Menu

Futbal

Česká FORTUNA:LIGA

FC Viktoria Plzeň – Bohemians 1905

1:2

koniec (1:0)

19.03.2023, 18:00 • Doosan Arena, Plzeň • 24. kolo • Jakub Štěrba (@sterba19) cz

Tipsport: 1.43 4.65 7.66

90+8

Žlutá karta pro tým Bohemians Praha 1905 (Tomáš Necid).

90+5

Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Martin Hála, přichází Tomáš Necid,
ze hřiště odchází Václav Drchal, přichází Ladislav Mužík.

90+5

Žlutá karta pro tým Bohemians Praha 1905 (Roman Valeš).

90+4

Václav Pilař nacentroval na zadní tyč, kam si naběhl Tomáš Chorý, skvělý Valeš ale zachránil hostující mužstvo.

90+1

Lukáš Hejda dostal za skluz ve středu pole žlutou kartu a ta byla celkově jeho osmá, plzeňský kapitán si tak následující dva zápasy nezahraje.

88

Žlutá karta pro tým FC Viktoria Plzeň (Jan Kliment).

85

Bohemians právě vstřelili branku!
Neskutečné, hosté o deseti otáčí vývoj utkání. Jan Kovařík nacentroval do pokutového území, domácí jen na půl vyhráli dva hlavičkové souboje, nakonec zůstal před Staňkem osamocený DANIEL KÖSTL, který do míče jen lehce trkl a to stačilo k tomu, aby Bohemka se mohla začít radovat.

83

Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Michal Beran, přichází Antonín Křapka.

81

Komplikace pro Bohemku. Tomáš Chorý vyhrál hlavičkový souboj, Jan Kliment mohl záhy běžet sám na bránu a za záchrannou brzdu zatáhl Adam Kadlec, který plzeňského forvarda skluzem zastavil.

79

Václav Pilař se uvolnil na pravé straně, jeho centr nepříliš ideálně trefil obránce Adam Kadlec, ten tak ohrozil vlastního brankáře, těžkou zkoušku ale Valeš zvládl.

76

Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň:
ze hřiště odchází Jan Sýkora, přichází Václav Pilař,
ze hřiště odchází Roman Květ, přichází Modou Ndiaye.

75

Na druhé straně mohla jít též do vedení pražská Bohemka. Jánoš získal balon, najednou šla Bohemka ve dvou hráčích proti Lukáši Hejdovi, Hála na pravé straně oslovil Drchala, avšak ten trestuhodně přestřelil.

74

Teď už to domácím vyšlo na jedničku, centr Erika Jirky našel Tomáše Chorého, jeho hlavička ale přistála jen v rukavicích brankáře Valeše.

71

Eriku Jirkovi nevyšel první dotek s balonem, následně do rychlého brejku spěchal Václav Drchal, ten z pokutového území ale branku Staňka přestřelil.

69

Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň:
ze hřiště odchází Libor Holík, přichází Milan Havel,
ze hřiště odchází Adam Vlkanova, přichází Erik Jirka.

68

Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Martin Dostál, přichází Jan Kovařík,
ze hřiště odchází Jan Matoušek, přichází Adam Jánoš.

67

Žlutá karta pro tým FC Viktoria Plzeň (Luděk Pernica).

61

Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň:
ze hřiště odchází Matěj Vydra, přichází Jan Kliment.

60

Plzeň měla nyní neskutečnou smůlu v zakončení. Lukáš Hejda našel parádním centrem Tomáše Chorého, jeho hlavička se odrazila od tyče k Vydrovi, ten to ale měl před prázdnou bránu na dlouhou nohu a míč tak skončil vedle brány.

53

Bohemians právě vstřelili branku!
Hosté z hlavního města srovnávají na 1:1 a to dosti šťastným způsobem. Beran si na levé straně narazil s Hálou, ADAM KADLEC posléze trefil záda Chorého, od kterého se míč odrazil do brány.

37

Libor Holík se hezky uvolnil na pravé straně, Pavel Bucha následně krásným centrem našel hlavu Tomáše Chorého, jenž vzápětí trefil brankovou konstrukci. Avšak branka by stejně nejspíše neplatila, jelikož pomezní rozhodčí následně zvedl svůj praporek.

35

Žlutá karta pro tým FC Viktoria Plzeň (Adam Vlkanova).

28

Plzeň právě vstřelila branku!
Viktoria jde do vedení. Pavel Bucha parádním pasem našel rozběhnutého Jana Sýkoru, který si zpracoval míč tak šikovně, že tím našel MATĚJE VYDRU, který tváří v tvář Valešovi nezaváhal.

16

Dvě obrovské šance Viktorie. Adam Vlkanova dostal výborný balon na levou stranu, následně našel na středu Vydru, který nepropálil obranný val. Leč míč se znovu odrazil k domácím, konkrétně ke Květovi, ten z vyložené pozice ale minul bránu.

7

Martin Dostál opět rozehrál rohový kop, avšak míče se zmocnili domácí, kteří podnikli rychlý výpad směrem dopředu. Vše nakonec hasil Lukáš Hůlka jen za cenu žluté karty.

FC Viktoria Plzeň – Bohemians 1905

1:2

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 28. M. Vydra (Sýkora) – 53. Chorý (vla.), 85. Köstl

Karty:   35. Vlkanova (PLZ), 67. Pernica (PLZ), 88. Kliment (PLZ), 90+1. Hejda (PLZ) – 7. Hůlka (BOH), 90+5. Valeš (BOH), 90+8. Necid (BOH)   81. A. Kadlec (BOH)

Držení míče: 68 % : 32 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 9:4. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 11:12.

FC Viktoria Plzeň: Staněk – Hejda (C), Pernica, Jemelka – Holík (69. M. Havel), Květ (76. Ndiaye), Vlkanova (69. Jirka), Bucha, Sýkora (76. Pilař) – M. Vydra (61. Kliment), Chorý.
Náhradníci: Zadražil, Tvrdoň – Durosinmi, Kaša.

Tréner: Michal Bílek.

Bohemians 1905: Valeš – A. Kadlec, Vondra, Hůlka – Köstl, Beran (83. Křapka), Jindřišek (C), M. Dostál (68. Kovařík) – Hála (90+5. Necid), Jan Matoušek (68. Jánoš) – Drchal (90+5. Mužík).
Náhradníci: Kouba – Novák, Nový.

Tréner: Jaroslav Veselý.

Rozhodca: Radina – Kříž, Slavíček.

Diváci: 9344