Menu

Futbal

FORTUNA:LIGA - Skupina o udržení

Bohemians 1905 – MFK Karviná

4:0

koniec (2:0)

14.05.2022, 18:00 • Ďolíček, Praha-Vršovice • Martin Augustin (@ogy_16) cz

Tipsport: 1.24 6.45 13.2

90

Ještě jedna šance klokanů. Jan Kovařík si narazil míč s Davidem Bartkem a ocitl se před Neumanem. Rychle vyběhnuvšího brankáře Karviné však nepřekonal!

80

Střídání v týmu MFK Karviná:
ze hřiště odchází Filip Zorvan, přichází Antonín Svoboda.

78

Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Jan Chramosta, přichází Antonín Vaníček.

77

Střídání v týmu MFK Karviná:
ze hřiště odchází Soufiane Dramé, přichází Kristi Qose.
ze hřiště odchází Ondřej Chvěja, přichází Kacper Zych.
ze hřiště odchází Vasilij Siňavskij, přichází Martin Vlachovský.

76

76. Chramosta z voleje minul

76

První centr po rohovém kopu šanci nepřinesl. Míč se ale dostal k Davidovi Bartkovi, který odcentroval na vzdálenější tyč. Tam byl volný Jan Chramosta, jenž přestřelil!

75

75. Chramosta protáhl Neumana

75

Jan Chramosta si nyní navedl míč před šestnáctku na střelu pravačkou. Mířil po zemi k bližší tyči a Neuman vyrazil balón na roh.

67

Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Petr Hronek, přichází Michal Beran.
ze hřiště odchází Roman Květ, přichází David Bartek.

66

Domácí měli další šanci na navýšení už tak vysokého vedení. Na levé straně měl hodně prostoru Petr Hronek, který tak doběhl až do šestnáctky. Tam si balón zasekl přes bránícího hráče více na střed, ovšem jeho střela nebyla natolik důrazná, aby Neumana překonala.

64

Žlutá karta pro tým Bohemians Praha 1905 (Petr Hronek).

57

Životní zápas Davida Puškáče končí ovacemi solidně zaplněného Ďolíčku. Trenéři se rozhodli dnes čtyřgólového střelce šetřit na případné barážové boje a na hřiště přichází Matěj Koubek. Odchází také Ondřej Petrák, jehož nahradil Josef Jindřišek.

52

52. David PUŠKÁČ - 4:0

52

Bohemians právě vstřelili branku!
Tohle je totální one-man show DAVIDA PUŠKÁČE! Po rohovém kopu Romana Květa a přizvednutí jednoho z nabíhajících domácích míč propadl na zadní tyč, kde ho Puškáč zblízka doklepl do odkryté brány – 4:0.

47

47. David PUŠKÁČ - 3:0

47

Bohemians právě vstřelili branku!
Domácí se prosazují hned krátce po změně stran a o jejich výhře je asi rozhodnuto! Po dalším dlouhém autu Hronka odehráli nedůrazní hosté míč jen k DAVIDOVI PUŠKÁČOVI a ten křížnou střelou z levé strany šestnáctky prostřelil Neumana. Fotbalista, který má dnes narozeniny, tedy završuje hattrick.

44

Střídání v týmu MFK Karviná:
ze hřiště odchází Davit Kobouri, přichází Rajmund Mikuš.

35

Další šance domácích! Martin Dostál z pravé strany předkládal míč do šestnáctky Petrovi Hronkovi, který byl neobsazen. Zakončoval ve skluzu a Neuman přízemní střelu po své levé ruce dokázal vyrazit.

32

32. Obrovský závar před Neumanem

32

Mohlo to být o tři góly! Standardní situaci zahrával Roman Květ. Po jeho centru se dostal do zakončení Jan Chramosta, jehož hlavičku doprostřed brány Neuman neudržel v rukavicích. Balón pak nedokázali uklidit za brankovou čáru Daniel Krch s Ondřejem Petrákem a hosté ho nakonec odkopli do bezpečí.

26

26. David PUŠKÁČ - 2:0

26

Bohemians právě vstřelili branku!
Zatím skvělá oslava narozenin DAVIDA PUŠKÁČE! Domácí útočník dnes střílí svůj druhý gól. Martin Dostál vhodil na pravé straně aut na Daniela Krcha. Ten mu míč vrátil a Dostál odcentroval na vzdálenější tyč, kam si naběhl Puškáč, jenž přesnou hlavičkou rozvlnil síť za bezmocným Neumanem – 2:0.

22

22. David PUŠKÁČ - 1:0

22

Bohemians právě vstřelili branku!
Domácí se ujímají vedení! Nakopnutý míč doběhl u brankové čáry Jan Chramosta. Ten našel zpětnou přihrávkou DAVIDA PUŠKÁČE a ten z pravé strany šestnáctky rozvlnil síť ranou z první po pravé ruce gólmana Vladimíra Neumana.

4

Teď už gólovka zelenobílých! Přízemní centr Chramosty z pravé strany si našel Roman Květ. Jeho zakončení z prostoru penalty srazil vedle brány jeden z hráčů Karviné!

Bohemians 1905 – MFK Karviná

4:0

koniec (2:0)

Späť na online

Góly: 22. Puškáč (Chramosta), 26. Puškáč (M. Dostál), 47. Puškáč, 52. Puškáč (Chramosta)

Karty:   64. Hronek (BOH)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 10:0. Střely mimo: 4:10. Rohy: 7:1.

Bohemians 1905: Valeš – M. Dostál (C), Křapka, Krch, Vondra – Hronek (67. Beran), Petrák (57. Jindřišek), Květ (67. Bartek), Kovařík – Chramosta (78. Vaníček), Puškáč (57. Koubek).
Náhradníci: Bačkovský – Fulnek.

Tréner: Veselý

MFK Karviná: Neuman – S. Dramé (77. Qose), Buchta, Kobouri (44. Mikuš) – Siňavskij (77. Vlachovský), Jursa, Ndiaye, Šehić – Zorvan (80. Svoboda), Bartošák (C) – Chvěja (77. Zych).
Náhradníci: Ciupa – Holík.

Tréner: Páník

Rozhodca: Zelinka – Mokrusch, Vyhnanovský

Diváci: 4028