Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Real Madrid – Elche CF

2:2

koniec (0:1)

23.01.2022, 16:15 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • 22. kolo • Adam Sedlák cz

: 1.53 9.0 18.6

Pro dnešek je to tedy ode mne vše. Příznivcům kvalitních sportovních přenosů přeji příjemný zbytek třetího nedělního víkendu a ještě lepší start do dalšího týdne. Od klávesnice se s Vámi loučí Adam Sedlák (18:26:08)
Statistické okénko:

Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 8:2.
Střely mimo: 8:1.
Rohy: 10:3.
Ofsajdy: 1:0.
Fauly: 11:14.
Dnešní utkání je u konce! Po třaskavém boji si nakonec odváží oba týmy za remízu po jednom bodu. V celkovém součtu mohou být přeci jen trochu šťastnější domácí, jenž dokázali v posledních deseti minutách vstřelit dvě branky. Nejprve se totiž prosadili hosté, a to zásluhou gólu ze 76. minuty, kdy na vzdálenější tyč svatyně Realu bezpečně zakončil Pere Milla. Hráči Bílého Baletu se ovšem nevzdali a dokázali posléze srovnat. Nejprve se v 82. minutě prosadil z pokutového kopu Luka Modrić, na kterého ve druhé minutě nastavení navázal po centru Viníciuse Júniora rodák ze Sao Paula Éder Militao. Ten udal konečný stav zápasu 2:2.

90+6

Konec zápasu.

90+5

Pere Milla se s míčem dostal na útočnou polovinu, kde Davidu Alabovi trochu ruply nervy, za což je potrestán zcela oprávněně žlutou kartou. To z dnešního utkání již pravděpodobně bude vše.

90+4

Centr sice byl ostrý, ale zamířil jen do rukavic brankáře Edgara Badíi, jenž míč pouze vyboxoval do zámezí. Domácí tedy ještě dostanou jednu příležitost.

90+3

Domácí jsou ihned natlačeni na útočné polovině, kde se snaží o vstřelení tížené vedoucí branky. Posléze navíc budou zahrávat volný kop, jenž si vezme na starost po faulu na jeho osobu Luka Modrić.

90+2

Real Madrid právě vstřelil branku!
Domácí přeci jen ve druhé nastavené minutě srovnávají skóre utkání! Po centru od Viníciuse Júniora totiž vyskočil ÉDER MILITAO ze všech hráčů a nejvýše a následně tedy poslal míč bezpečně za do sítě hostí 2-2!

90+1

Luka Modrić se pokusil o zajímavý skrytý pokus, který nakonec tečoval Diego González na další rohový kop. Ten opět rozehraje právě Chorvat.

90+1

Ve druhé půli jsou opět nastaveny čtyři minuty.

90

Dlouhý nákop brankáře Edgara Badíi zaplaval až za brankovou čáru u svatyně domácích, kde spěchá Thibaut Courtois ihned za míčem, aby co nejrychleji mohl míč poslat zpět do hry.

89

Casemiro se po centru do vápna dopustil absolutně jasného faulu na Gerarda Gumbaua, který se pochopitelně svíjí na trávníku v bolestech. Probíhající hra zatím nepokračuje.

88

Domácí teď drží míč na hranici velkého vápna, kde se snaží o nějakou kloudnější akci. Hostující obrana ale zatím drží, ovšem již na pouhém vlásku, což už je opravdu málo.

88

Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Lucas Pérez, přichází Josan.

87

Éder Militao se pokusil posléze o další hlavičkové zakončení, kterým dle mého názoru trefil ruku Gonzala Verdúa. Hlavní arbitr ale nepochopitelně signalizuje, že tentokrát se o pokutový kop jednat nebude!

86

Rodrygo se prosadil do skvělé příležitosti, ovšem nastřelil pouze nohu Diega Gonzáleze, jenž míč tečoval na rohový kop. Ten bude zachvíli následovat.

85

Hosté se již s probíhající hrou nijak nemazají, jelikož jakýkoliv získaný míč, ihned odpálí bezpečně mimo dosah hráčů soupeře, což jim zatím vyhovuje.

84

Ferland Mendy si aktuálně trochu zahrával se štěstím, které ho ale nakonec podrželo. Při rozehrávce totiž předvedl riskantní kličku, a to jako poslední hráč. Vše se mu ovšem povedlo.

Real Madrid – Elche CF

2:2

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 82. Modrić (pen.), 90+2. Militao (Vinícius Júnior) – 42. Boyé (Fidel), 76. Milla (Boyé)

Karty:   54. Militao (REA), 72. Vinícius Júnior (REA), 90+5. Alaba (REA) – 55. Fidel (ELC)

Nepremenená penalta: 33. Benzema (REA), mimo

Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 8:1. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:14.

Real Madrid: Courtois – L. Vázquez (79. Valverde), Militao, Alaba, F. Mendy – Modrić, Casemiro, Kroos (64. Rodrygo) – E. Hazard (79. Isco), Benzema (C) (58. Jović), Vinícius Júnior.
Náhradníci: Fuidias, Lunin – Bale, Camavinga, D. Ceballos, Nacho Fernández, Isco, Jović, Marcelo, Rodrygo, Valverde.

Tréner: Carlo Ancelotti

Elche CF: E. Badía – Palacios, Verdú (C), González, Mojica – Morente (24. Fidel), Guti, Gumbau, Milla – Boyé, Lucas Pérez (88. Josan).
Náhradníci: Casilla, Werner – Bri, Donald, Fidel, Friaza, Josan, Piatti, Bono, Carlos Soler II.

Tréner: Francisco Rodríguez

Rozhodca: Bengoetxea -