Menu

Futbal

Európska konferenčná liga

HJK Helsinki – Alaškert Jerevan

1:0

koniec (0:0)

25.11.2021, 18:45 • Helsinki Football Stadium • Skupina A • Michal Belšán (@belly11mb) cz

Tipsport: 1.4 4.79 8.53

83

Střídání v týmu HJK Helsinki: ze hřiště odchází Filip Valenčič, přichází Santeri Väänänen.
Střídání v týmu Alaškert FC: ze hřiště odchází Wangu Gome a Vladislav Krjučkov, přichází Rumjan Hovsepjan a Nixon.

80

Střídání v týmu Alaškert FC: ze hřiště odchází Marko Milinković, přichází Vincent Bezecourt.

73

Střídání v týmu HJK Helsinki: ze hřiště odchází David Browne, přichází Riku Riski.
Na hřišti nám tak nyní budou běhat oba bratři Riskiovi.

64

Hostující tým dvakrát střídá. Ze hry odchází Artak Jedigarjan a Aghvan Papikjan, místo nich přichází James a Aleksandar Glišić.

61

Filip Valenčič si poradil s trojicí protihráčů a už se chystal přenést hru na druhou stranu, v tu dobu ale sudí přerušil hru. Důvodem byl faul Tarona Voskanjana v souboji mimo hru s Brownem. 28letý arménský stoper dostává žlutou kartu.

48

48. Atomu TANAKA - 1:0

48

Helsinki právě vstřelily branku!
Domácí celek vstoupil do druhého poločasu parádně! Od výkopu nepůjčil soupeři balon a je za to odměněn gólem. Daniel O'Shaughnessy pěkně prošel přes protihráče a přihrál ATOMU TANAKOVI, který napálil míč z dálky mimo dosah gólmana Ognjena Čančareviće. Povedená trefa zkušeného japonského fotbalisty!

44

Nyní japonský záložník Atomu Tanaka fauloval, když pozdě přilétl do souboje. K zemi poslal Wanga Gomeho a dostává také žlutou kartu.

42

Jenomže teď si to Alaškert zkomplikoval ztrátou míče a Tanaku jen za cenu faulu (zatahání za ruku) zastavil Vladislav Krjučkov. Žlutá karta.

34

První žlutou kartu dostávají také hosté. Marko Milinković fauloval v hlavičkovém souboji kapitána Daniela O'Shaughnessyho.

31

Marko Milinković si vzal na starosti rozehrání standardní situace a neposlal před bránu vůbec špatný centr! Do hlavičky se totiž opřel Didier Kadio, branku Huga Keta jen těsně minul.

18

Zajímavé možnosti pro arménský tým! Z otočky zakončoval José Embaló, ale trefil jen obránce. Krátce poté střílel z dálky kapitán Artak Grigorjan a Hugo Keto musel vytáhnout reflexivní zákrok!

11

Sudí poprvé uděluje žlutou kartu. Lucas Lingman po prohraném souboji s Milinkovićem strčil ve středu hřiště k zemi Wanga Gomeho. A je známo, že belgický sudí Van Driessche je velmi přísný.

HJK Helsinki – Alaškert Jerevan

1:0

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 48. Tanaka (O'Shaughnessy)

Karty:   11. Lingman (HSK), 44. Tanaka (HSK) – 34. Milinkovič (ALS), 42. Krjučkov (ALS), 61. T. Voskanjan (ALS)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 1:5. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 6:5. Fauly: 14:11.

HJK Helsinki: Keto – Moren, Tenho, O'Shaughnessy (C), Murillo – Tanaka, Jair, Lingman – Browne (73. Riku Riski), Roope Riski, Valenčič (83. Väänänen).
Náhradníci: Henriksson – Halsti, Hostikka, Djaló, Riku Riski, Väänänen, Kouassivi-Benissan, Olusanya, Peltola, Anini Jr., Yli-Kokko, C. Terho.

Tréner: Toni Koskela

Alaškert Jerevan: Čančarević – Krjučkov (83. Nixon), Kadio, T. Voskanjan, Cameta – Artak Grigorjan (C) – Papikjan (64. Glišić), Milinkovič (80. Bezecourt), Gome (83. Hovsepjan), Artak Jedigarjan (64. James) – Embaló.
Náhradníci: D. Jurčenko – Hovsepjan, Glišić, Bezecourt, D. Boljevič, Nixon, James.

Tréner: Milan Milanović

Rozhodca: Van Driessche – De Neve, Monteny (všichni Belgie)