Menu

Futbal

Európska liga

Bayer Leverkusen – Ferencvároš Budapešť

2:1

koniec (1:1)

16.09.2021, 18:45 • BayArena, Leverkusen • Skupina G • Matej Kubove (@Matej Kubove)

Bayer Leverkusen potvrdil rolu favorita. Herne bol lepší celý duel, mohol pokojne pridať ďalšie góly. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer. (20:39:44)

90+3

Koniec zápasu.

90+2

Nadiem Amiri prestrčil loptu do šestnástky, veľkú šancu zrazu mal Patrik Schick. Výborne proti nemu vyštartoval Dénes Dibusz a zakončenie zastavil.

90

Nadstavujú sa 3 minúty.

89

Kerem Demirbay zakončil spred pokutového územia, prestrelil bránku Ferencvárošu a Dénes Dibusz obstará päťku.

88

Patrik Schick chcel prestrčiť loptu na spoluhráčov do šance, kde by mohol mať šancu hlavne Moussa Diaby. Dobre to prečítala defenzíva súpera.

87

Striedanie v tíme Ferencvároš Budapešť: z ihriska odchádza Olexandr Zubkov, prichádza Marijan Čabraja.

86

Moussa Diaby znova doviedol výbornú prácu na ľavom krídle, v šestnástke bol potom úplne voľný Nadiem Amiri. V obrovskej možnosti prestrelil bránku.

85

Všetko nasvedčuje tomu, že Bayer dnes bude oslavovať tri body. Lenže, nie a nie pridať tretí gól.

83

Moussa Diaby poslal zľava výborný center do malého vápna, kde si nabehol Patrik Schick. Zblízka, aj keď bránený, prestrelil bránku Dibusza.

81

Striedanie v tíme Bayer Leverkusen: z ihriska odchádza Florian Wirtz, prichádza Nadiem Amiri.

79

Ferencvároš po dlhšom čase predviedol peknú kombináciu, na jej konci bol Henry Wingo a zakončenie z hranice pokutového územia. To zablokoval Piero Hincapié.

77

Bayer Leverkusen znova s loptou usadený na útočnej polovici ihriska. Hostia už ako keby nemali síl pokúsiť sa so stretnutím niečo urobiť.

76

Striedanie v tíme Ferencvároš Budapešť: z ihriska odchádza Stjepan Lončar, prichádza Željko Gavrić.

75

Patrik Schick sa nedostal k centrovanej lopte na jeho osobu, defenzíva hostí to ustála, avšak Bayer sa snaží znova útočiť.

73

Ryan Mmaee avizuje kŕče, chvíľu sa preto hrať nebude. Už mu prišiel pomôcť Karim Bellarabi.

72

Domáci teraz hrajú veľmi umne, držia loptu na kopačkách a nechcú ju požičať súperovi. S jednogólovým náskokom sa každopádne nemôžu uspokojiť.

71

Patrik Schick sa skvele uvoľnil na krídle, prešiel až do šestnástky a prudkým centrom hľadal spoluhráčov. Brankár Dénes Dibusz to prečítal.

70

Dvadsať minút do konca riadneho hracieho času. Bayer Leverkusen sa prvýkrát dostal do vedenia, úplne zaslúžene. Udrží náskok a získa tri body?

Bayer Leverkusen – Ferencvároš Budapešť

2:1

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 37. Palacios, 69. Wirtz – 8. R. Mmaee

Karty:   9. Demirbay (LEV)

Bayer Leverkusen: Hrádecký (C) – Frimpong, Kossounou, Tah, Sinkgraven (66. Hincapié) – Palacios (50. Ch. Aránguiz), Demirbay – Adli (67. Bellarabi), Wirtz (81. Amiri), Diaby – Alario (66. Schick).
Náhradníci: Luňov – P. Retsos, Bakker, Paulinho, Andrich, Amiri, Schick, Ch. Aránguiz, Hincapié, Bellarabi.

Ferencvároš Budapešť: Dibusz (C) – Wingo, Blažič, S. Mmaee, Ćivić – Vécsei (65. Uzuni), Stjepan Lončar (76. Gavrić) – Nguen, Zachariassen, Zubkov (87. Čabraja) – R. Mmaee.
Náhradníci: Bogdán – A. Kovačević, Čabraja, Csontos, Uzuni, Gavrić.