisu nezaváhala, po výměně stran ovšem bude muset zabodovati na returnu.

30-40

Pětadvacetiletá rodačka z Atén se hecuje, nechce už jít na servis. Poté, co Polka zkazila forhend, zbývá odvrátit ještě jeden gembol.

15-40

Přímý bod po servisu ven z kurtu.

15-30

Nevynucenou chybu si neodpustila ani Iga Šwiateková. Chtěla přitlačit na pilu forhendem k základní lajně, jenže míček vyletěl až za ni.

0-30

Bojovná výměna pro Polku. Ta musela běhat ze strany na stranu, ale bojovala ze všech sil a to se jí vyplatilo, závěrečný forhend soupeřky skončil za základní čárou.

0-15

Nabíhaný forhend Šwiatekové přizvedla páska, Sakkariová tudíž měla víc času promyslet si prohoz. Křižným forhendem hrála do zámezí.

5:3

Maria Sakkariová je jediný gem od postupu do semifinále! Trefila se do prvního servisu, za ránou ven z dvorce natahovala Šwiateková raketu marně.

40-15

Přímý bod po podání na kříž.

30-15

Forhendový return doletěl za základní lajnu.

15-15

Polka bojovala srdnatě, avšak Řekyně udržela v útočné pozici přesnou ruku, výměnu završila skvěle provedeným kratším forhendem.

0-15

Sázka na tvrdý return vyšla dokonale. Sakkariová musela hodně zacouvat a v záklonu umístila míček mimo vymezené území.

4:3

Konec přestávky, podávat bude Maria Sakkariová.

4:3

Následuje přestávka a výměna stran.

4:3

1:0; 4:3 - Iga Šwiateková

4:3

Dvacetiletá Polka musela jít přes druhé podání, což jí v konečném zúčtování vadit nemuselo, protože i tak dokázala druhý gembol využít a snížit na 3:4. Její forhend přizvedla páska, což sokyni viditelně rozhodilo, reagovala ránou do sítě.

30-40

Forhendový return kros z pravé strany neměl chybu. Iga Šwiateková míček tečovala jenom rámem rakety.

15-40

O kraťas se postarala i řecká hráčka, ale ani ona nebyla úspěšná. Polka doběhla a míček a forhendem do pravého rohu zaznamenala vítězný úder.

15-30

Kratší returnu umí trestat i rodačka z Varšavy. Bekhend hrála brzy po odskoku a mimo dosah konkurentky.

15-15

Světové devítce zkrácení hry vůbec nevyšlo. Maria Sakkariová doběhla k míčku s časovou rezervou, přesto jej poslala do deblového koridoru.

15-0

Štěstí se nyní usmálo na řeckou tenistku. Forhend polské tenistky přizvedla páska, načež se míček odrazil zpátky ne její stranu.

4:2

1:0; 4:2 - Maria Sakkariová

4:2

Skvěle odservírovaný gem. Servis na kříž slavil úspěch, Iga Šwiateková returnovala dokonce ještě před pásku.

40-0

Přímý bod po podání ven z dvorce.

30-0

Eso na téčko.

15-0

Maria Sakkariová si je vědoma, že pro postup do semifinále jí stačí udržet tři nejbližší servisy. Šestý gem začala výborně, po dělovém podání vypálila vítězný forhend kros.

3:2

Konec přestávky, podávat bude Maria Sakkariová.

3:2

Následuje přestávka a výměna stran.

3:2

1:0; 3:2 - Iga Šwiateková

3:2

Iga Šwiateková zvládla těžký moment a udržela se ve ztrátě jediného brejku. Po podání ven z kurtu zahrála forhendem do stejného prostoru, čímž poslala soupeřce balónek do protipohybu.

40-A

Delší výměna znovu pro Polku. Kratší forhendový úder přinesl kýžené ovoce, Sakkariová na balónek nedosáhla.

40-40

I druhou hrozbu dvacetiletá Polka odvrátila, ještě žije! Na síti měla jednoduchou pozici, kterou nepohrdla, balónek zabila nekompromisní smečí.

