Menu

Motorsport

Formula 1

Kvalifikácia na VC Ruska

Víťaz: Lewis Hamilton (GBR/Mercedes)

koniec zavodu

26.09.2020, 14:00 • Miroslav Revaj

Ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok soboty! (15:17:48)
Dnešná kvalifikácia pred zajtrajšou hlavnou VC Ruska sa skončila trocha neskoršie, ako sa plánovalo. V závere druhej časti kvalifikácie musela byť vyvesená červená vlajka. Lewis Hamilton sa pred treťou časťou kvalifikácie nachádzal až na štvrtom mieste, ale bezchybnou jazdou v závere si vybojoval pole position! Druhé miesto patrí Max Verstappenovi, ktorý išiel famózne záver kvalifikácie a tretí končí Valtteri Bottas.
Konečné poradie:

1. Hamilton (Mercedes), 2. Verstappen (Red Bull), 3. Bottas (Mercedes), 4. Pérez (Racing Point), 5. Ricciardo (Renault), 6. Sainz (McLaren), 7. Ocon (Renault), 8. Norris (McLaren), 9. Gasly (AlphaTauri), 10. Albon (Red Bull), 11. Leclerc (Ferrari), 12. Kvjat (AlphaTauri), 13. Stroll (Racing Point), 14. Russell (Williams), 15. Vettel (Ferrari), 16. Grosjean (Haas), 17. Giovinazzi (Alfa Romeo), 18. Magnussen (Haas), 19. Latifi (Williams), 20. Räikkönen (Alfa Romeo).

Koniec závodu.

00:00

Tretia časť kvalifkácie sa práve skončila!

02:10

Sme už v samotnej záverečnej časti, ale nič zaujímavého sa nedeje. Vyzerá to, že Hamilton si vybojuje pole position.

03:05

Postupune sú už všetci jazdci späť na trati. Hamilton je stále na vedúcej pozícií.

04:05

Verstappen, Pérez a Albon sú ešte v boxoch, zvyšok je späť na trati. Vrcholí nám dnešný súboj o pole position na VC Ruska!

05:25

Aj naďalej je všetkých 10 petekárov v boxoch. Čoskoro nám vyvrcholí dnešná kvalifikácia, ktorá krátko pred skončením druhej časti musela byť prerušená.

06:20

Postupune jednotliví pretekári idú do boxov. Zrejme sa z nich potom späť na trať dostanú až pred samotným záverom tretej časti kvalifikácie.

07:10

Dlho netrvalo a mení sa opäť poradie. Na čele je momentálne Lewis Hamilton, ktorý ide tretiu čast bez akýchkoľvek komplikácií. V jeho závese sa nachádza Valtteri Bottas a tretí je Max Verstappen.

07:50

Šancu zabojovať o lepšie miesto však stále majú aj Max Verstappen. alebo Carlos Sainz.

08:05

Prvú trojicu momentálne tvoria: Daniel Ricciardo, Lewis Hamilton a Valtteri Bottas.

09:45

Zatiaľ sa nič vážneho v poslednej časti kvalifikácie nedeje. Tradične sa bude rozhodovať až v závere tretej kvalifikácie.

10:45

Všetci desiati jazdci, ktorí sa prebojovali do záverečnej časti sú už na trati. Uvidíme, či sa dočkáme prípadného prekvapenia, alebo si jeden z reprezentantov Mercedesu vybojuje pole position.

11:10

Sme v závere dnešnej kvalifikácie. Kto si teda vybojuje pole position? Dozveime sa to v nasledujúcich chvíľach.

12:00

Tretia časť kvalifikácie sa práve začala!
Prekvapením je určite až štvrté miesto Hamiltona, ktorý mal v tejto časti kvalifikácie problémy a a navyše došlo k prerušenie. No uvidíme, ako sa mu bude dariť v poslednej časti.

Kvalifikácia na VC Ruska

Víťaz: Lewis Hamilton (GBR/Mercedes)

koniec zavodu

Späť na online