Menu

Hokej

KHL

HC Salavat Julajev Ufa – Viťaz Moskovská oblasť

2:3

po s.n. (1:2) (1:0, 1:1, 0:1 - 0:0)

25.11.2021, 15:00 • Ufa Arena, Ufa • Tomáš Kubečka cz

Tipsport: 1.44 5.3 5.72

Češi a Slováci

Do dnešního souboje nezasáhl nikdo z českých a slovenských hokejistů. (17:33:48)
Střely na branku: 43 – 26
Je konec! Dlouho to vypadalo lépe pro domácí Ufu, kterou poslal v nájezdech do vedení Kadějkin. Ve čtvrté sérii ale vyrovnal Arkalov. Domácí Kuljomin následně nechal vyniknout brankáře a o triumfu Viťazu rozhodl Niko Ojamäki.

Konec zápasu.

Niko OJAMÄKI - 2:3

V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Viťaz Moskevská oblast.
Autorem vítězného nájezdu je NIKO OJAMAKI!

5. séria 1:2

Niko Ojamäki rozhoduje o triumfu hostů!

5. séria 1:1

Kuljomin si položil brankáře, ale bekhendem trefil jeho beton.

4. séria 1:1

Arkalov naznačil blafák a poslal puk mezi betony brankáře.

4. séria 1:0

Manninen si brankáře soupeře skvěle položil, ale bekhendem přizvedl puk moc vysoko.

3. séria 1:0

Valtteri Kemiläinen se rozjel středem, ale příklepem trefil domácího brankáře.

3. séria 1:0

Markus Granlund střílel do protipohybu brankáře, ale trefil jeho beton.

2. séria 1:0

Fjodor Malychin se dostal k brankáři, kde mu puk utekl mimo branku.

2. séria 1:0

Kadějkin se rozjel z levé strany a zápěstím poslal puk do horního rohu!

1. séria 0:0

Volodin pro změnu střílel zápěstím, ale trefil rameno brankáře.

1. séria 0:0

Viktor Tichonov zkusil bekhendový blafák, ale trefil brankáře.

Samostatné nájezdy začínají.
Ani prodloužení nám rozhodnutí dnešního souboje nepřinesla. O držiteli druhého bodu tak rozhodnou až samostatné nájezdy.

65:00

Prodloužení skončilo.

64:29

Ježov si dal pozor na průnik soupeře z pravé strany a puk udržel mezi betony. Hostující brankář drží naději hostů na triumf.

64:00

Probíhá poslední minuta prodloužení!

63:49

Hosté se hnali do útoku, ale přechod Viťazu do útočného pásma zastavil odpískaný ofsajd. Vhazovat se bude ve středním pásmu.

62:57

Hosté zariskovali a odvolali brankáře! Jeden z domácích hráčů zkusil trefit odkrytou klec, ale jeho pokusu chybělo pár centimetrů!

62:10

Ufa rozjela akci po pravé straně, nicméně defenziva Viťazu zatím brání skvěle. Domácí celek nadále tlačí, ale teď mu schází zakončení.

61:32

Granlund se dostal mezi kruhy, odkud pálil forhendem, ale jeho zakončení skončilo vedle pravé tyčky. Ufa má v prodloužení obrovský tlak.

61:12

Další obrovská šance Ufy! Přhrávku mezi kruhy dostal Manninen, ale jeho projektil zápěstím Ježov neskutečným zákrokem zastavil!

60:35

Niko Ojamäki se z levé strany dostal do útočného pásma, kde si puk navedl na forhend, ale blafák nedotáhl do úspěšného konce.

60:15

Ufa se hned v úvodu prodloužení dostala do zakončení, ale Koledov střelou zápěstím nechal zakročit hostujícího brankáře Ježova.

60:01

Začalo prodloužení.
Střely na branku: 39 – 26
Základní hrací doba o vítězi dnešního souboje nerozhodla. Ve třetí třetině se totiž o vyrovnání postaral hostující Arkalov. Domácí Ufa následně spěchala do útoku, ale svůj tlak nepřetavila ve vedoucí branku.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:32

Ufa se v závěru znovu drala do útočného pásma, ale Hartikainen byl příliš netrpělivý a přejel do ofsajdu. Vhazovat se bude ve středním pásmu.