40-30

Iga Šwiateková ještě bojuje. Vsadila na oblíbenou kombinaci podání ven z kurtu a následný forhend do protipohybu, Řekyně neměla šanci.

40-15

Pětadvacetiletá Maria Sakkariová míří za čtvrtým brejkem v utkání! Return poslala na tělo světové devítky, jež odpověděla bekhendem do sítě.

30-15

Vzápětí přichází další nevynucená chyba od varšavské rodačky. Znovu si otevřela levou polovinu dvorce, jenže forhendem v tomto případě trefila jenom aut.

15-15

Zaváhání Polka okamžitě odčinila, když po povedeném podání ven z dvorce umístila forhend nechytatelně na opačnou stranu.

15-0

Obhájkyně titulu není v nejlepším rozpoložení, to je zřejmé. Tahala za delší konec provazu, ale závěrečný forhend poslala za základní čáru.

3:1

1:0; 3:1 - Maria Sakkariová

3:1

Čistá hra, Maria Sakkariová si udržela druhé podání v setu bez problémů. Po podání vyprodukovala dělový forhend, na nějž Polka reagovala další střelou pod pásku.

40-0

Iga Šwiateková měla možnost snížit skóre v gemu, příležitostí ale pohrdla. Bekhend uspěchala a míček poslala do sítě.

30-0

Řekyně hraje s obrovskou chutí, ale hlavně klidem. Znovu úřadovala na síti, tentokráte vymyslela parádní kraťas těsně za pásku.

15-0

Kratší return sokyně potrestala Maria Sakkariová beze zbytku. Míček vzala ještě ze vzduchu, forhendovým volejem zaznamenala vítězný úder.

2:1

Konec přestávky, podávat bude Maria Sakkariová.

2:1

Následuje přestávka a výměna stran.

2:1

1:0; 2:1 - Iga Šwiateková

2:1

Iga Šwiateková si po přestávce dokázala udržet servis, snížila tak na 1:2. Protihráčku si rozběhala, na finální forhend po lajně Sakkariová nedosáhla.

15-40

Přímý bod po podání ven z kurtu.

15-30

Teď si ovšem aténská rodačka výrazně napravila reputaci, dělovým forhendem trefila milimetrově přesně levý růžek kurtu.

0-30

Řekyně se dostala do výměny, ale nedokázala z ní vydolovat fiftýn. Riskantní forhend nejprve posadila na lajnu, ten druhý už ke své smůle jen do deblového koridoru.

0-15

Bekhendový return vyletěl za základní čáru.

2:0

Zápas může pokračovat.

2:0

Iga Šwiateková si vyžádala návštěvu fyzioterapeuta, pár minut se tak teď hrát nebude.

2:0

1:0; 2:0 - Maria Sakkariová

2:0

Maria Sakkariová potvrzuje brejk a ujímá se vedení 2:0. Na povedený servis ven z kurtu Šwiateková nenašla přesnou odpověď.

40-15

Bekhendový return vyletěl mimo vymezené území. Dva gemboly.

30-15

Po výborném druhém podání a vysokém returnu si aténská rodačka počkala na odskok míčku a pohyb protihráčky, aby následně poslala forhend do jejího protipohybu.

15-15

Přímý bod po servisu na kříž.

0-15

Chybovat umí i Řekyně. Skvěle rozehranou výměnu zkazila pokusem o kraťas, míček nepustila na stranu soupeřka páska.

1:0

Konec přestávky, podávat bude Maria Sakkariová.

1:0

Následuje přestávka a výměna stran.

1:0

1:0; 1:0 - Maria Sakkariová

1:0

Zaťatá pěst řecké hráčky hovoří za vše, brejk přišel! Maria Sakkariová ukázala, že umí i bránit, poslední forhend soupeřky pustila do zámezí.

40-15

Pětadvacetiletá rodačka z Atén má dva brejkboly! Vysoké údery a změna rytmu slavily úspěch. Polka se nechala nalákat na stejnou vlnu, poslední úder poslala za základní lajnu.

