Menu

Futbal

Talianska Seria A

SSC Neapol – US Salernitana 1919

4:1

koniec (2:1)

23.01.2022, 15:00 • Stadio Diego Armando Maradona, Neapol • 23. kolo • Vojtěch Adamek cz

Tipsport: 1.13 9.09 27.1

Mockrát děkuji za pozornost, doufám, že se opět uvidíme u příštího kola nejvyšší italské soutěže. S přáním hezkého zbytku večera, Vojtěch Adamek. (16:55:43)
Domácí fotbalisté nakoenc bez větších potíží přehráli svého dnešního soupeře a získali do ligové tabulky důležité tři body. Fotbalisté Neapole si dokázali vytvořit hned několik gólových příležitostí a čtyři z nich proměnili v branku. Po vyloučení Veseliho kontrolovali hru, díky čemuž si vysloužil 82% ve statistice držení míče. Hosté kvalitně dnes zkrátka svému soupeři konkurovat nemohli, o body budou muset zabojovat příští utkání proti Spezii.

90

Konec zápasu.

89

Victor Osimhen se provinil nedovoleným zákrokem, a proto byla následující rozvíjející se akci Neapole již pozastavena hvizdem sudího.

87

Fotbalisté Salernitany již hrají velmi zatažený blok, ono jim vzhledem k počtu hráčů na hřišti zřejmě nic jiného ani nezbývá.

86

Domácí fotbalisté kombinují na polovině svého soupeře, pomocí krátkých přihrávek se snaží rozpohybovat obranný blok svého soupeře.

85

Na poslední chvíli dokázal zatáhnout na záchrannou brzdu Galiola, proto jsme nebyli svědky další branky domácího celku.

84

Další střelecký pokus Zielińského, tentokrát jeho střela již mířila do nebezpečného prostoru, přesto gólmanu Belecovi nezpůsobila příliš velké starosti.

83

Na hrací ploše se toho nyní příliš neděje, domácí fotbalisté i nadále bez větších problémů kontrolují své vedení a snaží se jej ještě navýšit.

81

O technickou ránu se nyní snažil Zieliński, jeho pokus ovšem míří vysoko nad branku soupeře, následovat tak bude odkop Beleca od svatyně Salernitany.

80

Victor Osimhen nyní ustál velmi náročný souboj, následně byl poslán k zemi bránicím obráncem, takže získal standartku pro svůj celek.

79

Střídání v týmu US Salernitana 1919: ze hřiště odchází Federico Bonazzoli, přichází Simy.

78

Dnešní výhrou by se domácí fotbalisté měli posunout na druhé místo nejvyšší italské soutěže, AC Milán dnes ovšem na domácím San Siru vyzve Juventus ve 20:45 a v případě výhry by se opět dostal před Neapol.

77

Fotbalisté Neapole i nadále zesilují tlak na branku svého soupeře, stále jsou při chuti a chtějí navyšovat své dosavadní vedení.

76

Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Giovanni Di Lorenzo, přichází Alessandro Zanoli.
Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Mário Rui, přichází Faouzi Ghoulam.

75

Nadýchaný centr z levé strany hřiště dokázal vyboxovat pozorný Belec, čímž získal další cenné vteřinky klidu.

74

Domácí fotbalisté se rozhodli rozehrát rohový kop z pravé strany hřiště nakrátko, uvidíem, zda si dokáží vytvořit nějakou tu příležitost k zakončení.

73

Victor Osimhen se snažil svou střelou překonat gólmana soupeře, jeho rána byla ovšem zblokována obětavým obráncem na rohový kop.

SSC Neapol – US Salernitana 1919

4:1

koniec (2:1)

Späť na online

Góly: 18. Juan Jesus (Elmas), 45+4. D. Mertens (pen.), 48. Rrahmani (D. Mertens), 53. L. Insigne (pen.) – 33. Bonazzoli (Kišrída)

Karty:   23. Delli Carri (SAI), 30. Obi (SAI), 45+3. Veseli (SAI)   51. Veseli (SAI)

Držení míče: 82 % : 18 %.
Střely na branku: 14:1. Střely mimo: 3:0. Rohy: 10:0. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 9:14.

SSC Neapol: Meret – Di Lorenzo (76. Zanoli), Rrahmani, Juan Jesus, Rui (76. Ghoulam) – Lobotka, P. Zieliński – Lozano (46. L. Insigne), Ruiz (65. Politano), Elmas – D. Mertens (C) (64. Osimhen).
Náhradníci: Marfella, Ospina – Demme, Ghoulam, L. Insigne, Malcuit, Osimhen, Politano, Tuanzebe, Zanoli.

Tréner: Luciano Spalletti

US Salernitana 1919: Belec – Bogdan, Veseli, Delli Carri – Gagliolo, Obi, Di Tacchio (C), Schiavone (36. Jaroszyński), Kišrída – Vergani (62. Russo), Bonazzoli (79. Simy).
Náhradníci: Russo, Guerrieri – Cannavale, Jaroszyński, Motoc, Perrone, Russo, Simy, Gondo, Iannone.

Tréner: Stefano Colantuono

Rozhodca: Luca Pairetto