Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Elche CF – Real Valladolid

1:1

koniec (1:0)

21.04.2021, 21:00 • Estadio Manuel Martínez Valero (Elche) • 31. kolo • Tomáš Kubečka cz

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (22:55:56)
Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 3:4. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 23:11.
Je konec! Real Valladolid nakonec uhrál na půdě Elche remízu 1:1, která v záchranářském boji ani pro jeden tým nic neřeší. Valladolid se bodem dostal na sedmnáctou pozici před Huescu, zatímco Elche zůstává předposlední. Domácí se dostali do vedení ve 23. minutě, kdy udeřil Fidel. Celý druhý poločas pak hosté hledaji cestičku za vyrovnáním, ale domácí obrana hrála skvěle. V 86. minutě navíc mohl potvrdit vítězství Elche Rigoni, ale Masip jej vychytal. O minutu později pak z rohu zařídil hostům alespoň bod Lucas Olaza.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Hosté se usadili na polovině soupeře a hledají si cestičku pro poslední útok dnešního souboje. Obránci domácího mužstva stojí blízko u sebe.

90+2

Lucas Olaza si skvěle pokryl míč v souboji na vlastní polovině a dobíhající soupeř jej faulem poslal k zemi. Rigoni navíc vidí žlutou kartu.

90+1

Nastavují se čtyři minuty!

90

Domácí Elche se v závěru utkání tlačí do útoku, jenže nemůže najít recept na skvěle hrající obranu Realu Valladolid. Také hosté chtějí hrát aktivně.

89

Hosté zahrávali další roh. Své místo pro zakončení si na malém vápně znovu hledal Lucas Olaza, jenže jeho pokus tentokrát zablokoval obránce.

87

Real Valladolid právě vstřelil branku!
A přišel trest! Tohle je pro Elche rána jako hrom! Real Valladolid totiž dokázal vyrovnat po rohovém kopu. Na centr od praporku si naskočil LUCAS OLAZA a hlavičkou z malého vápna nedal gólmanovi šanci!

86

Domácí zahodili obrovskou šanci na potvrzení vítězství! Emiliano Rigoni se hnal sám na brankáře, ale odfláknutým zakončením jej nepřekonal!

85

Josan fauloval na polovině hřiště a poslal soupeře k zemi. Rozehrávat tak bude hostující Valladolid.

83

Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Raúl Guti, přichází Luismi.
Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Fidel, přichází Josan.

82

Elche zahrávalo přímý kop na polovině soupeře. Na vysoký nákop si na hranici velkého vápna počkal Víctor Rodríguez, ale k zakončení už se nedostal.

81

Pablo Hervías se uvolnil na pravé straně, jenže do pokutového území poslal přetažený centr, který proplachtil až do zámezí. Paulo Gazzaniga s rozehrávkou spěchat nebude.

80

Hosté deset minut před koncem dnešního souboje zahrávali přímý kop na polovině Elche. Vysoký centr nakonec propadl do vápna, ale nikdo v modrém se k němu neprobojoval.

79

Pablo Hervías poslal přihrávku na pravou stranu, ale jeho pobídka skončila v moci obránců domácího celku. Elche tak může nasbírat cenné sekundy.

78

Mohlo být vyrovnáno! Střídající Hervías se zpoza velkého vápna opřel do odraženého míče, ale domácí brankář skvělým zákrokem vyrazil míč mimo tři tyče!

77

Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Saidy Janko, přichází Pablo Hervías.

76

Raúl Guti dostal prostor na pravé straně, jenže nepřesnou přihrávkou odevzdal míč fotbalistům Realu Valladolid.

75

Daniel Calvo se předvedl dalším riskantním skluzem, jenže tentokrát to zvládl čistě. Calvo však hraje se žlutou kartou a měl by si dát pozor.

74

Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Pere Milla, přichází Víctor Rodríguez.
Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Tete Morente, přichází Emiliano Rigoni.

73

Žlutou kartu dostává Daniel Calvo (Elche CF).

72

Antonio Barragán dostal prostor na levé straně, odkud dokázal pěkně přhrát do blízkosti velkého vápna, jenže tam přišla další ztráta.

71

Kenan Kodro si řekl pohybem o přihrávku na levou stranu, jenže jej nepodpořil nikdo další z hráčů Realu Valladolid. Akce hostů jsou zatím hodně opatrné.

70

Pere Milla zbytečně dohrál jednoho z obránců a může být rád, že za svůj ostrý zákrok nedostal žlutou kartu. Rozehrávat bude Real Valladolid.

69

Rubén Alcaraz dostal přihrávku do pokutového území, jenže si neporadil se zpracováním míče a obral hosty o střeleckou možnost.

68

Óscar Plano dostal přihrávku na pravou stranu v blízkosti velkého vápna, jenže přízemním pokusem trefil nohu Ivana Marconeho.