30-15

Šwiateková v pokleku, jako by vůbec nevěděla, co proti konkurentce hrát. Za dělovým forhendovým returnem po lajně neměla šanci doběhnout.

15-15

Řekyně hraje ve velké pohodě. Vůbec se nenechala rozhodit sokyní nabíhající k síti, s přehledem ji prohodila křižným bekhendem.

0-15

Iga Šwiateková vstoupila do druhého setu přímým bodem po servisu ven z dvorce.

0:0

Začíná druhý set.

6:4

1:0; 6:4 - Maria Sakkariová

6:4

Úvodní dějství je minulostí! Setbol proměnila ve velkém stylu, když se postupně vyhrabala z defenzivy a sama ve finále výměnu určovala tempo, ukončila ji vítězným bekhendem po lajně, za kterým se Šwiateková pouze smutně ohlédla.

A-40

Po brejkbolu druhý setbol pro Řekyni, její polská konkurentka zkazila druhý return v řadě.

40-40

Riskantní druhý servis vyšel. Šwiateková returnovala na dlouhou ruku za základní čáru.

40-A

Centimetry chyběly k tomu, aby Sakkariová vybojovala druhý setbol. Jenže její forhend skončil v těsném autu, proto bude čelit brejkbolu!

40-40

Ne, první set ještě nekončí! Iga Šwiateková udržela přesnou ruku a po světovém forhendu po lajně se dočkala zaváhání ze strany sokyně.

40-30

Svým druhým esem si pětadvacetiletá rodačka z Atén vypracovala první setbol!

30-30

V vzduchu visely dva brejkboly. Ty ale Šwiateková nakonec nevybojovala, chybou z forhendu naopak připustila srovnání skóre.

15-30

Maria Sakkariová zapisuje druhou dvojchybu.

15-15

Řekyně si okamžitě řekla o srovnání. Dlouhou výměnu vybojovala pro sebe, nakonec chybovala jako první Polka, a sice bekhendem.

0-15

Sakkariová musela jít přes druhý servis, čehož Iga Šwiateková využila k nechytatelnému forhendovému returnu kros.

5:4

Konec přestávky, podávat bude Maria Sakkariová.

5:4

Následuje přestávka a výměna stran.

5:4

0:0; 5:4 - Maria Sakkariová

5:4

Risk se Šwiatekové nevyplatil. Po podání chtěla zavřít výměnu forhendem, což se jí podařilo, jenže ve svůj neprospěch, míček spadl do autu. Sakkariová půjde po krátké přestávce podávat na vítězství v setu!

40-15

Nyní však Řekyně nezaváhala a má výhodu dvou brejkbolů! S útočným forhendem si poradila o poznání lépe než před malou chvílí, balónek napálila mimo dosah protihráčky.

30-15

Nevynucená forhendová chyba by aténskou rodačku mohla ještě hodně litovat. Útočný forhend nedokázala přehodit přes síť.

30-0

Maria Sakkariová sahá po možná klíčových brejkbolech úvodního dějství! Poradila si s faktem, že jí soupeřka hrála do bekhendu, nakonec sama Polka z této strany chybovala.

15-0

Dvacetiletá rodačka z Varšavy trefuje druhou dvojchybu.

4:4

Čistá hra i na druhé straně. Šwiateková dosáhla na tvrdý servis ven z dvorce, avšak returnovala jej daleko za základní lajnu.

40-0

Po podání na téčko přišel na stranu Řekyně kratší return. Maria Sakkariová si počkala na odskok míčku a bekhend poslala nechytatelně do levého růžku.

30-0

Forhendový return doplachtil za základní čáru.

15-0

Iga Šwiateková zkusila přejít z obrany do útoku bekhendovým úderem po lajně. Tomu ovšem chyběla přesnost, míček skončil v autu.

3:4

Konec přestávky, podávat bude Maria Sakkariová.

3:4

Následuje přestávka a výměna stran.

3:4

Krátký proces. Sedmý gem trval necelé dvě minuty, čtyři přímé body zajistily Ize Šwiatekové vedení 4:3.

0-40

A do třetice přímý bod.