59:12

Sakari Manninen se dral do útočného pásma, jenže v klíčovou chvíli si kotouč posunul daleko před sebe a už jej nedostihl před Ježovem.

58:17

Alexandr Kadějkin na levé straně ustál souboj s obráncem, přihrál mezi kruhy, ale Stěpan Sannikov příklepem trefil rameno brankáře.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!

57:32

Manninen v obranném pásmu získal kotouč pro domácí Ufu, rozehrál na levou stranu, ale nenašel nikoho v zeleném dresu. Vše směřuje k prodloužení.

57:05

Granlund projel po pravé straně do útočného pásma, přihrál mezi kruhy, ale defenziva Viťazu puk bez problémů odehrála do bezpečí.

56:20

Michail Jepišin si navedl puk do útočného pásma a vypálil příklepem. Jeho dělovka skončila vedle pravé tyčky soupeřovy klece.

55:33

Domácí v plném počtu.

55:10

Domácí vyhodili kotouč do útočného pásma. Defenziva Viťazu bez problémů puk získala a ihned rozjela další útočný výpad.

54:20

Alexandr Šaryčenkov si dal pozor na odražený kotouč a před chumlem hráčů mezi kruhy raději puk přikryl lapačkou. Vhazuje se po jeho levici.

54:03

Hosté se v útočném pásmu usadili s kotoučem na hokejkách, ale hráči Viťazu nedokázali zakončit. Defenziva domácí Ufy se brání s přehledem.

53:33

Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Pavel Koledov – 2 min., krosček).

52:49

Domácí v plném počtu.

52:10

Stěpan Sannikov v obranném pásmu získal puk pro domácí a vyhodil jej přes celé kluziště za klec soupeře. Viťazu se tato přesilovka moc nepovedla.

51:34

Arťom Ivaňuženkov z levé strany přihrál mezi kruhy, jenže jeho pobídka skončila mezi kruhy na hokejce jednoho z domácích obránců.

51:06

Hosté se dostali do útočného pásma, nicméně nikdo v bílém dresu nezakončil. Defenziva Ufy si v obraně bez problémů poradila.

50:49

Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě).

50:10

Ufa se dostala do útočného pásma, jenže nikdo v zeleném se do zakončení nedostal. Obrana Viťazu se ubránila.

49:40

Domácí brankář si dal pozor na zakončení od modré čáry a vyrazil puk levým betonem. Odražený kotouč obrana Ufy odehrála do bezpečí.

48:27

Alexandr Kadějkin si sjel na přihrávku do středního pásma, kde si obhodil soupeře, ale pod tlakem dalšího napadajícího rivala už nevypálil.

48:10

Danil Baškirov v rohu útočného pásma získal kotouč pro sebe a přihrál na modrou čáru. Následné zakončení ale prolétlo kolem zadní tyčky.

47:34

Teemu Hartikainen z pravé strany nahodil puk před branku hostujícího celku, nicméně nikdo v zeleném dresu jeho pobídku nedokázal tečovat.

47:10

Kirill Rasskazov v rohu útočného pásma uspěl v souboji, jenže přihrávka na modrou čáru se mu vůbec nepovedla.

46:35

Michail Naumenkov uklidnil rozehrávku domácí Ufy v obranném pásmu a počkal na vystřídání svých spoluhráčů. Čerstvé síly posílá na led i kouč hostů.

46:12

German Nesterov uspěl v souboji v rohu obranného pásma a tvrdým hitem odstavil soupeře ze střelecké pozice. Hraje se ve vysokém tempu.

45:35

Viktor Tichonov se hnal do útočného pásma, nicméně defenziva Viťazu si na jeho průnik dala dobrý pozor a nepustila domácí hokejisty do zakončení.

45:10

Sergej Šmeljov na modré čáře přihrál Zubarevovi, který mohl zakončit zápěstím, ale volil přihrávku na modrou čáru, kde už neměl spoluhráče.

44:27

Jevgenij Birjukov v souboji ve středním pásmu přišel o kotouč. Puk se ze souboje odrazil na střídačku hostujícího mužstva. Vhazuje se ve středním pásmu.

44:03

Arťom Ivaňuženkov bekhendem poslal přihrávku do středního pásma, jenže tam znovu neměl nikoho ze spoluhráčů v bílých dresech.

