Menu

Futbal

Niké liga

ŠK Slovan Bratislava – FC ViOn Zlaté Moravce

4:1

koniec (2:1)

24.11.2022, 18:30 • 10. kolo • Daniela Mesíková

Tipsport: 1.16 7.84 15.0

86

Slovan dal gól!
Slovan definitívne potvrdzuje dnešné víťazstvo nad Zlatými Moravcami. Hrnčár má tretiu asistenciu, spätnou prihrávkou našiel JAROMÍRA ZMRHALA, ktorý trafil z prvej presne k ľavej žrdi.

62

Slovan dal gól!
Hrnčár posadil center z rohového kopu na hlavu GURAMA KAŠIU, ktorý vyskočil na malom vápne poriadne vysoko a napol sieť. 3:1 pre Slovan.

43

Slovan dal gól!
A veru stalo sa. Hrnčárovu prudkú loptu nasmeroval Šuvalija nechtiac pred ALEKSANDARA ČAVRIČA, ktorého strela nabrala nečakanú trajektóriu a vymietla pravý horný roh brány!

37

Zlaté Moravce dali gól!
Výborná akcia Zlatých Moraviec prináša vyrovnávajúci gól. Mondek sa dostal s loptou do šestnástky, prestrčil ju Niarchosovi, ktorý mu ju dokázal vrátiť a KAROL MONDEK ju v sklze upratal k pravej žrdi!

24

Slovan dal gól!
Kankava zabojoval v strede poľa, jedným dotykom v podstate zblokoval prihrávku Vionu aj vysunul VLADIMÍRA WEISSA, ktorý obišiel vybehnutého Lukáča a zasúval do prázdnej brány.

ŠK Slovan Bratislava – FC ViOn Zlaté Moravce

4:1

koniec (2:1)

Späť na online

Góly: 24. Weiss (Kankava), 43. Čavrić (Hrnčár), 62. Kašia (Hrnčár), 86. Zmrhal (Hrnčár) – 37. Mondek (Niarchos)

ŠK Slovan Bratislava: Chovan – Hrnčár, Kašia, Morlacchi, Zmrhal – Kucka (78. Agbo), Kankava – Čavrić (89. Medved), Weiss (C) (46. Lovat), Green (79. Šaponjić) – E. Ramírez (69. Mustafič).
Náhradníci: Hrdina – Križan, Medveděv, Voet.

FC ViOn Zlaté Moravce: Lukáč – Suľa (48. Pinte), Pintér, Šuvalija, Čonka – Duga (82. Toml), Almeida, Ďubek (C) (60. Brenkus), Mondek, Múdry – Niarchos.
Náhradníci: Chropovský, Richter – Maulana Vikri, Stareček.

Rozhodca: Marhefka – Vitko, Čajka

Diváci: 2 836