Menu

Hokej

TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)

Brezno Knights – HC 19 Humenné

4:2

koniec (1:0, 1:1, 2:1)

25.01.2023, 18:00 • Aréna Brezno • 34. kolo • Ivan Harčár

Tipsport: 5.58 5.2 1.38

Koniec zápasu. (20:11:18)

59:22

Tím Brezno práve strelil gól! Vaško aj Horvát prehrali súboj pri mantineli. Puk prišiel k MÁRIOVI JAMRICHOVI, a ten bekhendom cez celé klzisko zasiahol prázdnu bránku Humenného. Asistencia: Marek Biro.

58:59

Humenné hrá bez brankára! Filip Vaško vystriedal Krasanovského!

58:00

Prebiehajú posledné dve minúty tretej tretiny.

56:54

Brezno hrá s piatimi hráčmi.

56:49

Dobrá nahrávka smerovala z rohu do predbránkového priestoru. Brezňania ju nadvihli, a to stačilo sa úspešné oslobodenie.

56:05

Dominik Borov sa prebojoval do strely. Najprv sa to javilo, ako pokus na tzv. teplomer, no v konečnom účtovaní minul Surákove žŕdky.

55:13

Humenné takmer vyrovnalo! Šťastie sa ale otočilo chrbtom Markušovi i Vrábeľovi!

54:54

Vylúčenie v tíme HK Brezno Knights:
Hajda – 2 min., podrazenie.

53:50

Surák sa ocitol na zadku, ale z hostí sa pred bránkou v zaujímavej pozícii na strelu nikto neobjavil.

53:32

Jamrich a Oško hlavnými postavami Brezna z poslednej situácie. Sám proti ním to riešil brankár Krasanovský.

52:43

Boris Brincko má čo naprávať po niekoľkých zaváhaniach vzadu. Prikorčuľoval do útoku a obišiel Suráka. Ten vedel, že to bude pokus na prvú tyčku, a preto si ju pokryl výstrojom.

52:07

Zemplínska snaha o pas neúspešná. Končí sa to icingom.

50:00

Do konca súboja ostáva záverečných desať minút. Na Horehroní sa črtá prekvapenie na úkor favorita, ktorý celý zápas nie je vo svojej koži.

49:45

Tím Brezno práve strelil gól! Trandin si bol až príliš istý svojím rozhodnutím. Veľmi naivne dával za seba puk, kde bol protihráč. JAKUB NESPALA vystrelil a Krasanovskému to pomaly prešlo za čiaru. Asistencie: Gabriel Olejník a Filip Adamčík.

48:47

Brezno so zakázaným uvoľnením. Hokejisti sa sťahujú k Surákovi a bude sa vhadzovať v ľavom kruhu.

48:06

Dobre Chalupa zdržiaval puk tesne za útočnou modrou čiarou a na malom priestore sa zbavil protihráčov. Lenďák sa prihlásil o strelu, ale narazil na domáci obranný blok.

47:26

Chalupa zaknihoval výbornú a tvrdú strelu. Surák si našiel puk v lapačke.

46:27

Na hokejke si niesol sľubný pokus Jamrich! Keby mu to neskĺzlo medzi kruhmi, Krasanovský by mal plné ruky práce!

46:03

Ťavoda si prešiel domácou obranou ako nôž maslom a aj ho musí hnevať, že výjazd spoza bránky nedokázal zakončiť, pretože disponoval slušnou pozíciou na to.

45:22

Ďalší strelecký pokus, s ktorým mal do činenia brezniansky gólman Surák. Pred ním postával Horvát, ale nechal sa zakryť Birom.

44:36

Breznu sa nepošťastilo z nenápadnej akcie, keď trpezlivý Oško mohol trestať východniarov. Išlo by to na konto Brincka, no ten vzápätí spravil prienik do pásma a cez Hajdu trafil Suráka.

43:30

Eduard Kaščák vypálil prudkú ranu od modrej čiary. Krasanovský len pred seba, ale pár centimetrov chýbalo Sojkovi, aby úspešne dorazil.

42:52

Trandin nezaložil útok s Markušom, ktorý bol na to nachystaný. Nespala im zobral puk a trielil na druhú stranu. Rysovalo sa prečíslenie, ale neprišlo k strele na bránku.