43:36

Stěpan Sannikov napadal rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu. Hokejisté domácího celku se dostali do zakončení, ale puk mířil mimo tři tyče.

43:10

Domácí celek se ihned po obdržení vyrovnávací branky vydal do útoku se snahou o brzkou odpověď. Defenziva Viťazu tentokrát skvěle zasáhla.

42:49

42:49 Ilja ARKALOV - 2:2

42:49

Viťaz právě vstřelil branku!
Tak jsem to zakřikl! Hostující Viťaz totiž dokázal znovu vyrovnat! ILJA ARKALOV se dostal k puku na pravém kruhu, krásně si puk srovnal na forhend a zápěstím jej uklidil pod břevno!

42:36

Jevgenij Birjukov se stáhl do obranného pásma, kde pomohl spoluhráčům s rozehrávkou a přenesl hru na levou stranu. Ufa zatím s přehledem hlídá své vedení.

42:10

Arťom Borodkin projel s pukem podél mantinelu do útočného pásma. Akce hostujícího celku však nepřinesla zakončení.

41:29

Andrej Zubarev projel po levé straně do útočného pásma, nicméně jeho nahození z levého křídla skončilo vedle vzdálenější tyčky Ježovovy klece.

41:10

Andrej Zubarev v obranném pásmu protečoval kotouč do pásma středního. K jeho pobídce se dostal Kuljomin, ale ten nedokázal vypálit.

40:34

Šakir Muchamadullin střílel příklepem od modré čáry, jenže dělovka příklepem mu moc nesedla a kotouč prosvištěl kolem vzdálenější tyčky.

40:10

Ufa uspěla na úvodním vhazování třetí třetiny. Domácí celek si ve třetí části bude chtít pohlídat svůj náskok a dokráčet k vítěznému konci.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 16:42.
Střely na branku: 33 – 16
Druhá třetina končí! Po prostřední dvacetiminutovce je na tom stále o krok lépe domácí Ufa. Hostující Viťaz sice po rychlém brejku srovnal, když se prosadil Niko Ojamäki. V samotném závěru druhé části vrátil domácímu celku vedení Alexandr Kadějkin.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:55

39:55 Alexandr KADĚJKIN - 2:1

39:55

Ufa právě vstřelila branku!
Domácí Ufa se v samotném závěru druhé třetiny vrací do vedení! Favorizovaný celek nakonec dokázal využít početní převahu. K odraženému puku se před brankou dostal ALEXANDR KADĚJKIN, který puk bekhendem sklepl do sítě! Asistence: Nikolaj Kuljomin.

39:24

Michail Naumenkov z levé strany útočného pásma nahodil puk na branku Viťazu, nicméně obrana soupeře ustála i tuto situaci.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny!

38:54

Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Jegor Voronkov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).

38:34

Andrej Zubarev si v obranném pásmu sjel k odraženému kotouči, dobře se otočil a rozehrál na pravou stranu. Defenziva Ufy se snaží rychle rozehrávat.

38:06

Geoff Platt si sjel na přihrávku do středního pásma, nicméně na modré čáře se nedokázal odpoutat od dobře postaveného obránce v bílém.

37:26

Geoff Platt se v útočném pásmu dostal k odraženému kotouči, jenže jeho dělovka skončila vedle vzdálenější tyčky. Ufa v posledních minutách stupňuje tlak.

37:06

Koledov znovu střílele příklepem od modré čáry, jenže jeho dělovka příklepem skončila vedle pravé tyčky. Defenziva Viťazu stále odolává.

36:26

Sakari Manninen se z pravé straně dostal na levý kruh, kde se pěkně otočil a vypálil zápěstím. Jeho projektil skončil vedle vzdálenější tyčky.

36:03

Pavel Koledov v obranném pásmu uspěl v souboji s rozjetým soupeřem a pomohl si rozehrávkou na levou stranu. Defenziva soupeře je důrazná.

35:49

Hosté v plném počtu.

35:16

Manninen poslal přihrávku na modrou čáru, jenže dělovka od modré čáry prolétla kolem levé tyčky. Viťaz v oslabení brání velmi obětavě.

34:10

Domácím se úvod další přesilovky vůbec nepovedl. Přihrávka na modrou čáru byla příliš prudká a přeskočila přes čepel obránce Ufy.

