Menu

Hokej

NHL

Arizona Coyotes – Anaheim Ducks

2:5

koniec (0:1, 0:2, 2:2)

25.01.2023, 03:00 • Mullet Arena, Tempe • Michaela Koláriková

Tipsport: 2.26 4.09 2.65

To je tedy z tohoto zápasu vše. Já se s vámi loučím a někdy opět na počtenou. (05:51:34)
Statistika
Střely na bránu: 39 – 43 | Přesilová hra: 1/4 – 1/3 | Trestné minuty: 27 – 18

Kdo se postavil do brankoviště?
Anthony Stolarz (ANA) – 37 zákroků, 2 OG, úspěšnost 94,9 %, odchytal 59:55
Connor Ingram (ARI) – 38 zákroků, 4 OG, úspěšnost 90,5 %, odchytal 59:29

Česká a slovenská stopa
Miloš Kelemen (ARI) – 0+0, 0 účast, 1 střela na bránu, TM 0, čas na ledě 10:04

Tři hvězdy utkání
1. Cam Fowler (ANA) 2+1
2. Troy Terry (ANA) 1+2
3. Barrett Hayton (ARI) 1+1
Anaheimu se nejprve ve třetí části podařilo navýšit své vedení o další branku, když se po druhé v utkání trefil Fowler. Arizona poté zápas trochu zdramatizovala, jelikož domácí brankami Haytona a Schmaltze snížili svou ztrátu, jenže při hře bez brankáře téměř okamžitě inkasovali pátou branku, kterou obstaral Henrique.

Anaheim Ducks si tedy z Mullet Arena odváží oba dva body za výhru 5:2 nad Arizonou Coyotes a na svého soka se v tabulce dotáhl už jen na rozdíl dvou bodů.

Konec zápasu.

59:39

Kellerova střela z levé strany byla nepřesná a kotouč se navíc odrazil mimo útočné pásmo Arizony.

59:17

Mason McTavish (ANA) ještě usedá na trestnou lavici, kam hostující útočník míří za přidržení Stechera.

58:27

Hned po vyhraném vhazování pálil z modré čáry Benoit a Ingram ještě zapisuje jeden úspěšný zákrok.

58:21

Hosté následně vyvezli puk do svého útočného pásma, kde ho nahodili směrem na Ingrama, který touš schoval do své lapačky.

57:55

Kotouč se odrazil přesně na hůl Fischera, avšak jeho následná střela mířila jen do boční sítě hostující klece.

57:10

Zápas předčasně končí pro Joshe Browna (ARI) a Maxima Comtoise (ANA), kteří dostávají desetiminutové tresty za nesportovní chování.

57:05

Bjugstad se z levého kruhu odhodlal k svižné střele, která byla ještě lehce tečována Guentherem přímo do tyče hostující klece.

56:39

56:39 Adam HENRIQUE - 2:5

56:39

Anaheim právě vstřelil branku!
Tak to bylo hodně rychlé potvrzení Anaheimu. Silfverberg získal puk na obranné modré a poté poslal kotouč chytře za bránu Arizony, odkud se odrazil přímo na hůl dojíždějícího ADAMA HENRIQUA, jenž už se trefil do opuštěné klece. Asistence: Jacob Silfverberg.

56:29

Ingram míří na svou střídačku!

56:06

Chychrun vyslal svou střelu od modré čáry, která zaletěla přesně do lapačky Stolarze.

55:54

Anaheimu trochu nešťastně pomohl čárový rozhodčí, který bránil Kellerovi ve hře a kotouč se díky tomu dostal do středního pásma.

55:39

Fischerovi se zpoza hostující klece podařilo najít hůl Nicka Ritchieho, jehož střela skončila ve výstroji Stolarze.

54:34

54:34 Nick SCHMALTZ - 2:4

54:34

Arizona právě vstřelila branku!
Coyotes využívají přesilovou hru! Dlouhý zámek domácích přeci jen končí brankou. Chychrun při své střele od modré zlomil svou hůl a puk se poté dostal k bráně Anaheimu, kde Hayton přetlačil Kulikova a touš se projel přímo na hůl NICKA SCHMALTZE, který už jen trefil zcela odkrytou bránu. Asistence: Barrett Hayton, Jacob Chychrun.