42:07

Neistota vykukuje z breznianskych radov. Vzadu začína vznikať chaos, na ktorý hostia čakajú, aby udreli. Lenďák ešte neohrozil Suráka, ale Krajňák áno.

41:04

Humenné dáva gól! Skvelý vstup Humenčanov do záverečnej tretiny. Toto presne potrebovali. Vinníkom bol jednoznačne Zubák, ktorý sa podpísal pod zlú nahrávku. Chalupa si vybral strieľanú prihrávku a FILIP VAŠKO tečuje pod hornú žŕdku. Asistencia: Samuel Chalupa.

40:04

Humenné hrá s piatimi hráčmi.

40:01

Začala sa tretia tretina.
Tretia tretina sa začne o 19:38.
Skórovalo Brezno, ale do prestávky padol gól aj z hokejok Humenčanov. Favorit duelu však stále naháňa outsidera.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:00

Prebieha posledná minúta druhej tretiny.

38:04

Vylúčenie v tíme HC 19 Humenné:
Borov – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.

37:54

Domáci chcú opäť vyhrávať dvojgólovým rozdielom a pália aktívne na bránu. Krasanovský jeden z ďalších pokusov vytesnil nad seba.

37:24

Po tom, ako Vrábeľ nechal za sebou puk, Brezno obrátilo hru. Oško predviedol kombináciu s Galbavým. Na konci bol ale brankár Krasanovský.

36:14

Humenné dáva gól! Trandin odviedol fantastickú prácu, keď chrbtom zakryl výhľad Surákovi. MARTIN KRAJŇÁK má výborný švih, ktorý uplatnil a rozvlnil brezniansku sieť. Asistencie: Kristián Horvát a Adam Stripai.

36:00

Vylúčenie v tíme HK Brezno Knights:
Hajda – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku.

35:53

Hosťom sa nepodarilo využiť krátky moment prekvapenia. Brezno sa dávalo dokopy po výmene formácie, ale so strelou jedného zo Zemplínčanov neprišiel do styku Surák.

33:47

Veľká šanca Kristiána Horváta! Nechal za sebou súpera a dokorčuľoval do medzikružia! Strela skončila vedľa pravej žŕdky!

33:13

Brezno hrá s piatimi hráčmi.

32:27

Chalupa aktívny pri Surákovi, ale z toho súboja vychádza víťazne brezniansky brankár.

31:50

Až v tomto momente zaznamenal prvú strelu na bránku v presilovke Filip Vaško. Dovtedy to bol len maratón nahrávok zo strany na stranu. Surák úspešne kryl.

31:13

Vylúčenie v tíme HK Brezno Knights:
Biro – 2 min., hákovanie.

31:11

Humenné hrá s piatimi hráčmi.

30:39

Niekoľkokrát výmena prihrávok medzi Hajdom a Surovým. Obaja sa ale príliš ponúkajú do jasnej koncovky v tejto presilovke.

29:41

Prvá prihrávka Galbavého neprešla medzi kruhy na jeho dvoch čakajúcich spoluhráčov a na druhýkrát už-už to smerovalo tam, kam malo. Za hostí však vyhodil Lenďák.

29:11

Vylúčenie v tíme HC 19 Humenné:
Vrábeľ – 2 min., sekanie.

28:39

Spolupráca Brincka s Chalupom neviedla k dosiahnutiu kontaktného presného zásahu. Michalovskému útočníkovi nesadol puk na bekhend a pre Surák to nebol výraznejší problém zakročiť.

28:04

Nespala s Adamčíkom si vymenili pozície pri tejto útočnej aktivite. Krasanovský vykopával pokus druhého menovaného.

26:43

Za Hajdovým nastrelením za humenskú bránku vyštartoval Sojka a chcel k sebe zapojiť Zemka.

25:58

Tím Brezno práve strelil gól! Filip Krasanovský nemal vôbec žiadnu šancu zabrániť gólu. JAKUB NESPALA hneď po buly pálil cez viacerých hráčov. Asistencia: Filip Adamčík.

25:31

Kombinácia Brezňanov dvoch proti jednému. Hokejku na ľade nenechal Sojka, a preto premrhal šancu vystreliť. Na Humenčanoch vidieť, že im citeľne chýba kanonier Safaralejev a nemá kto zaveliť.