67

Také Míchel o sobě dal poprvé v dnešním souboji vědět. Hostující hráč pro změnu nakopl míč na hranici velkého vápna, ale tam ve vzdušném prostoru kralovali domácí stopeři.

66

Střídající Jota se ihned zapojil do akce hostujícího Valladolidu, jenže průnikem středem hrací plochy neobešel ani prvního hráče v bílém.

65

Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Fabián Orellana, přichází Jota.
Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Roque Mesa, přichází Míchel.

64

Lucas Boyé se hnal za nákopem na polovinu soupeře, jenže v hlavičkovém souboji s urostlým obráncem neměl moc šanci na úspěch.

63

Valladolid nakonec skutečně zahrával jen přímý kop. Jeho exekuce se chopil Rubén Alcaraz, ale technickou střelou poslal míč vysoko nad břevno.

62

Fabián Orellana dostal přihrávku na hranici velkého vápna, jenže ještě před zakončením upadl po souboji s domácím obráncem. Sudí zatím nařídil přímý kop, ale ještě se řeší eventuální penalta.

61

Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Josema, přichází Johan Mojica.

60

Je za námi hodina hry a domácí Elche si stále drží jednobrankové vedení. V případě vítězství se Elche může dostat mimo sestupové vody.

59

Real Valladolid zahrával rohový kop. Centrovaný míč tentokrát přiletěl na zadní tyč, odkud jej bez problémů odhlavičkoval ven ze šestnáctky Pere Milla.

58

Tete Morente si naběhl na oblouček na pravé křídlo, jenže vinou špatného zpracování se nechal vytlačit až k postranní čáře, odkud už nebyl nebezpečný.

57

Další útok domácího celku zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Na své postavení si tentokrát nedal pozor útoční Milla.

55

Lucas Boyé se z pravé strany tlačil do pokutového území, ale vyrojili se kolem něj hned tři obránci, kteří jej dokázali odstavit od balónu.

54

Elche zahrávalo přímý kop v blízkosti pokutového území Realu Valladolid. Jeho exekuce se chopil Gonzalo Verdú, ale technickou střelou poslal míč nad břevno.

53

Joaquin Fernández dohrál Pereho Millu a dostává žlutou kartu.

52

Kenan Kodro prošel s míčem u nohy na hranici velkého vápna, jenže jeho dělovka skončila na bloku prvního hráče domácího Elche.

51

Lucas Boyé sprintoval za přihrávkou na levou stranu, jenže míč nedokázal udržet na trávníku. Vhazovat na vlastní polovině budou hosté.

50

Joaquin Fernández se v souboji na polovině Elche dopustil útočného faulu, což neuniklo zraku hlavního rozhodčího. I po změně stran pokračuje duel plný osobních soubojů.

49

Elche se usadilo v blízkosti pokutového území soupeře a domácí si hledají cestičku do zakončení. Kombinace fotbalistů v bílém však v centr nevyústila.

48

Bruno González se stáhl na vlastní polovinu a před dobíhajícím Boyem si raději pomohl malou domů. Brankář Jordi Masip míč nakopl vpřed.

47

Sergio Guardiola dostal přihrávku na hranici velkého vápna, jenže si nepotykal se zpracováním a sám se zahnal mimo ideální střelecký úhel.

46

Domácí Elche obstaralo výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Ani jeden z trenérů během poločasové přestávky nesáhl ke střídání.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější fotbalisté domácího Elche. Hráči v bílém totiž přečkali dobrý vstup soupeře do utkání bez obdržené branky. Ve 23. minutě naopak po rychlém protiútoku otevřel skóre Fidel. Valladolid se od té doby sice tlačil vpřed, ale zatím nenašel recept na domácí obranu. Do kabin se proto odchází za stavu 1:0.

45+1

První poločas skončil.

45+1

Nastavuje se jedna minuta!

45

Sergi Guardiola se dostal s míčem na hranici velkého vápna, jenže jeho technický pokus zablokoval hned první obránce v bílém dresu.

44

Real Valladolid se v závěru prvního poločasu tlačí do útou, jenže obrana domácího Elche zatím působí pevným dojmem a nepouští soupeře do zakončení.

43

Tete Morente chtěl projít vpřed po pravém křídle, jenže si míč předkopl příliš daleko před sebe a už jej nedohnal na trávníku.

42

Další akci hostujícího celku zastavuje útočný faul. Sergi Guardiola trefil svého strážce v hlavičkovém souboji rukou do obličeje. Domácí budou rozehrávat.

41

Real Valladolid pro změnu zahrával rohový kop, jenže prudký centr přiletěl na přední tyč, odkud jej do bezpečí odehrál připravený obránce.