53:51

Keller vyslal puk před bránu Anaheimu, kde ho zkoušel tečovat Schmaltz, avšak pouze do Stolarze, který touš vyrazil za svou klec.

53:23

Trevor Zegras (ANA) dostává dvě minuty za sekání a útočník Anaheimu se svým vyloučením není vůbec spokojený.

53:04

Do zakončení se tedy následně díky němu dostal Terry, ale tato střela neměl potřebnou razanci, takže touš spíš jen doklouzal pod lapačku Ingrama.

52:50

McTavish dostal kotouč do útočného pásma, kde byl zcela sám proti čtveřici domácích, ale i tak dokázal puk udržet.

52:13

Anaheimu se podařilo dostat puk ze svého obranného pásma a navíc i s tečí domácích, takže se icing pískat nebude.

50:44

50:44 Barrett HAYTON - 1:4

50:44

Arizona právě vstřelila branku!
Domácí hokejisté se dočkávají alespoň čestného úspěchu. Benoit vyvážel puk z obranného pásma Anaheimu, ale naslepo ho chtěl přihrát svému kolegovi Whitovi, jenže to bylo přímo na hůl BARRETTA HAYTONA, který poté jel sám na Stolarze, jehož překonal parádní kličkou do bekhendu. Bez asistence.

50:26

White vypálil z modré čáry a jeho střela byla lehce tečována mimo bránu Arizony.

50:02

Kassian se pokoušel překonat Stolarze střelou od pravého mantinelu, která se jen od brankáře Anaheimu odrazila.

49:35

Josh Brown dostal přihrávku na modrou čáru a jeho následná střela skončila hned na prvním bránícím hráči Anaheimu.

49:05

Stecher si trochu zahrával s rozehrávkou za svou bránou, kde ho napadal Henrique, ale domácí obránce nakonec vše zvládl.

48:20

Keller se rozjel do útočného pásma, jenže na modré čáře mu ujel kotouč z hole, takže se k němu hosté dostávají hodně snadno.

47:51

Anaheim si vypracoval další střeleckou pozici, když z pravého kruhu vyslal svou střelu Terry, ale Ingram i v trochu neobvyklé pozici dokázal kotouč chytit svou lapačkou.

47:27

Boyd dostal přihrávku před bránu Anaheimu, kde si však nedokázal pořádně zpracovat kotouč, který tak následně jen projel kolem vzdálenější tyče hostující klece.

46:34

Josh Brown vyslal svou střelu od modré čáry, která zaletěla přesně do loga na dresu Stolarze, takže se po reklamní pauze bude vhazovat před bránou Anaheimu.

45:59

Schmaltz dostal přihrávku od Kellera na střed útočného pásma, jenže do jeho následné střely vložil svou hůl Silverberg, který touš zblokoval nad bránu Anaheimu.

45:12

Přihrávka Anaheimu byla domácí obranou zblokována mimo hrací plochu. Vhazovat se bude před Ingramem.

44:43

Terry obdržel dlouhou přihrávku na útočnou modrou a do útoku jej ještě rychle bruslil doplnit Vatrano, ale Terry se nakonec rozhodl vystřelit a jeho pokus jen proletěl kolem brány Arizony.

44:14

Henrique vyslal svou střelu z pravého kruhu, která zaletěla přesně do lapačky Ingrama.

43:02

43:02 Cam FOWLER - 0:4

43:02

Anaheim právě vstřelil branku!
Hosté se však udrželi ve svém útočném pásmu, kde opět přišla přihrávka na modrou čáru k Shattenkirkovi, který nahrál svému kolegovi CAMU FOWLEROVI, jehož střelu do své brány usměrnil jeden z obránců Arizony. I svou druhou branku tedy obránce Anaheimu vstřelil s pomocí domácích. Asistence: Kevin Shattenkirk, Frank Vatrano.

42:51

Shattenkirk vyslal svou střelu z modré čáry, ale jeho pokus letěl mimo bránu Arizony.

42:07

Stecher poslal hodně obtížnou přihrávku Boydovi, který s pukem hodně bojoval, čehož využil Zegras, jenž mu kotouč sebral.