24:59

Krasanovský sa koncentroval na prípadný zásah. Zakončenie Frídela mierilo veľmi vysoko a puk uviazol na ochrannej sieti.

24:23

Lenďák vystavil svoj celok do zakázaného uvoľnenia.

23:07

Brincko nie je vo svojej koži! Nedarí sa mu, čo potvrdil veľmi zlou rozohrávkou! Puk mu zachytil Hojo, ale nepotykal si s presnejšou koncovkou!

21:01

Surák vytlačil nahodenie hostí betónom do strany. Borov nebol sústredený, respektíve asi to nečakal, preto nereagoval.

20:01

Začala sa druhá tretina.
Druhá tretina sa začne o 18:47.
Prakticky z jednej vážnejšej príležitosti padol gól. Jeho autorom je domáci hokejista Maroš Surový. Tabuľkový rozdiel momentálne viditeľný nie je.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:16

Parádny pas hostí! Martin Krajňák si na neho nakorčuľoval a rútil sa na Suráka! Kmeňový brankár Spišskej Novej Vsi vyťahuje efektný zákrok!

19:00

Prebieha posledná minúta prvej tretiny.

17:07

Frič zvládol prienik po pravej strane a následne si ešte dovolil ťahať akciu poza bránku. V ľavom rohu klziska už ho Brezňania zastavili. Celkovo si však Frič zobral na seba priveľké sústo a išiel striedať.

16:12

Samuel Chalupa v dnešnom súboji pomáha zemplínskym susedom z Michaloviec. Proti Surákovi sa mýlil, keď mu veľmi nesadol bekhend.

15:50

Puk poletoval vo vzduchu pri striedačke hostí. Nakoniec zakotvil pod ich nohami.

14:27

Takticky zahrané od Brezna. Humenné muselo vyhodiť puk na opačnú stranu klziska a domáci sa neponáhľali. Vhadzovanie v útočnom pásme posledného tímu.

13:41

Fungáč nie je nejaký známy jednotlivec, ale teraz sa pokúšal zviditeľniť pri akcii štvrtej formácie. Z uhla však našiel Krasanovského betón.

13:02

Ťažší zákrok pre gólmana Zemplínčanov, aj keď zakončujúci Adamčík mal puk na bekhend a na sebe brániaceho hráča. Výsledok sa nemení.

11:51

Tím Brezno práve strelil gól! Vpredu zaváhal Zekucia, vzadu Lenďák, ktorý veľmi nebránil MAROŠA SUROVÉHO, ktorý so šťastím skóroval, keď trafil medzierku medzi nohami Krasanovského a doputovalo to dovnútra. Asistencia: Dominik Sojka.

11:28

Propagačný pokus na brankára Humenného. Krasanovský pristavil puk svojim obrancom.

09:01

Surový sa rozbiehal od vlastných kruhov. Zemplínčania mu jeho jazdu tolerovali po stredné pásmo. Brezniansky útočník iba nahodil na zadný mantinel.

08:05

Zakončenie zápästím je vždy prudšie a presnejšie. Zekucia zvolil tento spôsob ukončenia akcie a Surák sa musel mať na pozore.

07:28

Denis Markuš sa premiestnil na post obrancu a vyslal švih na bránu súpera. Surák si to chcel spracovať pomocou betónu do lapačky, ale tento zámer nevyšiel.

06:23

Humenčania operovali v tretine. Domácich oslobodil Olejník, ktorý pomýšľal na kontru s Nespalom. Zaviezli puk do pásma, ale Krasnovského neohrozili.

05:13

Domáci sa pohrávajú vo vlastnom pásme. Hajda s Galbavým veľa pozitívneho neukázali a naskytol sa priestor pre Trandina. Napokon táto strela neprešla k Surákovi.

04:37

Hostia zaútočili na bránku Brezna. Stripai nastreľoval od modrej čiary a pred Surákom sklepával Borov. Prerušená hra.

04:18

Ťavoda úplne zbytočne odpálil puk na zakázané uvoľnenie. Z následného vhadzovania sa vyznačil pozornosťou Krasanovský a likvidoval okamžitú strelu.