33:49

Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Ivan Zinčenko – 2 min., hákování).

33:33

Ježov si dal pozor na zakončení z pravé strany a včas se dokázal přesunout. Hostující brankář bez problémů ukryl puk v lapačce.

33:20

Pavel Koledov dostal nabito na modrou čáru, odkud domácí hráč zakončil příklepem, ale jeho dělovka skončila vedle zadní tyčky.

32:51

Michail Naumenkov střílel příklepem od modré čáry, jenže jeho dělovka skončila vedle pravé tyči. Defenziva Viťazu odražený puk znovu získala.

32:35

Ildar Šiksatdarov se dostal do středního pásma, nicméně projektil od modré čáry se mu vůbec nepovedl. Jeho rána skončila vedle branky.

31:06

Michail Naumenkov se dostal mezi kruhy, jenže dělovka příklepem mu vůbec nevyšla a skončila nad břevnem hostující klece.

30:42

Viktor Tichonov v rohu obranného pásma vybojoval puk a rozjel akci domácí Ufy. Následná akce domácího celku ale skončila ještě před modrou čárou.

30:00

Šmeljov se dostal do útočného pásma a zkusil překvapit brankáře hostujícího Čechova. Připravený Ježov jeho pokus udržel mezi betony.

29:31

Stěpan Sannikov z levé strany protečoval kotouč do útočného pásma, nicméně k puku se nedostal nikdo v zeleném. Viťaz může rozjet útok.

29:06

Domácí celek v posledních minutách stupňuje svou aktivitu a tlačí se do zakončení, jenže defenziva hostujícího Viťazu hraje skvěle.

28:22

Hosté v plném počtu.

28:00

Ufa se v útočném pásmu dostala do zakončení z pravé strany, ale defenziva Viťazu střelu z ostrého úhlu bez problémů srazila k mantinelu.

27:16

Ilja Arkalov střílel z levé strany útočného pásma, jenže jeho projektil mířil do lapačky připraveného brankáře v bílém dresu Viťazu.

27:02

Ufa se dostala do útočného pásma, nicméně zakončení od mantinelu skončilo vedle zadní tyčky. Domácí celek si chce své ztracené vedení vzít zpět.

26:40

26:40 Niko OJAMÄKI - 1:1

26:40

Viťaz právě vstřelil branku!
Hostující Viťaz se dostává do vedení! Hosté se dostali do přečíslení. Přihrávku před odkrytou klec dostal NIKO OJAMAKI, který se z těsné blízkosti nemýlil! Asistence: Fjodor Malychin.

26:05

Nikolaj Kuljomin dostal přihrávku na levou stranu, odkud pálil příklepem, ejenže jeho dělovka skončila vedle vzdálenější tyči soupeřovy klece.

25:26

Maninen poslal přihrávku mezi kruhy, odkud střílel další hráč v zeleném dresu, ale defenziva Viťazu jeho projektil dobře zablokovala.

25:00

Hosté vybojovali kotouč v obranném pásmu, jenže tentokrát jejich vyhození skončilo na zakázaném uvolnění. Vhazovat se bude před klecí Viťazu.

24:29

Sakari Manninen si sjel na přihrávku mezi kruhy, odkud střílel zápěstím, jenže jeho dělovka skončila nad horní tyčí branky Viťazu.

24:10

Viťaz získal kotouč v obranném pásmu a vyhodil puk do bezpečí. Defenziva domácího celku ale rychle otočila hru a Ufa se žene vpřed.

23:45

Sakari Manninen dostal přihrávku na modrou čáru, ale jeho dělovka skončila vedle levé tyčky. Domácí Ufa opět přebírá aktivitu na ledové ploše.

23:10

Domácí v plném počtu.

22:29

Valtteri Kemiläinen se hnal do útočného pásma, jenže jeho dělovka skončila vedle branky a domácí Ufa bez problémů puk vyhodila do bezpečí.

22:05

Domácím se podařilo vyhodit kotouč přes celé kluziště. Obrana Viťazu puk rychle dojela a okamžitě s ním spěchá vpřed.

21:10

Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Viktor Antipin – 2 min., nedovolené bránění).