41:22

Úvod třetí třetiny začali domácí hodně aktivně, když už Stolarz zapsal několik zákroků. Ritchie však nyní neudržel touš v útočném pásmu a akce Arizony tedy končí ofsajdem.

40:42

Schmaltzovu střelu Stolarz jen vyrazil na levou stranu, kde se k dorážce dostal Bjugstad, avšak domácí útočník netrefil odkrytou bránu.

40:22

Anaheim zahajuje třetí třetinu vyhozením kotouče přes celé kluziště, takže je hostům odpískáno zakázané uvolnění.

40:01

Začala třetí třetina.
Statistiky po druhé třetině

Střely na bránu: 24:32
Zblokované střely: 9:7
Hity: 12:13
Vyhraná vhazování: 23:20
Anaheim ve druhé třetině udělal velký krok ke svému vítězství, jelikož Ducks dokázali přidat další dvě branky. Nejprve se v ponechané výhodě prosadil po individuální akci Terry a v následné dlouhé pětiminutové přesilovce přidal třetí branku hostů Fowler.

Naopak Kojoti se v tomto utkání hodně hledají a zatím je jejich výkon hodně velkým stínem toho, co předvedli v nedávném utkání proti Vegas. Až v závěru druhé třetiny domácí dokázali nějak zatlačit na Stolarze, ale ten zatím drží čisté konto.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:29

Hayton dostal přihrávku na střed útočného pásma, odkud vyslal hodně nepříjemnou střelu pod vyrážečku, ale Stolarz přeci jen dokázal zasáhnout svým betonem.

39:01

Anaheim poté poslal puk přes celé kluziště a hostům je odpískán hodně přísný icing, jelikož u kotouče by zřejmě byl dřív Vatrano než obránce Arizony.

38:56

Josh Brown vyslal svou střelu od modré čáry, kterou Stolarz vyrazil do rohu kluziště.

38:21

Z levé strany to nakonec zkoušel Keller, který velmi dobře mířil nad rameneo Stolarze, ale ten se dokázal ještě zvednout a touš vyrazil do ochranné sítě.

37:52

Tohle je snad poprvé v utkání, kdy se domácím hráčům podařilo pořádně uzavřít Anaheim v jeho obranném pásmu a Ducks mají co dělat, aby Coyotes stačili.

37:24

Ritchie se pokoušel překvapit Stolarze zakončením z rohu útočného pásma, ale kotouč se jen odrazil od brankáře Anaheimu.

36:45

A tak se o rychlý protiútoku pokusili Coyotes, kde nakonec Chychrun obdržel přihrávku na pravou stranu, ale Stolarz se skvěle přesunul a touš dokonce udržel ve své výstroji.

36:36

Už kompletní Anaheim se hnal do rychlého protiútoku tří na jednoho, ale tato akce se Kačerům vůbec nevydařila, když kotouč skončil v moci domácích.

35:52

Schmaltz vyslal hodně nepříjemnou střelu, která Stolarzovi nadělala velké problémy, ale hostující brankář nakonec touš vyrazil a Ducks poté vyhodili touš z obranného pásma.

35:17

Arizona se nepřesnou přihrávkou na modrou čáru vyhání z útočného pásma.

34:50

Boyd vyslal z pravé strany hodně nepřesnou střelu a kotouč se navíc odrazil do středního pásma.

34:43

Chychrun si s kotoučem sjel až na střed útočného pásma, odkud otestoval Stolarze, jenž se střelou do středu neměl žádný problém.

34:30

Anaheimu se podařilo vyvézt puk až do svého útočného pásma, kde se Silfverberg dostal i zakončení, které Ingram musel vyrazit mimo svou klec.

34:04

Arizona bude hrát přesilovou hru, protože dvě minuty za hákování dostává Jayson Megna (ANA).

33:35

Fischer velmi dobře posunul kotouč na rozjetého Gostisbehera, jenž poté u brány Anaheimu zabrzdil, čímž zmátl hostujícího obránce, ale střelu už následně pokryl Stolarz.

33:11

Ofenzivní akce Anaheimu byla zastavena čárovým rozhodčím, jenž si všiml ofsajdového vstupu hostů do útočné třetiny.