03:34

Vaško prihral v útočnom pásme Vrábeľovi. Člen prvej humenskej formácie bol viac v záklone, preto nevyslal stopercentný pokus na Suráka.

02:01

Od ľavej tyčky Krasanovského hľadal Jamrich na druhej strane súperovej bránky Galbavého. Ten tam na túto situáciu ale nečakal.

00:51

Pekným sólom sa prezentoval brezniansky obranca Adrián Zubák. Veľmi sľubne si počínal, ale na útočnej modrej čiare sa mu zošmykol puk z hokejky.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

HK Brezno Knights: Surák – Biro, Hajda, Hudák, Zubák, Frídel, Kaščák, Kuboš, Korytko – M. Surový, Sojka, Zemko – Nespala, F. Adamčík, G. Olejník – Galbavý, Oško, Jamrich – Hojo, Fungáč, Rákoš.
Tréner: Dušan Kapusta.

HC 19 Humenné: Krasanovský – Zekucia, Lenďák, Stripai, Ťavoda, Jacko, Brincko, J. Marcinko – Vaško, Vrábeľ, D. Markuš – Borov, M. Krajňák, Horvát – Legalin, Trandin, Chalupa – Farkaš, Pulščák, Frič.
Tréner: Andrej Parfjonov.

Rozhodca: Vido, Kocúr – Riš, Valachovič.
Vážení hokejoví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní zápasu 34. kola TIPOS SHL medzi Breznom a Humenným.

HK Brezno Knights


Posledný tím tabuľky stráca na záchrannú jedenástu priečku štrnásť bodov a jeho záchrana bude poriadne náročná. Brezňania občas uchmatnú nejaký bod silnejším protivníkom, no potrebujú sa dostať do stavu, aby zbierali výhry s plným zápisom. To sa však nedeje ani v týchto dňoch.

HC 19 Humenné

Zemplínčanov priškrtila nedávna maródka, nastal pokles formy aj následná strata pozície lídra. Na druhej strane im Žilinčania ďaleko neušli a tento týždeň odohrajú šláger na východe. Humenčania by sa ale mali naštartovať, aj keď práve tímy zo spodku im spôsobujú vrásky na čele.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

Brezno Knights – HC 19 Humenné

4:2

koniec (1:0, 1:1, 2:1)

Späť na online

Góly a asistencie: 12. M. Surový (Sojka), 26. Nespala (F. Adamčík), 50. Nespala (G. Olejník, F. Adamčík), 60. Jamrich (Biro) – 37. M. Krajňák (Horvát, Stripai), 42. Vaško (Chalupa)

Brezno Knights: Surák – Biro, Hajda, Hudák, Zubák, Frídel, Kaščák, Kuboš, Korytko – M. Surový, Sojka, Zemko – Nespala, F. Adamčík, G. Olejník – Galbavý, Oško, Jamrich – Hojo, Fungáč, Rákoš.
Tréner: Dušan Kapusta.

HC 19 Humenné: Krasanovský – Zekucia, Lenďák, Stripai, Ťavoda, Jacko, Brincko, J. Marcinko – Vaško, Vrábeľ, D. Markuš – Borov, M. Krajňák, Horvát – Legalin, Trandin, Chalupa – Farkaš, Pulščák, Frič.
Tréner: Andrej Parfjonov.

Rozhodca: Vido, Kocúr – Riš, Valachovič.

Priebeh zápasu
1. tretina
11:51 BRZ 1:0 M. Surový (Sojka)
Po 1. tretine
2. tretina
25:58 BRZ 2:0 Nespala (F. Adamčík)
29:11 HUM 2 Vrábeľ, sekanie
31:13 BRZ 2 Biro, hákovanie
36:00 BRZ 2 Hajda, zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku
36:14 HUM 2:1 M. Krajňák (Horvát, Stripai)
38:04 HUM 2 Borov, nebezpečná hra vysokou hokejkou
Po 2.tretine
3. tretina
41:04 HUM 2:2 Vaško (Chalupa)
49:45 BRZ 3:2 Nespala (G. Olejník, F. Adamčík)
54:54 BRZ 2 Hajda, podrazenie
59:22 BRZ 4:2 Jamrich (Biro)
Koniec