Menu

Futbal

Taliansky pohár

ACF Fiorentina – FC Turín

2:1

koniec (0:0)

01.02.2023, 18:00 • Stadio Artemio Franchi, Florencie • Štvrťfinále • Tomáš Kubečka cz

Tipsport: 2.16 3.19 3.75

Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 8:2. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 10:12. (20:02:25)
Je konec! Fiorentina zvládl domácí duel s Turínem a po vítězství 2:1 postupuje do semifinále Coppa Italia. Ve třetí minutě nebezpečně pálil Ricci, ale domácí brankář zasáhl. Po následném rohu Schuurs hlavou těsně minul. Ve 20. minutě poprvé zahrozila Fiorentina, ale Mandragora trefil tyč. Ve 26. minutě měl velkou šanci Buongiorno, jehož hlavičku zlikvidoval Terracciano. V nastavení pak střílel Mandragora, ale i hostující gólman vytáhl parádní zásah. Domácí se do vedení dostali krátce po hodině hry, kdy se hlavou trefil Luka Jović. V 90. minutě navíc přidal další zásah Jonathan Ikoné. Hosté se v nastavení zmohli jen na snížení, které zařídil Karamoh.

90+7

Konec zápasu.

90+5

Hosté byli kousek od vyrovnání! Sanabria se otočil v pokutovém území, jenže v pádu trefil vyběhnutého Terracciana!

90+4

90+4. Yann KARAMOH - 2:1

90+4

Turín právě vstřelil branku! Naopak přichází drama! Rychlonohý YANN KARAMOH si naběhl na přihrávku za obranu, obhodil vyběhnutého brankáře a jeho pokus zapadl do odkryté branky!

90+3

Domácí mohli přidat třetí zásah! Ikoné tentokrát přihrál Cabralovi, který tvrdě vypálil, ale jeho pokus se od břevna odrazil před brankovou čáru!

90+2

Dodo vhazoval na pravé straně, nicméně na jeho pobídku si nikdo ve fialovém dresu nenaběhl. Turín ale při přechodu vpřed míč ztratil.

90+1

Nastavuje se šest minut!

90

90. Jonathan IKONÉ - 2:0

90

Fiorentina právě vstřelila branku! Je hotovo! Fiorentina může slavit postup do semifinále Coppa Italia! JONATHAN IKONÉ se z hranice velkého vápna opřel levačkou do odraženého míče a napálil jej k tyči. Velkou zásluhu má ale Cabral, který míč pro svého spoluhráče vybojoval.

90

Turín se usadil v blízkosti velkého vápna Fiorentiny, nicméně kombinace hostů vedle jen k přihrávce na Ainu, jehož přízemní centr skončil mimo hřiště.

89

Ikoné dostal přihrávku na pravou stranu a snažil se překvapit obranu Turína přízemním centrem. Jeho pokus ale hostující gólman přečetl.

88

Střídání v týmu ACF Fiorentina:
ze hřiště odchází Bonaventura, přichází Duncan.

87

Mohlo být vyrovnáno! Do odraženého míče se levačkou opřel Mirančuk, jehož pokus skončil několik centimetrů nad břevnem domácí svatyně!

86

Cabral u postranní čáry zboural Ainu a nabídl hostům rozehrávku. Turín ale rozjel kombinaci v zadních řadách.

85

Ikoné vybojoval míč na polovině hřiště a bez problémů přenesl těžiště hry na pravou stranu. Fiorentina kontroluje své vedení s míčem na kopačkách.

84

Zraněný Amrabat už je zpátky na nohou a podle všeho dnešní duel dohraje až do závěrečného hvizdu.

ACF Fiorentina – FC Turín

2:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 66. Jović, 90. Ikoné – 90+4. Karamoh

Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 8:2. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 10:12.

ACF Fiorentina: Terracciano – Dodo, Milenkovič, Igor, Terzič – Mandragora (75. Amrabat), Barák, Kouamé (63. Ikoné) – Bonaventura (88. Duncan), González, Jovič (75. Cabral)
Náhradníci: Amrabat, Bianco, Biraghi, Brekalo, Cabral, Cerofolini, Duncan, Ikoné, Martínez, Ranieri, Saponara, Sirigu, Venuti

FC Turín: Milinković-Savič – Schuurs, Buongiorno, Rodríguez – Singo (64. Aina), Linetty (64. Ilič), Ricci, Vojvoda (77. Karamoh) – Mirančuk, Vlašič – Sanabria
Náhradníci: Adopo, Aina, Bayeye, Caccavo, Fiorenza, Gemello, Gineitis, Gravilon, Ilič, Karamoh, N´Guessan, Seck