Menu

Futbal

Anglická Premier League

Chelsea FC – Manchester United

1:1

koniec (0:0)

28.11.2021, 17:30 • Stamford Bridge, Londýn • 13. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

Tipsport: 1.59 4.23 6.22

Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer. (19:24:31)
Až do poslednej chvíli to bol nesmierne zaujímavý zápas, v ktorom si nakoniec tímy body delia. Hostia išli do vedenia zásluhou Sancha, z penalty vyrovnal Jorginho. Chelsea však bola lepším tímom a dá sa povedať, že prišla o dva body.

90+7

Koniec zápasu.

90+7

90+7. Antonio Rüdiger (CHE)

90+7

Jesse Lingard sa na krídle nepresadil, skvelým sklzom na loptu ho zastavil Antonio Rüdiger. Domáci prešli dopredu, Christian Pulisic poslal sprava pas na zadnú žrď a práve nemecký obranca Antonio Rüdiger úplne voľný pálil z prvej trestuhodne nad bránku de Geu.

90+6

Žltú kartu dostáva Eric Bailly (Manchester United).

90+5

Žltú kartu dostáva Jorginho (Chelsea FC).

90+5

Alex Telles nenašiel spoluhráčov centrom z rohu, ani následným po tom ako sa k nemu odrazila lopta. Hostia pokračovali v aktivite na útočnej polovici, až prišiel faul na Chalobaha.

90+4

Tréner Tuchel sa poriadne čertil, že sa nemával Ronaldov ofsajd, keďže to mal hneď pred sebou a preto dostal žltú kartu.

90+3

Cristiano Ronaldo sa zľava dostal do šestnástky, aj keď sa nachádzal asi v ofsajde. Dobehol ho Thiago Silva a loptu mu vypichol aspoň na rohový kop.

90+2

Žltú kartu dostáva Cristiano Ronaldo (Manchester United).

90+2

Scott McTominay je stále ošetrovaný, ale už pomaličky odíde z ihriska po vlastných, čo je dobrá správa. Podľa všetkého to dnes dohrá.

90+1

Strely: 22 – 3
Strely na bránku: 6 – 2

90+1

Nadstavuje sa 5 minút.

90

Romelu Lukaku si telom pokryl loptu v šestnástke, prihral pod seba na jej hranicu a Hakim Ziyech prudkou strelou napálil priamo do tváre Scotta McTominaya. Ten ostal ležať na ihrisku, je poriadne otrasený a potrebuje ošetrenie. Veľmi nepríjemný moment pre škótskeho záložníka.

89

Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Bruno Fernandes, prichádza Donny van de Beek.

88

88. Fred (MAN)

88

Pätnásty rohový kop Chelsea takisto nebude zakončený gólom. Defenzíva hostí to zvládla. Následne na druhej strane chyboval Mendy, lenže jeho zaváhanie veľmi zlou strelou nepotrestal Fred.

87

Aaron Wan-Bissaka chcel prejsť dopredu po krídle, zastavil ho Jorginho. Chelsea sa usadila na útočnej polovici ihriska, chce rozhodnúť!

Chelsea FC – Manchester United

1:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 69. Jorginho (pen.) – 50. Sancho

Karty:   53. R. James (CHE), 90+5. Jorginho (CHE) – 45. McTominay (MAN), 49. Rashford (MAN), 77. B. Fernandes (MAN), 90+2. Ronaldo (MAN), 90+6. E. Bailly (MAN)

Chelsea FC: E. Mendy – T. Chalobah, Silva, Rüdiger – R. James, Loftus-Cheek, Jorginho (C), M. Alonso (79. Mount) – Zyech, Hudson-Odoi (79. Pulisic) – Werner (82. R. Lukaku).
Náhradníci: Arrizabalaga – Azpilicueta, Christensen, Barkley, Saúl, Mount, R. Lukaku, Pulisic, Havertz.

Manchester United: de Gea – Wan-Bissaka, Lindelöf, E. Bailly, Telles – Fred, N. Matić, McTominay – B. Fernandes (C) (89. van de Beek) – Rashford (78. Lingard), Sancho (64. Ronaldo).
Náhradníci: D. Henderson – P. Jones, Dalot, Mata, Lingard, van de Beek, M. Greenwood, Martial, Ronaldo.