Menu

Futbal

Česká FORTUNA:LIGA

FK Jablonec – FK Mladá Boleslav

0:1

koniec (0:0)

28.11.2021, 15:00 • Stadion Střelnice, Jablonec nad Nisou • 16. kolo • Ondřej Belák cz

Tipsport: 2.49 3.56 2.77

Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (16:55:06)
Jablonecká ligová mizérie trvá, Severočeši doma v těžkých zimních podmínkách podlehli Mladé Boleslavi nejtěsnějším rozdílem 0:1 a stále platí, že ve FORTUNA:LIZE zvítězili naposledy v polovině září. Mladoboleslavští dnes byli spíše šťastnější. V prvním poločase přežili několik šancí soupeře, ale určitě jim patří kredit za bravurně zvládnutý závěr duelu, v němž soupeře vlastně k ničemu nepustili. Branka aktivního Michala Hlavatého z 51. minuty se ukázala být vítěznou.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Martin Nešpor udržel míč pro Tomáše Malínského, jehož centr byl tečovaný jedním z hostů. Marek Suchý ho pak rezolutně odkopl mimo šestnáctku.

90+2

David Douděra odvrátil dlouhý jablonecká nákop do autu. Severočeši se usazují na útočné polovině, čas se jim už krátí.

90+1

Druhý poločas je nastaven o čtyři minuty! Jan Šeda si dává načas s rozehrávkou a následně posílá balon co nejdále od své brány.

90

Boleslav trávila poslední minutu řádné hrací doby na útočné polovině, ale byl jí odpískán ofsajd. Domácí se tak ještě mohou pokusit zahrozit.

89

Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Marek Matějovský, přichází Ladislav Mužík.

89

Žlutou kartu dostává Vojtěch Kubista (FK Jablonec).

88

Tomáš Malínský se hezky protáhl do pokutového území a poslal balon na malé vápno, kde se s ním neúspěšně snažil otočit Tomáš Čvančara.

87

Terén už začíná být těžký, i proto se Jaroslav Zelený ukopl. Tomáš Ladra pak dlouhým lobem hledal Václava Kadlece, který by mohl jít sám na bránu, ale přihrávce scházela přesnost.

86

Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Jakub Martinec, přichází Tomáš Smejkal.

85

Utkání spěje ke svému konci a přestože se Jablonec snaží, zatím se nemůže dostat k ničemu vážnějšímu. Středočeši výborně brání.

84

Jaroslav Zelený si hezky vytvořil prostor k ráně. Zpoza šestnáctky pak vytloukl blok prvního mladoboleslavského hráče.

83

Mohlo být téměř rozhodnuto. Václav Kadlec si na malém vápně našel povedený centr z levého křídla a ve skluzu těsně minul bránu! Pro Kadlece to mohl být snový návrat na ligovou scénu, na poli nejvyšší soutěže se dnes objevil po dlouhých 996 dnech.

82

Jakub Považanec hezky vystřelil přibližně z 25 metrů. Branku se mu podařilo trefit, k jablonecké smůle však přímo do středu, kde stál Jan Šeda.

81

Jan Krob se šajtlí zajímavě opřel do hodně těžké střely. Přestože se míč hodně stáčel, proletěl daleko od tyče Šedovy svatyně.

FK Jablonec – FK Mladá Boleslav

0:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 51. Hlavatý

Karty:   89. V. Kubista (JAB) – 70. Matějovský (MBL)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 8:3. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 13:21.

FK Jablonec: Hanuš – Libor Holík, Martinec (86. Smejkal), Zelený, Krob – Hübschman (C) (77. Považanec) – Malínský, Houska (64. V. Kubista), Kratochvíl, Pilař (77. Nešpor) – Doležal (64. Čvančara).
Náhradníci: V. Hrubý – Vaníček, Považanec, Čvančara, Smejkal, Nešpor, V. Kubista.

FK Mladá Boleslav: Šeda – Preisler, Suchý, Karafiát – Skalák (46. Ladra), Matějovský (C) (89. Mužík), Hlavatý (73. Dancák), D. Douděra – Smrž, Fila (63. Jurásek), Ewerton (63. V. Kadlec).
Náhradníci: Halouska – Dancák, Jurásek, V. Kadlec, Ladra, Mužík, Píchal.

Rozhodca: Klíma – Kříž, Ratajová.