Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Real Madrid – Athletic Club Bilbao

1:0

koniec (1:0)

01.12.2021, 21:00 • 9. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

: 2.0 4.55 7.3

Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer. (22:55:41)
Real Madrid nepodal optimálny výkon, ale strelil jeden gól, o ktorý sa tradične postaral Karim Benzema. Každopádne, hrdinom zápasu je jednoznačne Thibaut Courtois. Nebyť tohto Belgičana, dnes by to dopadlo úplne inak. Gólman "Los Blancos" podal fantastický výkon.

90+4

Koniec zápasu.

90+4

Álex Berenguer centroval z priameho kopu na zadnú žrď, Thibaut Courtois loptu potlačil do bezpečia a následne je pískaný koniec zápasu.

90+3

Iñaki Williams faulovaný tesne vedľa rohovej zástavky na útočnej polovici, previnil sa Casemiro. Bilbao ešte získalo priamy kop a má poslednú šancu. Vo vápne aj Unai Simón.

90+2

Eduardo Camavinga skončil na hracej ploche, nebezpečne ho zasiahol do členka Ohian Sancet a zbytočne sa čuduje aj rozčuľuje.

90+1

Oier Zarraga strieľal spred pokutového územia, minul bránku. Thibaut Courtois sa s rozohrávkou päťky nebude ponáhľať ani trochu.

90

Nadstavujú sa 3 minúty.

89

Yeray hlavičkoval po centri z rohového kopu. Na prvej žrdi veľa nechýbalo, aby Thibaut Courtois inkasoval. Ten si aj napriek zaváhaniam jeho defenzívy drží zatiaľ čisté konto.

88

Federico Valverde v ofsajde, ofenzívna aktivita Realu Madrid je ukončená. Na druhej strane sa však Iñaki Williams nedostal k prihrávke za obranu.

87

Brazílsky obranca Éder Militao po tom momente potreboval ošetrenie, keďže lopta ho zasiahla naozaj dosť nepríjemne, ale bude v poriadku a môže pokračovať v hre.

86

Álex Berenguer sa uvoľnil na pravej strane šestnástky, poslal center do päťky, kde bol trestuhodne voľný Mikel Vesga. Jeho hlavička mala skončiť v sieti, v poslednej chvíli sa do toho vložil Éder Militao a dokonca krkom alebo bradou zablokoval zakončenie. Ruka ako sa dožadovali hostia, to nebola.

85

Fauly: 10 – 11

84

Oier Zarraga faulovaný na útočnej polovici, previnil sa Eduardo Camavinga. Athletic tak získal priamy kop vhodný na center pred bránku.

83

Bilbao dobre kombinovalo na útočnej polovici. Zľava centroval Álex Berenguer, nakoniec loptu do bezpečia odkopol Éder Militao.

82

Striedanie v tíme Athletic Club Bilbao: z ihriska odchádza Dani García, prichádza Mikel Vesga.

81

Držanie lopty: 67% – 33%

80

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Toni Kroos, prichádza Eduardo Camavinga.
Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Lucas Vázquez, prichádza Nacho Fernández.

Real Madrid – Athletic Club Bilbao

1:0

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 40. Benzema

Karty:   68. Modrić (REA), 78. Casemiro (REA) – 31. Zarraga (ATB), 43. Lekue (ATB), 78. I. Williams (ATB)

Real Madrid: Courtois – L. Vázquez (80. Nacho Fernández), Militao, Alaba, F. Mendy – Kroos (80. Camavinga), Casemiro, Modrić (70. Valverde) – Asensio (64. Rodrygo), Benzema (C), Vinícius Júnior.
Náhradníci: Lunin – Camavinga, Carvajal, M. Díaz, E. Hazard, Isco, Nacho Fernández, Jović, Marcelo, Valverde, J. Vallejo, Rodrygo.

Athletic Club Bilbao: Simón – Lekue (46. de Marcos), Núñez, Yeray, Balenziaga – Zarraga, Dani García (82. Vesga), Vencedor (63. N. Williams), Muniain (C) (70. Berenguer) – Raúl García (70. Sancet), I. Williams.
Náhradníci: Agirrezabala – Berenguer, Capa, de Marcos, Morcillo, Paredes, Petxa, Vesga, Sancet, Serrano, N. Williams.