Menu

Futbal

Copa América

Argentína – Čile

1:1

koniec (1:0)

14.06.2021, 23:00 • Estádio Nilton Santos, Rio de Janeiro • Skupina A • Lukáš Mihal (@mihal_lukas) cz

To už je ode mě pro tuto chvíli vše. Tímto Vám děkuji za pozornost a přeji dobrou noc! (01:02:47)
Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 8:2. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 2:7. Fauly: 14:19.
Argentina ani letos nezahajuje Copu Américu výhrou, navíc si proti Chile připisuje třetí remízu za sebou. Argentinci to přitom neměli vůbec špatně rozehrané, protože si v první půli vybojovali jednobrankové vedení, které i dlouho v klidu drželi. Ve druhém poločase však v pokutovém území fauloval Nicolás Tagliafico, takže přišel pokutový kop pro Chile. Ten sice Arturo Vidal nevyužil, ale stejně se následně prosadil Eduardo Vargas, který tak stanovil finální výsledek. Favorit dnešního duelu se pak neprosadil ani v závěrečném tlaku a dnes se tak musí smířit s jedním bodem.

90+10

Konec zápasu.

90+9

Joaquín Correa byl o míč obrán možná nedovoleným způsobem, hlavní rozhodčí si tak zkontroloval video, ale penalta to nebude.

90+8

Ángel Di María svým posledním centrem žádného spoluhráče nenašel, vzápětí ale pronikl do šestnáctky Joaquín Correa, který ještě získal aspoň roh.

90+7

Argentinci podnikají jeden ze svých závěrečných útoků, ale nevypadí to moc slibně. Chile je zataženo hluboko ve svém vápnu a rozhodně nehodlá inkasovat.

90+5

Chilané poprvé v nastavení něco vymýšlí na útočné polovině. Tam se ale hlavně soustředí na získání cenných vteřin, protože remíza je pro ně úspěchem.

90+4

Ángel Di María se sice válí na trávníku po tvrdém souboji, ale paradoxně fauloval on, takže Chile si po delší chvíli bude moci oddechnout.

90+3

Střídání v týmu Chile: ze hřiště odchází Jean Meneses, přichází Pablo Galdames.

90+2

Argentina byla neskutečně blízko k druhému gólu! Po dalším vzdušném pasu totiž míč poskakoval v málem vápnu, ale obránci Chile ho včas dokázali uklidit na roh!

90+1

Nastavuje se sedm minut.

90

Lionel Messi může opět skórovat z přímého kopu, protože zase má k dispozici velmi slibnou pozici. Tentokrát ale centruje, což se moc nevyplatilo, protože Sergio Agüero hlavou pálil příliš vysoko.

89

Exequiel Palacios byl velmi rychle u odraženého míče, díky čemuž donutil protihráče k nedovolenému zákroku a jeho spoluhráč tak může rozehrávat.

88

Základní hrací doba se rychle blíží ke svému konci, ale určitě nás ještě čeká vydatné nastavení, protože se opravdu často přerušovalo. Argentina tak ještě nemusí příliš spěchat.

86

Ángel Di María předvedl výborné zpracování vzdušné přihrávky, následně se ve vápnu pokusil o přesnou střelu, která se ale neujala.

85

Střídání v týmu Argentina: ze hřiště odchází Gonzalo Montiel, přichází Nahuel Molina.

85

Střídání v týmu Chile: ze hřiště odchází Arturo Vidal, přichází Tomás Alarcón.

84

Střídání v týmu Chile: ze hřiště odchází Gary Medel, přichází Enzo Pablo Roco.

Argentína – Čile

1:1

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 33. Messi – 57. E. Vargas

Karty:   30. Martínez (ARG), 62. Lautaro Martínez (ARG) – 25. Isla (CLE), 32. Pulgar (CLE), 35. Arturo Vidal (CLE)

Nepremenená penalta: 57. Arturo Vidal (CLE), brankár E. Martínez zneškodnil

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 8:2. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 2:7. Fauly: 14:19.

Argentína: E. Martínez – Montiel (85. N. Molina), Martínez, Otamendi, Tagliafico – de Paul, Paredes (68. Palacios), Lo Celso (67. Di María) – Messi (C), Lautaro Martínez (81. Agüero), N. González (81. Correa).
Náhradníci: Marchesín, Armani – G. Rodríguez, Correa, Agüero, Palacios, Di María, Acuňa, Lisandro Martínez, N. Molina, Pezzella, Á. Correa.

Čile: Bravo (C) – Isla, Medel (84. Roco), Maripán, Mena – Arturo Vidal (85. Alarcón), Pulgar, Aránguiz – Meneses (90+3. Galdames), Palacios (77. Brereton), E. Vargas (77. Pinares).
Náhradníci: G. Arias, Castellón – Núñez, Alarcón, Vegas, Mora, Brereton, Roco, Baeza, Montes, Pinares, Galdames.

Rozhodca: Roldán – Guznám, León (všichni COL)