32:49

Po nahození Anaheimu se k puku dostal Guenther, který ho poslal přes všechny čáry na zakázané uvolnění.

31:58

Tak konečně se Stolarz dočkává svého prvního zásahu ve druhé třetině, když Schmaltz dostal přihrávku na pravou stranu, odkud zkoušel překonat brankáře Anaheimu střelou po ledě, ale touš se jen odrazil od betonu.

31:28

Ani další útok domácích nevedl k nějakému ohrožení Stolarze, protože velmi dobře zapracovala obrana Kačerů.

31:00

Naopak Arizona ještě ve druhé třetině ještě nevyslala ani jednu střelu na Stolarze, který ve své bráně už musí být vcelku hodně studený.

30:06

Lehce za polovinou utkání registrujeme už 30 střeleckých pokusů Anaheimu a můžeme být jen zvědavý kolik střel ještě hosté na domácí klec vyšlou.

29:51

Arizona chtěla vyhodit puk ze svého obranného pásma, ale kotouč se od mantinelu odrazil do hlediště.

29:46

Carrick ze středního pásma obloukem nahodil touš na domácí bránu, kde ho Ingram schoval do své lapačky. Následuje komerční přestávka.

28:35

Dlouhá přesilová hra Anaheimu právě skončila a Arizona je po dlouhých pěti minutách opět kompletní.

28:23

Silfverberg obdržel přihrávku na hranici pravého kruhu a jeho okamžitá střela končí ve výstroji Ingrama.

27:56

Až nyní přichází další střela, když z pravého kruhu střílel Strome, jehož pokus se snažil tečovat Vatrano, ale touš jen proletěl kolem brány Arizony.

27:10

Silfverberg byl opět zastaven už na útočné modré, kde ho domácí o kotouč obrali a znova vyhodili puk přes všechny čáry.

26:44

Anaheim už rozehrál poslední dvě minuty své dlouhé přesilové hry, ale hosté se zatím nemohou vrátit do svého útočného pásma.

26:29

Další vyhození domácí hokejistů.

26:00

Domácím hokejistům se podařilo obrat o kotouč Henriqua, a ten tak následně letí až ke Stolarzovi.

25:24

Vatrano vystřelil z levého kruhu, avšak jeho pokus byl hodně nepřesný a touš se navíc odrazil až do středního pásma.

24:19

24:19 Cam FOWLER - 0:3

24:19

Anaheim právě vstřelil branku!
Ducks vstřelují gól v přesilové hře, když se kotouč dostal na modrou čáru ke CAMU FOWLEROVI, jehož následnou střelu svou holí tečoval bránící Hayton a Ingram už na změnu směru nedokázal reagovat. Přesilovka Kačerů pokračuje dál. Asistence: Troy Terry, Trevor Zegras.

24:12

Arizoně se podařilo vyhodit puk ze svého obranného pásma.

23:34

Juso Välimäki (ARI) tedy nakonec přeci jen dostává pětiminutový trest plus vyloučení do konce utkání a Anaheim si zahraje dlouhou přesilovou hru. Pět minut za něj odsedí Nick Bjugstad.

23:34

Rozhodčí se však ještě dívají na opakované záběry předchozího faulu a rozhodnou o tom, zda se nebude jednat o větší trest. Välimäki se totiž hodně zbytečně mimo hru ohnal po Jonesovi a přetáhl jej svou holí po zádech.

23:34

23:34 Troy TERRY - 0:2

23:34

Anaheim právě vstřelil branku!
A tak k přesilovce ani nedojde, protože TROY TERRY si sebral puk ve svém obranném pásmu, nabral rychlost díky které poté prošel mezi obránci Arizony a z úhlu poslal touš nad rameno Ingrama. Asistence: Cam Fowler, Jayson Megna.

23:24

Kačeři si zahrají další přesilovou hru, avšak zatím mají hosté ponechanou výhodu.

22:28

Ducks nahodili puk do svého útočného pásma, kde se kotouč odrazil od zadního mantinelu před bránu, kam si najel Megna, avšak jeho následná střela neprošla přes Ingrama.

21:54

Zegras si na pravé straně útočného pásma prohodil puk mezi nohami a poté chtěl poslat touš mezi betony Ingrama, ale ten ho vyrazil.

