Menu

Softball

Olympijské hry - ženy

Kanada – USA

0:1 (E: 1:1, H: 1:7)

koniec udalosti

22.07.2021, 02:00 • Fukushima Azuma Baseball Stadium, Fukušima • Aleš Pur (@PurAles) cz

Siedma zmena BOT, 3 auty, prázdne méty

A je dobojováno. Erika Polidoriová předvedla vysoký a hlavně krátký odpal, Američanky tak měly snadnou práci a po pop outu končí zápas. Tým USA vítězí těsně 1:0.

Siedma zmena TOP, 3 auty, obsadené méty: 2

Snadný fly out u druhé mety, Valerie Ariotová se tak nikam nedostala a ani Mc Cleneyová neměla možnost skórovat. Třetí aut, pořád je to 1:0 pro USA.

Šiesta zmena BOT, 3 auty, obsadené méty: 1-3

Nakonec ale situaci zvládla s velkou bravurou a třemi striky v řadě poslala soupeřku na lavičku. Strikeout a konec šesté směny. Tým USA i nadále vede 1:0.

Šiesta zmena TOP, 3 auty, prázdne méty

Už je ale konec, vysoký odpal zachytilo pravé pole, znamená to tak třetí aut a výměnu na pálce. USA vede stále 1:0.

Piata zmena BOT, 3 auty, prázdne méty

A o rychlý třetí aut se postarala Abbottová, ke které přilétl slabý odpal Entzmingerové a pohodlně přihodila míček na Ariotovou. Třetí aut a pátá směna je minulostí. Stav je stále 1:0 pro USA.

Piata zmena TOP, 3 auty, plné méty

Strikeout! Laura Regulaová přečkala obtížný okamžik s plnými metami, Nicklesovou vyautovala a končí tak první polovina páté směny. Tým USA vede 1:0.

5 BOT 0:1 Odpal Chidesterové, který stáhl Mc Cleneyovou domů

Piata zmena TOP, 2 auty, obsadené méty: 1

Je tu první bod utkání! Chidesterová dostala míč do zadního pole a Mc Cleneyová měla dost času na to, aby doběhla na domácí metu!

Štvrtá zmena BOT, 3 auty, prázdne méty

Pomohla ji však Kelsey Stewartová ze třetí mety, ta chytila vysoký odpal a ukončila tak čtvrtou směnu za stále nerozhodného stavu 0:0.

Tretia zmena BOT, 3 auty, prázdne méty

Dnes podruhé se do hry dostala Haywardová, jenže nebylo přáno ani ji. Slabý odpal skončil u Abbottové, ta přihodila na první metu a ukončila tak třetí směnu. Stav je i nadále 0:0.

Tretia zmena TOP, 3 auty, prázdne méty

Tak tohle bylo rychlé. Jenna Cairaová se s tím nepárala, zaznamenává strikeout Aguilarové a také končí první část třetí směny. Stále je to 0:0.

Druhá zmena BOT, 3 auty, obsadené méty: 1

Emma Entzmingerová však situaci dále nikterak nerozvinula, Abbottová si připsala již čtvrtý strikeout a i po druhé směně tak máme stav 0:0.

Druhá zmena TOP, 3 auty, obsadené méty: 2-3

Snažení týmu USA ale bylo nakonec marné, Reedová je strikeout a polovina druhé směny je u konce. Stav je stále 0:0.

Prvá zmena TOP, 3 auty, plné méty

Groenewegenová ustála těžký okamžik, připsala si druhý strikeout a udržela tak čistý štít!

Kanada – USA

0:1 (E: 1:1, H: 1:7)

koniec udalosti

Späť na online

Zmeny: 0:0 (1), 0:0 (2), 0:0 (3), 0:0 (4), 0:1 (5), 0:0 (6), 0:0 (7)

Kanada: Munroová, Aguilarová, Cardaová, Chidesterová, Stewartová, Mc Cleneyová, Reedová, Abbottová, Moultrieová, Ariotová, Garciaová, Mulipolaová, Ostermanová, Nicklesová, Spauldingová.

USA: Harshmanová, Widemanová, Polidoriová, Lyeová, Sallingová, Haywardová, Leungová, Lawrieová, Groenewegenová, Entzmingerová, Gilbertová, Franklinová, Cairaová, Regulaová, Rafterová.