Menu

Tenis

Davis Cup

Alex Molčan – Nicolás Jarry

0:0

zrušené Slovensko – Čile 3:1

18.09.2021, 18:45 • NTC Aréna Bratislava • Filip Kosnáč

Tipsport: 1.65 2.25

Zápas medzi Alexom Molčanom a Nicolasom Jarrym sa napokon neodohrá, keďže Slovensko nad Čilem v predstihu vyhralo 3:1! (18:42:33)
Vitajte pri sledovaní online prenosu z Davis Cupu, v ktorom Slovensko privíta na domácej pôde Čile v stretnutí o udržanie v svetovej skupine a víťaz postúpi do kvalifikácie o finálový turnaj. Na lavičke Slovenska si odbije premiéru kapitán Tibor Tóth, ktorý v tejto pozícii nahradil Dominika Hrbatého. Slovensko sa s Čile v rámci Davis Cupu stretlo dvakrát a bilancia je zatiaľ vyrovnáva 1:1 a aj táto štatistika nasvedčuje, že môžeme byť svedkami mimoriadne vyrovnaného duelu, ktorý sa možno bude rozhodovať až v záverečnom piatom zápase. Po včerajších dvoch dvojhrách je stav vyrovnaný 1:1, ale dnes už spoznáme víťaza stretnutia medzi Slovenskom a Čilem.

Na prípadný posledný rozhodujúci piaty zápas sú predbežne nominovaní Alex Molčan a Nicolas Jarry, ale všetko sa môže zmeniť podľa vývoja predchádzajúcich dvoch dnešných zápasov. Obaja včera nedokázali poraziť jednotky Slovenska a Čile, ale bližšie k získaniu bodu mal určite Jarry ako Molčan.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:30.

A. Molčan – N. Jarry

0:0

zrušené Slovensko – Čile 3:1

Späť na online