21:02

Keller připravil střeleckou pozici pro Haytona, jenže jeho následná střela nemířila mezi tři tyče.

20:11

Hned první ofenzivní akce Arizony končí na útočné modré, kde se domácí hokejisté dostali do ofsajdu.

20:01

Začala druhá třetina.
Statistiky po první třetině

Střely na bránu: 13:16
Zblokované střely: 6:4
Hity: 7:9
Vyhraná vhazování: 12:15
Prvních dvacet minut tohoto zápasu je už námi. Aktivnější v nich byli hostující hokejisté, ale Anaheimu se dlouho nedařilo překonat domácího brankáře Ingrama.

Branka nakonec přišla až po ubráněné přesilovce Arizony, když se Kačeři dostali do rychlého protiútoku, kde nakonec poslal hosty do vedení Vatrano.

20:00

První třetina skončila.

19:55

Domácí se ještě pokusili o jednu ofenzivní akci, když McBain poslal touš na modrou čáru Moserovi, jehož následná střela končí v lapačce Stolarze.

19:29

Anaheim pouze ze středního pásma nahodil kotouč na Ingrama, který si jej raději ponechal ve své výstroji a vhazovat se bude před bránou Arizony.

18:42

Domácím se nakonec podařilo kotouč získat a Keller nakonec ohrozil Stolarze, který ve své bráně předvedl trochu zvláštní zákrok, ale znova měl štěstí, že před ním nebyl nikdo z hráčů Arizony, který by ihned mohl dorážet.

18:23

Fischer poslal touš za bránu Anaheimu, kde Hayton společně s Kellerem bojují s hostujícími obránci.

17:38

17:38 Frank VATRANO - 0:1

17:38

Anaheim právě vstřelil branku!
Kačeři se prosazují hned z následného útoku, když Terry zavezl touš do útočného pásma, kde ho poté nahrál do druhé vlny FRANKU VATRANOVI, jehož pohotová střela prošla Ingramovi jeho výstrojí. Asistence: Troy Terry.

17:20

Arizona tedy taktéž svou první přesilovou hru nevyužila, když domácí ani jednou nevystřelili na bránu Kačerů.

16:45

Ani střela Chychruna se až k Stolarzovi nedostala, když kotouč zastavil Kulikov, který jej následně vyhodil k Ingramovi.

16:28

Hayton se dostal ke střele ze středu útočného pásma, ale jeho pokus zblokovali hosté do rohu kluziště.

15:58

Domácí hokejisté se sami vyhánějí ze svého útočného pásma, když na modrou čáru letěla hodně obtížná přihrávka, se kterou si Gostisbehere neporadil.

15:25

Anaheim však vyhrál následné vhazování, a tak kotouč ihned letí přes všechny čáry.

15:17

Na trestnou lavici už pomalu míří Ryan Strome (ANA), jenž si odpyká dvě minuty za krosček.

14:58

Domácí hokejisté mají ponechanou výhodu a pokud nevstřelí branku, tak si za malý moment zahrají přesilovou hru.

14:17

Nyní už se Bjugstad dostal do mnohem nebezpečnějšího zakončení z mezikruží, které se však Stolarzovi podařilo vyrazit mimo svou klec.

14:00

Bjugstad vybruslil zpoza hostující klece, aby následně otestoval Stolarze, který si po delší době zapsal úspěšný zákrok.

13:42

Anaheimu se nepodařila útočná rozehrávka a kotouč pouze přeměřil celé kluziště a doletěl zakázané uvolnění.

13:18

Comtois poslal kotouč na modrou čáru Vaakanainenovi, jehož nahození lehce tečoval obránce Arizony a Ingrama následně zachránilo břevno jeho klece.

12:34

Anaheim se z menšího zámku domácích vysvobodil jen za cenu odpískání dalšího icingu, takže Kačeři stále nemohou odejít na svou střídačku.

12:09

Vatrano nedokázal zachytit dlouhou přihrávku Shattenkirka, a tak se kotouč dostává až na zakázané uvolnění.

11:57

Välimäki obdržel přihrávku na modrou čáru a jeho ránu po ledě dokázal před bránou tečovat Kelemen, avšak slovenský útočník poslal touš až do ochranné sítě.

