Menu

Futbal

Taliansky pohár

Atalanta Bergamo – Juventus Turín

1:2

koniec (1:1)

19.05.2021, 21:00 • Finále • Tomáš Kubečka cz

Tipsport: 2.46 3.45 2.88

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (22:56:30)
Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 6:8. Střely mimo: 4:2. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:16.
Je konec! Atalanta další trofej po šedesáti letech nepřidá! Juventus totiž ve finále zvítězil 2:1! V úvodu hrozila hlavně Atalanta. Pessinu vychytal Buffon a Zapatova rána minula branku. Ve 25. minutě hrozil přízemní střelou Freuler, jenže ani on si neseřídil mířidla. Juventus se do vedení dostal ve 31. minutě zásahem Kulusevskiho. Tři minuty před přestávkou ale srovnal Ruslan Malinovskyj. Po změně stran se hrálo mnohem více takticky a ani jeden tým nechtěl udělat chybu. Juventus rozhodl v 73. minutě, kdy se trefil Federico Chiesa. V závěru už si turínský celek vítězství pohlídal.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Ronaldo podržel míč u rohového praporku a nasbíral pro Juventus nějaké sekundy. Atalanta jej poté získala pro sebe a má čas na poslední útok.

90+2

Cristiano Ronaldo se pustil do hlavičkového souboje na polovině hřiště, ale pomohl si nedovoleným zákrokem. Atalanta bleskově rozehrála.

90+1

Atalanta se v úvodu nastavení vydala do útoku, ale Freuler přenesením hry poslal míč do zámezí. Juventus tak našetří další cenné sekundy.

90

Nastavují se čtyři minuty!

89

Iličič sestřelil rozběhnutého soupeře a dostává žlutou kartu.

88

Martin de Roon nesouhlasil s verdiktem rozhodčího a za nesportovní chování dostává žlutou kartu.

87

Juventus znovu vybojoval vhazování na pravé straně na polovině Atalanty. Celek z Turína zatím nepouští Atalantu do nějakého tlaku.

86

Freuler porušil pravidla nedovoleným zákrokem a vidí žlutou kartu.

85

Bonucci se po příchodu na hrací plochu chopil vhazování na levé straně. Riskantně následně rozehrál Bentancur, ale odkopl míč do bezpečí.

84

Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Robin Gosens, přichází Alexej Mirančuk.

83

Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Dejan Kulusevski, přichází Leonardo Bonucci.

82

Matthijs de Ligt si dal pozor na prudkou přihrávku směřující na rozběhnutého Muriela, udělal dva kroky vpřed a odkopl míč do bezpečí.

81

Danilo vhazoval na levé straně. Jeho pobídka mířila za obranu soupeře, kam si ale nenaběhl nikdo v černobílém dresu slavného celku.

80

Juan Cuadrado se ujal rozehrávky následného přímého kopu. Fotbalista Juventusu poslal do pokutového území nadýchaný centr, ale Romero míč odhlavičkoval.

79

Romero trefil rukou do obličeje Ronalda a vidí žlutou kartu.

Atalanta Bergamo – Juventus Turín

1:2

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 42. Malinovskyj – 31. Kulusevski, 73. Chiesa

Karty:   37. Malinovskyj (ABC), 79. Romero (ABC), 86. Freuler (ABC), 88. de Roon (ABC), 89. Iličić (ABC) – 27. Chiellini (JUV), 41. de Ligt (JUV)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 6:8. Střely mimo: 4:2. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:16.

Atalanta Bergamo: Gollini – Tolói (77. Djimsiti), Romero, Palomino – Hateboer (77. Iličić), de Roon, Freuler, Gosens (84. Al. Mirančuk) – Malinovskyj (69. Muriel), D. Zapata, Pessina (69. Pašalić).
Náhradníci: Sportiello, F. Rossi – Maehle, Djimsiti, Iličić, S. Lammers, Šutalo, Pašalić, Caldara, Al. Mirančuk, Muriel, Ruggeri.

Juventus Turín: Buffon – Danilo, de Ligt, Chiellini, J. Cuadrado – McKennie, Bentancur, Rabiot, Chiesa (74. Dybala) – Ronaldo, Kulusevski (83. Bonucci).
Náhradníci: Szczęsny, Pinsoglio – Morata, Frabotta, Dybala, Bernardeschi, Demiral, Bonucci, Ramsey, Arthur.