40

Elche se okamžitě vydalo s útokem na opačnou stranu hrací plochy, jenže domácí se nepřesnou kombinací zahnali mimo hrací plochu.

39

Exekuce přímého kopu Valladolidu se ujal Rubén Alcaraz, který zvolil technickou střelu přes zeď, ale jeho pokus skončil v rukavicích připraveného brankáře.

38

Marcone sestřelil soupeře na vlastní polovině a vidí žlutou kartu.

37

Exekuce dalšího přímého kopu se chopil Bruno González, který poslal nadýchaný centr na hranici velkého vápna, ale tam se mu neuvolnil nikdo ze spoluhráčů.

36

Joaquin Fernández si dobře pokryl míč tělem na levé straně a byl faulován. Hosté jsou v posledních minutách aktivnější, ale nedostávají se do zakončení.

35

Ivan Marcone z levé strany odcentroval do pokutového území, nicméně nikým neatakovaný obránce González míč zahrál hlavou do rukavic Masipa.

34

Óscar Plano se na pravé straně dobrým obhozením zbavil obránce, jenže míč už nedohnal před dalším hráčem v bílém dresu domácího Elche.

33

Antonio Barragán vhazoval na pravé straně hrací plochy. Jeho pobídka směřovala na Boyeho na polovině hřiště, jenže ten si míč nezpracoval.

32

Po delší době se do útoku vydal také hostující Real Valladolid. Akce hostů po pravém křídle vyústila jen v centr do rukavic brankáře Gazzanigy.

31

Lucas Boyé dostal prostor na pravé straně, jenže přihrávkou na hranici velkého vápna neoslovil nikoho ze svých spoluhráčů v bílém dresu.

30

Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a domácí Elche si stále drží své těsné vedení. Na hřišti zatím sledujeme spíše bojovné utkání.

29

Bruno González sice napadal rozehrávku Elche na jeho polovině, jenže špičkou kopačky srazil míč pouze do zámezí. Vhazovat budou domácí.

28

Tete Morente si v souboji na levé straně skvěle pokryl míč tělem a dotírající soupeř jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi. Rozehrávat bude Elche.

27

Milla se chvíli hádal s rozhodčím a vysloužil si žlutou kartu.

26

Gonzalo Verdú svedl souboj s hostujícím Kodrem a odnesl si z něj nějakou bolístku v oblasti levého ramene. Domácí hráč ale ošetření nepotřebuje.

25

Hosté se ihned vydali do útoku se snahou o bleskovou odpověď. Akce Valladolidu však skončila nepřesnou přihrávkou na Sergiho Guardiolu.

23

Elche právě vstřelilo branku!
Domácí Elche se z první obrovské šance dnešního souboje dostává do vedení! Domácí udeřili po rychlém protiútoku. FIDEL dostal přihrávku na levé křídlo, chytře si míč navedl na střed a přízemní střelou otevřel skóre!

22

Roque Mesa se tentokrát dostal až do blízkosti velkého vápna, jenže při pokusu o odcentrování do šestnáctky podklouzl a míč mu utekl do autu.

21

Roque Mesa dostal přihrávku na levou stranu, potáhl míč na polovinu soupeře a odcentroval do šestnáctky. Jeho pobídka se však nesetkala s pochopením.

20

Rozhodčí si nechal předchozí situaci ověřit kolegou u videa, který také došel k závěru, že se o zákrok na penaltu rozhodně nejednalo.

19

Lucas Boyé se tlačil do pokutového území, jenže neustál souboj s Gonzálezem a poroučel se k zemi. Rozhodčí nechává bez povšimnutí pokračovat ve hře.

18

Gonzalo Verdú se na polovině soupeře zmocnil odraženého míče, jenže si jej levačkou předkopl daleko před sebe a už jej nedohnal na hřišti.

17

Domácí následně kopali ještě jeden rohový kop. Vysoký centr se snesl na malé vápno, ale připravený brankář míč vyboxoval do bezpečí.

16

Elche zahrávalo rohový kop na polovině soupeře. Centrovaný míč se snesl na značku pokutového kopu, kde kralovala defenziva Valladolidu.

15

Real Valladolid zahrával přímý kop na polovině soupeře. Hosté se postupnou kombinací dostali do blízkosti velkého vápna, jenže se jim nepovedlo zakončit.

14

Elche se snažilo zaútočit po pravé straně, jenže centrovaný míč skončil na hrudi dobře postaveného obránce Fernandéze, který jej odehrál do bezpečí.

13

Kodro v souboji na polovině hřiště zbytečně dohrál soupeře a vidí žlutou kartu.

11

Hostující brankář Masip dlouho otálel s odkopem od své branky. Nakonec poslal nákop na levou stranu, ale tam se k míči nedostal nikdo z fotbalistů Realu Valladolid.