21:10

Po dalším výpadu hostujícího Viťazu vypadla domácí klec ze svého postavení. Sudí měl situaci přímo před očima a pohotově hru přerušil.

20:35

Ildar Šiksatdarov se dostal k přihrávce na pravý kruh, odkud vypálil příklepem, ale jeho dělovka skončila na hrudi domácího brankáře!

20:10

Domácí uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Ufa se dostala do útočného pásma, ale hned první zadák v bílém puk vypíchl do bezpečí.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 15:51.
Střely na branku: 16 – 11
První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce může být spokojenější domácí Ufa. Hokejisté v zeleném byli během úvodních dvaceti minut aktivnější a pořádně zaměstnali Ježova, který měl moře práce. Jedinou branku ale vsítil po šesti minutách krásným bekhendem Viktor Tichonov.

20:00

První třetina skončila.

19:24

Domácí brankář si dal pozor na zakončení z pravé strany, ale ramenem puk vytěsnil jen před sebe. Domácí měli štěstí, že směrem k brance nepokračoval nikdo v bílém.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny!

18:37

Andrej Zubarev se ve středním pásmu dobře otočil, přihrál na pravou stranu, ale Danil Baškirov následným zakončením vůbec netrefil branku.

18:12

Hosté se drali vpřed po levé straně, nicméně ani další průnik Viťazu neskončil zakončením mezi tři tyče. Defenziva Ufy sbírá jeden odražený puk za druhým.

17:42

Ildar Šiksatdarov se po pravé straně dostal do útočného pásma, kde si jej vzal do parády Geoff Platt, ale obránce Ufy puk nevybojoval.

17:12

Jevgenij Birjukov dostal nabito na modrou čáru, odkud vypálil příklepem, ale ani tento jeho projektil nenašel cestičku mezi tři tyče. Defenziva Viťazu pak získala volný puk.

16:29

Stěpan Sannikov se z pravé strany prodral mezi kruhy, kde chtěl vypálit forhendem, ale jeho pokus trefil jen beton připraveného brankáře.

16:06

Igor Golovkov za brankou uklidnil rozehrávku Viťazu a poslal kotouč na levou stranu. Čerstvé síly vyslal na ledovou plochu i kouč domácí Ufy.

15:26

Ufa se dostala do útoku po pravé straně ledové plochy, jenže akce domácího celku vyústila pouze v nepřesnou přihrávku na modrou čáru.

15:06

Viťaz se vydal do brejku po levém křídle, nicméně výpad hostujícího celku skončil hned na modré čáře. Obrana Ufy byla opět pozorná.

14:44

Nikolaj Kuljomin dostal na levé straně přihrávku zpoza branky, nicméně následné zakončení se mu vůbec nepovedlo a puk zaduněl o zadní mantinel.

13:42

Ildar Šiksatdarov nahodil puk do rohu útočného pásma, ale následně se k puku dostali jen soupeři v bílých dresech. Ufě zatím krok chybí.

13:12

Andrej Zubarev se stáhl do obranného pásma, kde si pozičně pohlídal postup rozjetého soupeře a vytlačil jej k mantinelu.

12:57

Hostující brankář Ježov si dal pozor na nahození z levé strany a přikryl kotouč lapačkou. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

12:10

Alexandr Kadějkin si ještě prodloužil pobyt na ledové ploše, v rohu hřiště se otočil a přihrál mezi kruhy. Defenziva Viťazu tentokrát s přehledem uspěla.

11:38

Alexandr Kadějkin si sjel do obranného pásma, kde získal kotouč a rozehrál na Platta. Druhý jmenovaný puk protečoval jen k obráncům Viťazu.

11:12

Ufa se dostala k puku v obranném pásmu a uklidnila rozehrávku. Hokejisté Viťazu sice domácí hráče aktivně napadají, ale nedaří se jim dostat k puku.

10:35

Stěpan Sannikov z pravé strany útočného pásma forhendem nahodil kotouč mezi kruhy, jenže tam neměl nikoho v zeleném dresu, kdo by kotouč mohl tečovat.

10:06

Ani Ufa teď při rozehrávce zrovna nehýří přesností. Nahození na levou stranu bylo příliš prudké a skončilo na zakázaném uvolnění.