0-30

Druhý přímý bod v řadě, return Řekyně pro změnu skončil v síti.

0-15

Forhendový return doplachtil za základní čáru.

3:3

0:0; 3:3 - Maria Sakkariová

3:3

Zničehonic dokázala Maria Sakkariová vypálit nechytatelný křižný bekhend do rohu kurtu. Polka zabojovala, přesto na balónek nedosáhla.

40-15

Nyní útočila Řekyně a poradila si na jedničku. Dnes podruhé zkusila kraťas, soupeřka i v tomto případě zůstala stát na základní lajně.

30-15

Iga Šwiateková na své poměry chybuje zatím poměrně často. Znovu měla dobře rozehranou výměnu, avšak ukončila ji neslavně, forhendem pod pásku.

15-15

Forhendová chyba následně přichází i z druhé strany. Dvacetiletá Polka chtěla útočit křížem, i v tomto případě úřadovala síť.

0-15

Šwiatekové se risk vyplatil, forhendový return dopadl přesně na lajnu. Maria Sakkariová musela rychle reagovat, ze stejné strany trefila pásku.

2:3

Konec přestávky, podávat bude Maria Sakkariová.

2:3

Následuje přestávka a výměna stran.

2:3

0:0; 2:3 - Iga Šwiateková

2:3

Iga Šwiateková si s protihráčkou pohrála jako kočka s myší. V nečekaný okamžik sáhla ke kraťasu, aby následně zahrála nechytatelný křižný forhendový prohoz.

40-A

Řecká hráčka viditelně nepočítala s tím, že jí bude sokyně hrát do bekhendu. Musela odcouvat a z těžké pozice odpálila míček za základní čáru.

40-40

Přímý bod po podání na kříž.

A-40

Tak že by do třetice? Pětadvacetiletá rodačka z Atén šokovala soupeřku parádním křižným forhendem ven z kurtu, jemuž mohla Polka maximálně zatleskat.

40-40

Dlouhou výměnu ukončila Maria Sakkariová, ale určitě ne tak, jak by si představovala, v pokleku poslala bekhend do sítě.

40-30

Na Polku se nyní usmálo štěstí. Jejímu vítěznému forhendu po lajně pomohla na stranu konkurentky i páska.

40-15

Dva brejkboly pro Řekyni přichází poté, co Šwiateková vyrobila svou první dvojchybu.

30-15

Znovu tlačila rodačka z Varšavy, jenže v koncovce opět riskovala až příliš. Pod velkým úhlem umístila forhend do deblového koridoru.

15-15

Forhendová přestřelka pro Sakkariovou. Tempo udávala spíše Polka, jenže ve finále výměny poslala míček pod pásku.

0-15

Po servisu ven z kurtu pálila Iga Šwiateková forhendem do stejného prostoru. S touto variantou Sakkariová nepočítala a pokračovala v pohybu na střed.

2:2

0:0; 2:2 - Maria Sakkariová

2:2

Důležitý gem pro sebe nakonec urvala podávající Maria Sakkariová. Řekyně potvrdila brejk přímým bodem a dostala stav do vyrovnané podoby.

A-40

Bekhendový return doplachtil o pár čísel za základní čáru.

40-40

Slabého druhého servisu využila Iga Šwiateková beze zbytku, forhendovým returnem zabila balónek po lajně.

A-40

S velkým přehledem si Maria Sakkariová došla na síť pro gembol. Místo razance vsadila na techniku, kraťas z forhendové strany neměl chybu.

40-40

Po výborném podání a nepřesném returnu následuje třetí shoda.

40-A

Ovšem přichází čtvrtá možnost. I v tomto případě si Sakkariová připravila servisem solidní pozici pro útok, jenže bekhendem pak trefila síť.

40-40

I do třetice Maria Sakkariová dokázala odvrátit hrozbu ztráty podání. Po kratším returnu si rozmyslela útok a bekhendem po lajně zapsala vítězný úder.