11:31

Ingram si zapisuje další úspěšný zákrok, když si domácí brankář musel poradit s další střelou od modré čáry, kterou tentokrát vyslal White.

11:19

Arizona tedy přežila své první oslabení bez inkasované branky, a tak se opět hraje v plném počtu hráčů na obou stranách.

10:58

Comtois vyslal hodně nepřesný pas na Vatrana, který zachytila domácí obrana a kotouč ihned letí obloukem až k Stolarzovi.

10:33

Vatrano dostal nabito na modrou čáru a jeho okamžitá střela letěla těsně vedle domácí klece.

10:15

Anaheim je opět zahnán za svou bránu.

09:47

Fowleroho nahození se podařilo tečovat Terrymu, avšak kotouč letí za bránu Arizony, odkud ho domácí vyhodili z obranného pásma.

09:12

Domácí vyhráli následné vhazování a vyhození Arizony hostující hokejisté ztečovali na svou střídačku.

09:05

Anaheim si zahraje první přesilovou hru v utkání, protože je na dvě minuty za hrubost vyloučen Josh Brown (ARI).

08:48

Po špatné rozehrávce Arizony se ke střele z hranice pravého kruhu dostal Carrick, avšak ani jeho pokus v domácí bráně neskončil, když si Ingram zapisuje už jeho 12. zákrok.

07:38

Terry se pokoušel překonat Ingrama zakončením z hodně velkého úhlu a kotouč se pouze odrazil od domácího brankáře.

07:02

Fowlerovo nahození velmi dobře tečoval Terry, avšak Ingramovi se podařilo vyrazit puk za svou klec. Puk se poté dostal do levého kruhu k MacTavishovi, jehož pokus byl zblokován mimo hrací plochu.

06:48

Comtois ze středního pásma nahodil touš do útočné třetiny Anaheimu, kde se kotouč velmi zajímavě odrazil před bránu a Ingram měl co dělat, aby kotouč zkrotil.

06:16

Finský zadák ve službách Anaheimu vyslal od modré čáry další střelu, kterou však Ingram viděl, takže kotouč bez větších potíží chytá svou lapačkou.

05:55

Anaheim se následně rychle přesunul do svého útočného pásma, kde nakonec od modré čáry střílel Vaakanainen, jehož střela zaletěla do výstroje Ingrama.

05:35

Keller nahrál na modrou najíždějícímu Chychrunovi, jehož následný střelecký pokus Stolarz vyrazil vedle sebe, kde se neúspěšně snažil dorážet Bjugstad.

04:51

Schmaltzovi se podařilo vyslat křižnou přihrávku do levého kruhu na Kellera, který mohl navázat na svůj hattrick z minulého utkání, avšak jeho následná střela letěla hodně mimo bránu Anaheimu.

04:40

Zegras poslal touš na modoru čáru Fowlerovi, který se do něj opřel a jeho pokus skončil na hrudi Ingrama. Následně se před bránou Anaheimu strhla menší potyčka, ale zatím je to bez trestu.

04:14

Guenther vystřelil z pravého kruhu a Stolarz nepředvedl zrovna nejjistější zákrok, když kotouč vyrazil před sebe, kde naštěstí pro hostující tým nebyl nikdo z domácích.

03:45

Vatrano se pokoušel překvapit Ingrama střelou z hodně velkého úhlu, ale brankář Anaheimu byl u své tyče připravený a kotouč navíc skončil v jeho výstroji.

03:17

Fischer se po levé straně dostal do útočného pásma, kde zkoušel překonat Stolarze střelou mezi jeho betony, ale brankář Anaheimu tento prostor zavřel.

02:44

Kelemen má za sebou své první střídání v NHL, když se slovenský útočník málem i dostal do zakončení, jelikož mu Kassian přihrával zpoza hostující klece, ale Stolarz tento pas zastavil.

02:10

I po další střele hostujících hráčů se Ingramovi podařilo vyrazit puk mimo hrací plochu, takže se bude opět vhazovat v obranném pásmu Arizony.