10

Po delší době se Elche usadilo v blízkosti pokutového území soupeře. Kombinace hostujícího celku však skončila centrem, který rozruch nepřinesl.

9

Jordi Masip si na opačné straně bez větších problémů pohlídal centr z pravé strany a schoval míč do svých připravených rukavic. Valladolid může rozjet další útok,

8

Paulo Gazzaniga si dal pozo na průnikovou přihrávku za obranu domácího celku, vystartoval ven z branky a došel si pro míč na hranici šestnáctky.

7

Óscar Plano prošel po pravé straně na polovinu domácího Elche, jenže přihrávkou na hranici velkého vápna neoslovil nikoho ze spouhráčů.

6

Fidel tentokrát bojoval o míč na pravé straně, ale podle rozhodčího si pomohl nedovoleným zákrokem. Rozehrávat bude Real Valladolid.

5

Lucas Boyé se hnal za nákopem na polovinu Realu Valladolid, jenže obránce Bruno González jej odstavil od míče a odhlavičkoval jej do autu.

4

Ivan Marcone nakopl míč na polovinu soupeře, jenže zadáci Valladolidu si dali na vysokou pobídku dobrý pozor a odehráli míč do zámezí.

3

Fabián Orellana se na levé straně zbavil svého strážce a pravačkou odcentroval do šestnáctky. Jeho pobídku si pohlídal stoper Daniel Calvo.

2

Sergi Guardiola spěchal za nákopem na polovinu domácího celku, jenže skákavý míč neudržel na trávníku. Vhazovat bude domácí Elche.

1

Domácí celek obstaral výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Elche se ihned vydalo do útoku, ale dlouhý nákop si pohlídala obrana Realu Valladolid.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Elche CF: Gazzaniga – Barragán, Verdú (C), Calvo, Josema – Morente, Marcone, Guti, Fidel – Milla, Boyé.
Náhradníci: Badía – Cifuentes, González, Luismi, Josan, Mfulu, Mojica, Palacios, Piatti, V. Rodríguez, Rigoni, Nino.

Real Valladolid: Masip (C) – Janko, Fernández, Bruno González, Olaza – Plano, Mesa, Alcaraz, Orellana – Guardiola, Kodro.
Náhradníci: Roberto – Fede, Hervías, Jota, Olivas, K. Pérez, Maranhão, Míchel, L. Pérez, Nacho Martínez, Rubio, T. Villa.

Rozhodčí: Sánchez – Cabaňero, Gallego.
Vzájemný zápas

V podzimním měření sil se zrodila remíza 2:2.
Elche CF

Domácí Elche je na tom ještě o něco hůře. Elche totiž ve třiceti jedna odehraných zápasech získalo ještě o bod méně. Se šestadvaceti body tak drží předposlední devatenáctou pozici. Hůře je na tom už jen poslední Eibar. Domácí celek už na vítězství čeká šest zápasů v řadě. V posledních dvou duelech prohrálo Elche na hřišti Huescy a Osasuny.
Real Valladolid

Hostující Real Valladolid letos neprožívá povedenou sezónu. Ve třiceti zápasech získal jen dvacet sedm bodů a zatím drží sestupovou osmnáctou pozici. Oproti týmům kolem sebe však odehrál o jedno utkání méně. Posledního vítězství se hosté dočkali začátkem března, kdy doma přehráli Getafe.Od té doby získali jen dva body. V posledním kole navíc doma padli 1:2 s Granadou.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání španělské La Ligy mezi Elche CF a Realem Valladolid.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

Elche CF – Real Valladolid

1:1

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 23. Fidel (Milla) – 87. Olaza

Karty:   27. Milla (ELC), 38. Marcone (ELC), 73. Calvo (ELC), 90+2. Rigoni (ELC) – 13. Kodro (RVL), 53. Fernández (RVL)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 3:4. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 23:11.

Elche CF: Gazzaniga – Barragán, Verdú (C), Calvo, Josema (61. Mojica) – Morente (74. Rigoni), Marcone, Guti (83. Luismi), Fidel (83. Josan) – Milla (74. V. Rodríguez), Boyé.
Náhradníci: Badía – Cifuentes, González, Luismi, Josan, Mfulu, Mojica, Palacios, Piatti, V. Rodríguez, Rigoni, Nino.

Real Valladolid: Masip (C) – Janko (77. Hervías), Fernández, Bruno González, Olaza – Plano, Mesa (65. Míchel), Alcaraz, Orellana (65. Jota) – Guardiola, Kodro.
Náhradníci: Roberto – Fede, Hervías, Jota, Olivas, K. Pérez, Maranhão, Míchel, L. Pérez, Nacho Martínez, Rubio, T. Villa.

Rozhodca: Sánchez – Cabaňero, Gallego