09:35

Jegor Zubov si sjel pro přihrávku do obranného pásma, otočil se a rozehrál na pravou stranu. Čechovu se vůbec nedaří přechod do útoku.

09:20

Defenziva Ufy bez problémů vybojovala kotouč v obranném pásmu a vyhodila jej odrazem o mantinel do středního pásma.

08:50

Pavel Koledov si sjel do obranného pásma, kde se dobře otočil a rozjel další ofenzivní výpad Ufy. Domácí celek má zatím vývoj duelu pevně v rukou.

07:26

Andrej Zubarev v rohu obranného pásma vybojoval kotouč a vyhodil jej bekhendem do středního pásma. Defenziva Viťazu se včas stáhla.

07:05

Dinar Chafizullin si sjel na přihrávku na levou stranu, prosmýkl se do útočného pásma, ale pod tlakem napadajícího soupeře nedokázal zakončit.

06:21

Niko Ojamäki dostal přihrávku na pravý kruh, odkud zakončil příklepem, ale jeho dělovka skončila v lapačce pozorného brankáře domácích.

06:02

Hosté se dostali do útočného pásma, kde se snažili o brzkou odpověď. Akce Viťazu ale neskončila zakončením od modré čáry.

05:43

05:43 Viktor TICHONOV - 1:0

05:43

Ufa právě vstřelila branku!
Domácí celek se dostává do vedení! A byl to skutečně výstavní kousek! Na levé straně útočného pásma si kotouč na bekhend přehodil VIKTOR TICHONOV a bekhendem jej o tyč poslal do branky! Asistence: Pjotr Chochrjakov, Pavel Koledov.

05:22

Ufa se usadila v útočném pásmu, jenže nikdo v zeleném dresu se do zakončení nedostal. Obrana Viťazu stojí v pevném bloku.

04:33

Na opačné straně se k zakončení na pravé straně útočného pásma dostal Sergej Šmeljov, jenže jeho zakončení bekhendem Ježov dobře viděl.

04:15

Arťom Borodkin projel po pravé straně do útočného pásma, jenže jeho pokus z ostrého úhlu domácí brankář viděl a bez problémů vyrazil.

04:02

Až po čtyřech minutách se Granlund před brankou Viťazu probil k dorážce bekhendem, nicméně gólman Ježov jeho ránu schoval do lapačky.

03:35

Hraje se od úvodního vhazování bez jediného přerušení. Domácí Ufa vstoupila do zápasu aktivněji, ale jen těžko se dostává do zakončení.

03:10

Viktor Tichonov vyvezl puk po pravé straně do útočného pásma, ale zakončení z úhlu se mu nepovedlo. Defenziva Viťazu získala puk pro sebe.

02:42

Michail Jepišin dostal přihrávku na modrou čáru, prolétl do útočného pásma, ale zakončení forhendem se mu vůbec nepovedlo.

02:15

Hosté se dostali do útočného pásma, kde vybojovali odražený kotouč, ale nepovedlo se jim zakončit. Defenziva Ufy zatím brání na jedničku.

01:34

Andrej Zubarev udržel kotouč v rohu útočného pásma, přihrál na modrou čáru, jenže následné zakončení skončilo vedle zadní tyčky.

01:10

Geoff Platt dostal nabito na modrou čáru, odkud střílel příklepem, ale jeho dělovka skončila v lapačce soupeře. Defenziva Viťazu je pozorná.

00:38

Domácí brankář si našel výhled mezi clonícími soupeři a připsal si dobrý zákrok proti nahození od modré čáry. Gólman Ufy musel hned na úvod absolvovat těžký zákrok.

00:10

Ufa uspěla na úvodním vhazování dnešního souboje. Hostující celek se ihned vydal do útoku, ale nahození mezi kruhy skončilo u obránců Viťaz.

00:01

Utkání právě začalo.
Oba týmy už jsou na ledě. Ufa bude hrát v zeleném, zatímco Viťaz oblékne bílou sadu.
Úvodní sestavy:

Salavat Julajev Ufa: Šaryčenkov (Metsola) – Viktor Antipin, Chafizullin, Koledov, Naumenkov, Zubarev, Muchamadullin, J. Birjukov – Hartikainen, S. Manninen, Markus Granlund – N. Kuljomin, Kadějkin, Šmeljov – Baškirov, Chochrjakov, V. Tichonov – Platt, Alalykin, Sannikov – Pustozjorov.

HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Kloberdanec) – Jegor Voronkov, Kemiläinen, Lisovec, K. Ljamin, Golovkov, Jepišin, Borodkin, Rydčenko – Šiksatdarov, G. Nesterov, Ojamäki – Starkov, Rasskazov, Volodin – Malychin, I. Zinčenko, Zubov – Ivaňuženkov, Arkalov, N. Gončarov..
Salavat Julajev Ufa

Domácí Ufa je na tom o poznání lépe. Salavat Julajev odehrál v letošním ročníku třicet dva zápasů a vybojoval v nich čtyřicet dva bodů a patří mu čtvrtá pozice Východní konference. Ufa navíc soupeřům nasázela devadesát branek. Ani Ufa ale v posledních duelech nezáří. Po porážce na ledě Dynama Moskva doma padla 0:1 s Torpedem.
HC Viťaz Moskevská oblast

Hostující Viťaz letos neprožívá povedenou sezónu. Ve třiceti jedna odehraných duelech vybojoval Viťaz jen dvacet čtyři bodů a patří mu dvanáctá pozice Západní konference. Na postup do play-off už nyní ztrácí deset bodů. Viťaz navíc trápí defenziva. Hosté dosud inkasovali už 99 branek. Posledních šest duelů v řadě navíc Viťaz prohrál. Naposledy padl 1:2 se Severstalem Čerepovec.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Salavat Julajev Ufa a HC Viťaz Moskevská oblast.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

HC Salavat Julajev Ufa – Viťaz Moskovská oblasť

2:3

po s.n. (1:2) (1:0, 1:1, 0:1 - 0:0)

Späť na online

Góly a asistencie: 6. V. Tichonov (Chochriakov, Koledov), 40. Kadejkin (N. Kuljomin) – 27. Ojamäki (Malychin), 43. Arkalov, rozh. náj. Ojamäki

Samostatné nájazdy:
1. séria:
0:0   Viktor Tichonov (UFA)
0:0   Ivan Volodin (VTZ)
2. séria:
1:0   Alexander Kadejkin (UFA)
1:0   Fjodor Malychin (VTZ)
3. séria:
1:0   Markus Granlund (UFA)
1:0   Valtteri Kemiläinen (VTZ)
4. séria:
1:0   Sakari Manninen (UFA)
1:1   Ilja Arkalov (VTZ)
5. séria:
1:1   Nikolaj Kuljomin (UFA)
1:2   Niko Ojamäki (VTZ)

HC Salavat Julajev Ufa: Šaryčenkov (Metsola) – Viktor Antipin, Chafizullin, Koledov, Naumenkov, Zubarev, Muchamadullin, J. Birjukov – Hartikainen, S. Manninen, Markus Granlund – N. Kuljomin, Kadejkin, Šmeľov – Baškirov, Chochriakov, V. Tichonov – Platt, Alalykin, Sannikov – Pustozjorov.

Viťaz Moskovská oblasť: I. Ježov (Kloberdanec) – Jegor Voronkov, Kemiläinen, Lisovec, Ľamin, Golovkov, Jepišin, Borodkin, Rydčenko – Šiksatdarov, G. Nesterov, Ojamäki – Starkov, Rasskazov, Volodin – Malychin, I. Zinčenko, Zubov – Ivaňuženkov, Arkalov, N. Gončarov.

Priebeh zápasu
1. tretina
05:43 UFA 1:0 V. Tichonov (Chochriakov, Koledov)
Po 1. tretine
2. tretina
21:10 UFA 2 Viktor Antipin, nedovolené bránenie
26:40 VTZ 1:1 Ojamäki (Malychin)
33:49 VTZ 2 I. Zinčenko, hákovanie
38:54 VTZ 2 Jegor Voronkov, zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku
39:55 UFA 2:1 Kadejkin (N. Kuljomin)
Po 2.tretine
3. tretina
42:49 VTZ 2:2 Arkalov
50:49 UFA 2 príliš veľa hráčov na ľade
53:33 UFA 2 Koledov, krosček
Po 3.tretine
Predĺženie
pred nájazdmi
Samostatné nájazdy
VTZ 2:3 Ojamäki (rozh. náj.)
po s.n.