Menu

Futbal

Talianska Seria A

FC Turín – U.S. Sassuolo Calcio

1:1

koniec (1:0)

23.01.2022, 15:00 • Stadio Olimpico, Turín • 23. kolo • Petr Šatalík cz

Tipsport: 2.0 3.6 4.04

Ode mne je to pro dnešek už všechno. Přeji vám pěkný zbytek nedělního dne a někdy příště se budu těšit, na počtenou. (17:04:42)
Statistiky utkání:

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 6:1.
Střely mimo: 10:2.
Rohy: 4:3.
Ofsajdy: 5:1.
Fauly: 21:15.
Zápas mezi Turínem a Sassuolem tak nakonec končí plichtou 1:1. Býci byli po drtivou většinu utkání lepším celkem. Ve druhém poločase chtěli pečlivě střežit svůj těsný náskok. Přidat pojistku se jim ale nepovedlo a to se ukázalo být osudným. V 89. minutě totiž srovnal trefou z bezprostřední blízkosti Giacomo Raspadori na konečných 1:1 a rozhodl o tom, že si tak oba celky z tohoto utkání odnesou bod.

90+4

Krátce po závěrečném hvizdu naběhl hlavní trenér Turína Ivan Juric na sudího Fourneaua a seřval ho jako malého kluka. Arbitr si nejspíš ne zrovna příjemné poznámky na svou adresu vyslechl a ukázal hlavnímu trenérovi domácího celku červenou kartu.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Fotbalisté Sassuola se snaží držet míč co nejdál od své klece, Mert Müldür posílá balon k rohovému praporku, což je pro jeho celek nejlepší možné řešení.

90+3

Marko Pjaca se hnal po levém křídle kupředu, pláchl bekům, ale dostal se z ideálního palebného prostoru. Jeho nepříliš tvrdý a navíc nepřesný projektil na přední tyč chytá Andrea Consigli poměrně pohodlně do rukavic.

90+2

Ricardo Rodríguez ve středu hřiště tvrdě dohrál jednoho ze soupeřů a může být rád, že nevidí kartu. Sudí nastavil nad rámec základní hrací doby 4 minuty.

90+1

Zima nyní udržel Giorgose Kyriakopoulose na svých zádech a Vanja Milinković-Savić může honem ještě vykopávat od své klece.

90

Střelec vyrovnávací branky Giacomo Raspadori následně honem opouští hrací plochu, aby své místo v závěru duelu uvolnil Ruanovi.

89

Sassuolo právě vstřelilo branku!
Sassuolo těsně před koncem srovnává na 1:1! Domenico Berardi předvedl parádní průnik po levé straně, kdy se s míčem dostal až na koncovou čáru. Už to vypadalo, že z akce nic nebude, ale Berardi poslal centr před klec Turína, kde se do míče opřel GIACOMO RASPADORI, jenž ranou z bezprostřední blízkosti srovnává na 1:1! Asistence: Domenico Berardi.

88

Turín se snaží držet balon co nejdál od své klece zpět do hry ho vrací autovým vhazováním Mert Müldür

87

Davide Frattesi dohrál u krajní lajny osobní souboj, který předtím prohrál, nyní letěl jeho soupeř až do zámezí. Sudí oceňuje judistický chvat žlutou kartou.

86

Černozelení se tlačili kupředu po levém křídle, kde však dobře zapracovali Daniele Baselli a Gleison Bremer.

85

Domenico Berardi zahrává standardní situaci téměř z poloviny hřiště, k hlavičce se prosadil Gian Marco Ferrari, ale svým nepříliš důrazným projektilem bližší tyč minul.

84

Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Dennis Praet, přichází Daniele Baselli.

83

Fotbalistům Sassuola začíná pomalu docházet čas, také proto Andrea Consigli zrychluje svou rozehrávku ve vlastním pokutovém území.

82

Saša Lukić centroval od levého rohového praporku na malé vápno, kde se do hlavičky prosadil David Zima, jenž poslal míč jen těsně nad břevno svatyně soupeře!

81

Turín se znovu tlačil kupředu po levé straně, jenže balon je nakonec pouze sražen na další rohový kop.

FC Turín – U.S. Sassuolo Calcio

1:1

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 16. A. Sanabria (Singo) – 89. Raspadori (D. Berardi)

Karty:   62. Mandragora (TUI), 63. Bremer (TUI), 75. Pobega (TUI), 80. Juric (trenér) (TUI) – 51. Rogério (SAS), 63. Scamacca (SAS), 87. Frattesi (SAS)   90+4. Juric (trenér) (TUI)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 10:2. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 21:15.

FC Turín: V. Milinković-Savić – Ricardo Rodríguez, Bremer, Zima – Vojvoda, Mandragora (C) (70. Pobega), Lukić, Singo – Brekalo (70. Pjaca), Praet (84. Baselli) – A. Sanabria.
Náhradníci: Gemello, Beriša – Buongiorno, Izzo, Ansaldi, Baselli, Linetty, Pobega, Pjaca, Warming, Zaza, Angori.

Tréner: Ivan Juric.

U.S. Sassuolo Calcio: Consigli – Kyriakopoulos, G. M. Ferrari (C), Chiricheş, Müldür – Maxime López, Frattesi – Raspadori (90. Ruan), Harroui (46. Rogério, 55. Defrel), D. Berardi – Scamacca.
Náhradníci: Pegolo, Satalino – Paz, Peluso, Romagna, Ruan, Rogério, Abubakar, Defrel.

Tréner: Alessio Dionisi.

Rozhodca: Fourneau – Affatato, Avalos.