Menu

Futsal

UEFA Futsal Cup

FP Halle-Gooik – Barcelona

4:8

koniec (3:4)

02.12.2021, 17:30 • SH Lokomotiva Plzeň • Vít Muzikář cz

Tipsport: 17.8 12.8 1.06

Gól v poslední sekundě znamená, že Barcelona vede plzeňskou skupinu, má skóre plus deset a pokud to dobře dopadne, tak ji Plzeň bude muset v sobotu porazit. Remíza by z hlediska postupu do Final Four byla málo. (19:31:52)
Nebylo to vůbec špatné v podání Halle-Gooik a když si člověk uvědomí, že téhož soupeře porazila včera Plzeň, tak je zkrátka jasné, že výhra Interobalu proti belgickému mistrovi je pro českého mistra a český futsal velkým výsledkem. Halle-Gooik třikrát vedl v prvním poločase, ve druhém dějství odskočila Barcelona na 5:3, načež Halle-Gooik snížil nůžkami dorážejícího Dioga. Každopádně Barcelona kontrovala třetím kanadským bodem Brazilce Pita, jenž zakončil rychlý brejk. O bod více dokonce zaznamenal Dyego. Nejlepší futsalista planety Ferrao se trefil dvakrát během čtvrté minuty, ale jednou do špatné sítě. Srazil si totiž centr z pravé strany pod horní tyč, ale o devatenáct sekund později byl na konci situace tři na dva trefou pod víko.

Konec zápasu.

39:59

Barcelona právě vstřelila branku!
Barcelona dávala najevo Dyegovi kolik zbývá do konce zápasu a ten rychle odcentroval z levé strany na vzdálenější tyč, kde uzavřel zápas SERGIO LOZANO gólem v poslední sekundě. Gólu bylo dosaženo ještě před zazněním klaksonu, takže střídačka Halle-Gooik může protestovat, jak chce, ale tuto branku rozhodčí správně uznávají. Asistence: Dyego.

39:26

V situaci tři na nikoho proti Gréllovi v dresu gólmana zakopl Adolfo na levé straně.

39:03

Po nástřelu z pravé strany dorážel Gabriel ve skluzu vedle levé tyče z pohledu Plany.

38:44

Plana si našel balón a Halle-Gooik mu nedovolil rozehrát, přitom jeho hráči byli postavení v brankovišti, nepřímý kop se nepískal.

38:17

Jelovčić to myslel dobře rychlou placírkou z pravé strany na zadní tyč, tam ale spoluhráč nedosáhl na míč.

37:57

Perfektní střelu levačkou Dioga z pravé strany vyráží ještě lepším zákrokem Plana ve vzdálenější šibenici.

37:38

Adolfo vystoupil na Grélla v dresu brankáře a jelikož hraje Gréllo posledního, tak začalo hořet.

37:21

Timeout pro Halle-Gooik.

37:21

Dyego zablokoval centr z pravé strany, Halle-Gooik hraje opět dobře powerplay, ale není mu to nic platné.

36:24

Stejně jako proti Plzni postavil Halle-Gooik powerplay, Plana chytil míč po centru zprava na zadní tyč, vyhodil ho do běhu mimo brankoviště a jeho pokus skončil na břevnu.

35:28

Žlutou kartu dostává Dick (realizační tým) (FP Halle-Gooik).

35:28

Barcelona právě vstřelila branku!
Festival útoků do otevřených obran ukončil kontr Barcelony poté, co se Halle-Gooik dožadoval odpískání faulu na polovině hřiště. Rodrigues mířil do brejku tři na tři a předložil centr zprava na střed pro PITA před prázdnou branku. Asistence: Matheus Rodrigues!

34:29

Jelovčićovu střelu z levé strany na zadní tyč vytahoval Plana. Halle-Gooik hraje skvěle proti Barceloně a tím tak ještě roste kredit Plzně, když si člověk uvědomí, že tentýž tým včera porazil západočeský celek.

34:08

Chvíli neběžel čas a Barcelona se začala dohadovat o jednotky sekund v problematice toho, kolik zbývá do konce zápasu.

34:08

To tady ještě za den a půl v Plzni nebylo. Halle-Gooik je prvním mužstvem, které udělalo za poločas pět faulů a hrozí mu desítka.

33:48

Tomić se otočil na pravé straně a vystřelil, následně nedovolil dorážku Roninha.

FP Halle-Gooik – Barcelona

4:8

koniec (3:4)

Späť na online

Góly: 1. Tomić (Roninho), 4. Ferrao (vla.), 9. Gabriel (Eduardo), 27. Diogo (Gabriel) – 2. Rodrigues (Lozano), 4. Ferrao (Dyego), 17. A. Coelho (Adolfo), 19. Dyego (Pito), 24. Dyego (Marcênio), 28. Rodrigues (Pito), 36. Pito (Rodrigues), 40. Lozano (Dyego)

Karty:   18. Roninho (HAL), 24. Gabriel (HAL), 27. Gabriel (HAL), 28. Felix (realizační tým) (HAL), 30. Tomić (HAL), 36. Dick (realizační tým) (HAL) – 16. Pito (BAR), 27. Ortiz (BAR)

FP Halle-Gooik: Cristiano (Bex, Meyers) – Eduardo, Tomić, Roninho, Jelovčić – Gabriel, Carpes, Cordier, Dillien, Diogo, Gréllo (C), Sanchez.
Tréner: Luca Cragnaz

Barcelona: Plana (Lluch, Feixas) – Rodrigues, Lozano (C), Ferrao, Ortiz – Povill, A. Coelho, Dyego, Adolfo, Esquerdinha, Pito, Marcênio.
Tréner: Jesús Velasco

Rozhodca: Babic (CRO), Jelić (CRO) – Velikanovová (RUS)

Diváci: 580