40-A

0:0; 1:2; 40-A - Iga Šwiateková

40-A

Fantastický return Polky po lajně a z hodně těžké pozice. Řekyně vysokým úderem nalila soupeřce na vítězný volej, ta nezaváhala.

40-40

0:0; 1:2; 40-40 - Maria Sakkariová

40-40

Ani v tomto případě si Šwiateková neporadila s returnem, jdeme do shody.

30-40

Přímý bod po podání ven z dvorce.

15-40

Obhájkyně titulu získává další bod a disponuje tak dvěma brejkboly. Bekhendem umístila balónek skvěle do pravého rohu, Sakkariová na dlouhou ruku vrátila míček do pásky.

15-30

Iga Šwiateková si oběhla return a forhendovou ránou napálila míček na tělo řecké hráčky. Ta odcouvala a v záklonu přestřelila vymezené území.

15-15

Eso na kříž.

0-15

Maria Sakkariová nemusela tolik riskovat, protože musela zaregistrovat, kam protihráčka běží. Přesto poslala míček až za základní čáru.

1:2

Konec přestávky, podávat bude Maria Sakkariová.

1:2

Následuje přestávka a výměna stran.

1:2

0:0; 1:2 - Maria Sakkariová

1:2

Dvacetiletá polská tenistka se dlouho z výhody brejku neradovala! Maria Sakkariová proměnila brejkbol, dlouhý forhend sokyně nechala doletěl do zámezí. Získaný gem pak oslavila hlasitým pokřikem.

40-30

Brejkbol i na druhé straně! Forhendový return k základní čáře slavil úspěch, Šwiateková ze stejné strany posadila balónek za základní čáru.

30-30

Světová devítka to myslela velmi dobře, chtěla hrát soupeřce chytře do protipohybu. Jenže míček umístila jen do deblového koridoru.

15-30

0:0; 0:2; 15-30 - Iga Šwiateková

15-30

Polka okamžitě zaváhání napravila. Servisem ven z dvorce si otevřela levou polovinu kurtu, kam vzápětí poslala forhend.

15-15

Iga Šwiateková si skvěle připravila útok, ale ve finále selhala, nabíhaný forhend na síť poslala o pár centimetrů do autu.

0-15

Forhendový return doplachtil za základní lajnu.

0:2

0:0; 0:2 - Iga Šwiateková

0:2

Další zahozený úder Marie Sakkariové, která přichází o svůj premiérový servis. Šwiateková udržela míček ve hře, naopak její protihráčka předvedla další nevynucenou chybu.

15-40

Brejkboly jsou na světě, a to rovnou dva! Řecká hráčka je soupeřce darovala dvochybou.

15-30

Dvacetiletá rodačka z Varšavy je blízko prvním brejkbolům! pro zisk fiftýnu nyní stačilo zvládnou return, Sakkariová posléze přestřelila forhendem.

15-15

Iga Šwiateková se dostala do výměny, v níž tahala za delší konec provazu. Řekyně se z pod tlaku nedostala, obranný forhend zastavila páska.

15-0

Sakkariová na podání začíná přímým bodem po servisu ven z dvorce.

0:1

Konec přestávky, podávat bude Maria Sakkariová.

0:1

Následuje přestávka a výměna stran.

0:1

0:0; 0:1 - Iga Šwiateková

0:1

Úvodní gem čtvrtého ženského čtvrtfinále míří na konto Igy Šwiatekové. Sakkariová znovu riskovala na returnu a opět minula vymezené území.

30-40

Řecká tenistka si oběhla return na forhend, přesto napálila balónek za základní lajnu.

30-30

A další parádní return v podání Marie Sakkariové. Míček spadl k základní čáře, Polka v záklonu zasáhla jenom deblový koridor.

15-30

Tentokráte šla Polka poprvé přes druhé servis, čehož soupeřka využila k tvrdému forhendovému returnu do levého rohu, načež Šwiateková chybovala.

0-30

Ani s druhým podáním sokyně si Řekyně neporadila.

0-15

Na podání začíná Iga Šwiateková a Polka první fiftýn urvala pro sebe, servis na téčko returnovala Sakkariová za základní čáru.