01:38

Ducks šli následně do rychlého protiútoku, kde Zegras dlouho váhal s přihrávkou až nakonec vystřelil a Ingram jeho střelu do vzdálenější šibenice vytěsnil do ochranné sítě.

01:24

Stolarz má za sebou svůj první úspěšný zákrok, když si brankář Anaheimu musel poradit se střelou Bjugstada ze středu útočného pásma.

00:55

Kačeři chtěli znova nahodit puk do svého útočného pásma, ale kotouč byl tentokrát ztečován mimo hrací plochu.

00:32

Do útoku už se poprvé dostali i domácí hokejisté, jenže střela Stechera od modré čáry skončila hned na prvním bránícím hráči Anaheimu.

00:10

Annaheim vyhrál úvodní vhazování a hosté ihned ze středního pásma nahodili kotouč na Ingrama.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Arizona Coyotes: Ingram (Vejmelka) – Gostisbehere, Chychrun, Stecher, Välimäki, Nemeth, Moser, J. Brown – Schmaltz, Hayton, Keller – Guenther, Bjugstad, Kelemen – Fischer, Boyd, N. Ritchie – Kassian, McBain.
Trenér: André Tourigny

Anaheim Ducks: Stolarz (Gibson) – Fowler, Kulikov, Colt. White, Benoit, Vaakanainen, Shattenkirk – Henrique, McTavish, Terry – Comtois, Zegras, R. Strome – Vatrano, Lundeström, Silfverberg – Max Jones, Jays. Megna, Carrick.
Trenér: Dallas Eakins

Rozhodčí: Rooney, MacDougall – Alphonso, Gawryletz.
Vítám vás u dalšího utkání z kanadskoamerické NHL, ve kterém se podíváme do nejmenší arény soutěže, protože Arizona Coyotes ve své univerzitní hale vyzve Anaheim Ducks.

Duel dvou týmů, co jsou v tabulce celkem vedle sebe, začíná lehce po třetí hodině ranní.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 03:00.

Arizona Coyotes – Anaheim Ducks

2:5

koniec (0:1, 0:2, 2:2)

Späť na online

Góly a asistencie: 51. Hayton, 55. Schmaltz (Hayton, Chychrun) – 18. Vatrano (Terry), 24. Terry (Fowler, Jays. Megna), 25. Fowler (Terry, Zegras), 44. Fowler (Shattenkirk, Vatrano), 57. Henrique (Silfverberg)

Arizona Coyotes: Ingram (Vejmelka) – Gostisbehere, Chychrun, Stecher, Välimäki, Nemeth, Moser, J. Brown – Schmaltz, Hayton, Keller – Guenther, Bjugstad, Kelemen – Fischer, Boyd, N. Ritchie – Kassian, McBain.
Tréner: André Tourigny

Anaheim Ducks: Stolarz (Gibson) – Fowler, Kulikov, Colt. White, Benoit, Vaakanainen, Shattenkirk – Henrique, McTavish, Terry – Comtois, Zegras, R. Strome – Vatrano, Lundeström, Silfverberg – Max Jones, Jays. Megna, Carrick.
Tréner: Dallas Eakins

Rozhodca: Rooney, MacDougall – Alphonso, Gawryletz.

Diváci: 4 600

Priebeh zápasu
1. tretina
09:05 ARI 2 J. Brown, hrubosť
15:17 ANA 2 R. Strome, krosček
17:38 ANA 0:1 Vatrano (Terry)
Po 1. tretine
2. tretina
23:34 ANA 0:2 Terry (Fowler, Jays. Megna)
23:34 ARI 5+20 OK Välimäki, sekanie+sekanie, odpyká Bjugstad
24:19 ANA 0:3 Fowler (Terry, Zegras)
34:04 ANA 2 Jays. Megna, hákovanie
Po 2.tretine
3. tretina
43:02 ANA 0:4 Fowler (Shattenkirk, Vatrano)
50:44 ARI 1:4 Hayton
53:23 ANA 2 Zegras, sekanie
54:34 ARI 2:4 Schmaltz (Hayton, Chychrun)
56:39 ANA 2:5 Henrique (Silfverberg)
57:10 ARI 10 J. Brown, nešportové správanie
ANA 10 Comtois, nešportové správanie
59:17 ANA 2 McTavish, držanie
Koniec