Menu

Futbal

Európska liga

Brøndby IF – AC Sparta Praha

0:0

koniec (0:0)

16.09.2021, 21:00 • Skupina A • Matej Kubove (@Matej Kubove)

Sparta Praha bola v druhom polčase aktívnejším tímom a mohla získať tri body. Dobré šance zahodili Hancko a Pešek. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer alebo dobrú noc. (22:51:36)

90+3

Koniec zápasu.

90+3

Adam Hložek mal streleckú pozíciu na hranici pokutového územia, mohol to obaliť k žrdi. Namiesto toho zvolil razanciu a našiel priamo Hermansena.

90+3

Jens Martin Gammelby vystrelil z 25 metrov po trávniku, slabo a do stredu bránky. Florin Nita predviedol rutinný zákrok na konci nadstaveného času.

90+2

Sparta mala k dispozícii rohový kop, prudký center defenzíva domácich odvrátila bez väčších problémov.

90+1

Nadstavujú sa 3 minúty.

90

Striedanie v tíme AC Sparta Praha: z ihriska odchádza Michal Sáček, prichádza Václav Drchal.

88

Filip Souček potreboval ošetrenie po tom súboji, do ktorého sa s ním dostal Jens Martin Gammelby. Mal to byť faul, nepískalo sa. Český futbalista je v poriadku.

87

Jens Martin Gammelby získal loptu v strede poľa na hranici faulu, no hralo sa ďalej. Prihral ju do otvoreného ľavého krídla, Christian Cappis zašiel za autovú čiaru.

86

Žltú kartu dostáva Andrija Pavlović (Brøndby IF).

85

Striedanie v tíme Brøndby IF: z ihriska odchádza Kevin Mensah, prichádza Jens Martin Gammelby.

84

Center sprava si našiel pred šestnástkou David Pavelka. Preváhal ideálny moment na strelu a nakoniec namiesto zakončenia fauloval.

82

Filip Souček končí na trávniku v strede ihriska, fauloval ho Christian Cappis. Sparta rozohráva znova od obrancov.

81

81. Dávid Hancko (SPA)

81

Na dobrý center si výborne naskočil slovenský obranca Dávid Hancko a mohol sa stať hrdinom. Prudkú hlavičku smeroval na zadnú žrď, kde skvele zasiahol Mads Hermansen.

80

Už len desať minút do konca riadneho hracieho času. David Moberg Karlsson na ľavom krídle zrazeným centrom získal rohový kop.

79

Domáci sa znova dostali do náznaku prečíslenia, opäť to defenzíva Sparty zvládla zastaviť, no hostia si na to musia dávať pozor.

77

Sparta stratila loptu na útočnej polovici. Protiútok potiahol Marko Divković, domáci išli do situácie dvoch proti dvom. Skvele to prerušil Ondřej Čelůstka.

76

Súboje v strede ihriska priniesli loptu pre Spartu, tá mohla vhadzovať a svoju aktivitu začne od obrancov.

Brøndby IF – AC Sparta Praha

0:0

koniec (0:0)

Späť na online

Karty:   45+2. Rosted (BRY), 86. Pavlović (BRY) – 45+2. Souček (SPA), 60. O. Čelůstka (SPA)

Brøndby IF: Hermansen – Rosted (75. Börkeeiet), Maxsö (C), Tshiembe – Bruus, Frendrup, Radošević, Slimane (68. Cappis), Mensah (85. Gammelby) – Uhre (69. Divković), Hedlund (75. Pavlović).
Náhradníci: Mikkelsen – Gammelby, Heggheim, Greve, Pavlović, Lumb, Fallenius, Cappis, Divković, Singh, Pyndt, Börkeeiet.

AC Sparta Praha: Nita – Wiesner, O. Čelůstka, Hancko, Polidar (38. Vindheim) – Pešek, Pavelka (C), Souček, Sáček (90. Drchal), Haraslín (64. Moberg Karlsson) – Hložek.
Náhradníci: Heča, Kotek – A. Gabriel, Moberg Karlsson, Dočkal, Minčev, Drchal, Štetina, Panák, Vindheim, Karabec, Vitík.