0:0

Utkání právě začalo.
Na kurtu probíhá tradiční předzápasové rozpinkávání. Na podání začne Iga Šwiateková.
Vzájemné zápasy

Tenistky proti sobě sehrají první zápas.
Iga Šwiateková

Dokáže polská hvězdička obhájit titul? Zatím k tomu má Iga Šwiateková nakročeno velmi dobře. Na antukovém grandslamu stále čeká na soupeřku, která by jí sebrala set, postupně vyřadila Juvanovou, Petersonovou, Kontaveitovou a Kosťukovou.

Dvacetiletá rodačka z Varšavy se na French Open skvěle naladila, vítězstvím na turnaji v Římě, ve finále dokonce nepovolila Karolíně Plíškové jediný gem. Polka má letos dokonce dva tituly, krátce po Australian Open, kde vypadla v osmifinále, zvítězila v Adelaide.
Maria Sakkariová

Maria Sakkariová je v žebříčku WTA momentálně na 18. místě. Letos nehraje vůbec špatně a i na Roland Garros zatím dokáže prodávat velmi dobrou formu. Na turnaji zatím ztratila jediný set, a to ve třetím kole s Elise Mertensovou, na Zavackou, Paoliniovou a Keninovou jí stačily sety dva.

Jestli se Řekyni letos nějaký turnaj nevydařil, tak to byl první letošní grandslam, na Australian Open překvapivě vypadla už v prvním kole na raketě Mladenovicové. Nejdále naopak došla v Miami a Abú Zabí, v obou případech vypadla v semifinále.
Všem fanynkám a fanouškům tenisu přeju krásné středeční odpoledne! Vítám vás při sledování čtvrtfinále ženské čtyřhry na French Open, u zápasu mezi Marií Sakkariovou a Igou Šwiatekovou.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.

M. Sakkariová – I. Šwiateková

2:0 6:4, 6:4

koniec

Späť na online

Rozhodca: Emmanuel Joseph (FRA)

Štatistiky:
čas zápasu: 1:33
2. set: 0:45
Sakkariová - Šwiateková
2. set Stretnutie 2. set
Čas
0:45 1:33 0:45
získané body celkom
32 69 54 22
najdlhšia séria získaných bodov
5 6 5 4
Setboly
3 5 0 0
Mečboly
3 3 0 0
víťazné údery *
26 17
nevynútené chyby *
24 25
úspešnosť na sieti *
6 / 8
75 %
5 / 6
83 %
Štatistiky na podaní
Čas hier pri vlastnom podaní
0:10 0:31 0:34 0:16
Esá **
3 5 0 0
Dvojchyby **
0 2 2 0
udržané podania
5 / 5
100 %
9 / 10
90 %
7 / 10
70 %
4 / 5
80 %
Odvrátené brejboly
0 / 0
0 %
5 / 6
83 %
5 / 8
63 %
2 / 3
67 %
body pri vlastnom podaní
20 / 24
83 %
43 / 62
69 %
35 / 61
57 %
18 / 30
60 %
body po 1. podaní *
29 / 35
83 %
23 / 33
70 %
body po 2. podaní *
14 / 27
52 %
12 / 28
43 %
úspešnosť 1. podania *
56 %
54 %
úspešnosť 2. podania *
0 %
0 %
priemerná rýchlosť prvého podania *
priemerná rýchlosť druhého podanie *
najrýchlejšie podanie *
Štatistiky na príjme
Premenené brejkboly
1 / 3
33 %
3 / 8
38 %
1 / 6
17 %
0 / 0
0 %
body pri súperovom podaní
12 / 30
40 %
26 / 61
43 %
19 / 62
31 %
4 / 24
17 %
body po príjme 1, podania *
10 / 33
30 %
6 / 35
17 %
body po príjme 2. podania *
14 / 28
50 %
11 / 27
41 %
Informáciu ku štatistikám

Aktuálnosť štatistík označených *: po 2. setu

ostatné štatistky sú počítané priebežne automaticky

** počty es a dvojchýb v priebehu setu sú neoficiálne